- 2019. 12. 21.
- 38
- 88
- LV karakter
- Johny K William
Neved:
< Johny K William >
Panaszra tett játékos neve:
< Las Venturas Parking Enforcement (A frakció összes tagja, aki részt vett benne.) >
Panasz oka:
< Hatalommal való visszaélés. >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< A szövegbe csatoltam, fel van építve. >
Megjegyzés:
< Szép napot!
Egy igen érdekes helyzet állt elő, amiben én, és kolegám Huib Griffin is hibáztunk, kétség kívűl viszont a Parkolós kollegák közül egy kimondott személy számomra "hatalommal való visszaélés" érzetét keltette. Olyan szinteken, hogy ezt sajnos nem tudtam hagyni ezért időt szánok egy panaszkönyv megnyitására mivel akárkivel beszéltem IC senki nem mondott semmit, mintha nem lehetne problémát megoldani és indoklást kapni IC csak itt panaszkonyvbe, hát itt vagyunk.
Mondom a történetet!
Van nekem egy boltom, Sátor Shop. Vannak akik szeretik, vannak akiknek már szúrja a szemét. A célunk a bolttal nem más, mint közösséget építeni, közösségi igényeket kielégíteni és egy halott faluba életet vinni. Főbb tevékenységeink, az autókereskedés, a bolt üzemeltetése, találkozók szervezése, vontatás, és később autóbérlés, élményvezetés is lesz. Ezeket fontosnak tartom elmondani, hiszen a teljes képbe beletartozik! A helyzet az az, hogy ha valaki ilyen tevékenységeket szeretne végezni, akkor az bizony járművek jelenlétében történhet meg, nem is kis mennyiségben. Nállunk ez már egy kissebb problémát jelent amit szeretnénk megoldani, mindenkivel és minden legális szervel úgy, hogy ez elfogadható legyen. Segítséget nem igen kapunk de ez lényegtelen. Tegnap kihívtam a rendőröket, hogy infót gyűjtsek Kordonok kihelyezéséről. Este a parkolósokkal beszéltem, hogy hogy lehetne, adminokat már többszőr hívtam.
Egy megoldás jött fel, hogy vásároljak egy illegális frakciót, ezzel talán megoldható a probléma. Sajnos nemtudom, hogy legális frakciót miért nem lehet vásárolni hiszen amit csinálunk, az sehol nem illegális. Érdekesnek tartom, hogy nem lehet legális frakciót "vásárolni" annak ellenére, hogy csak legális dolgokat csinálunk. Másik opció, NS fraki. Sajnos ezzel semmivel nem lennénk előrébb mert ugyan úgy hobbi szinten lenne elhordva az összes kocsi a bolt elől.
Térjünk az ügyre, ami miatt ez a topic megíródott.
Szeretném ha rámennél erre a linkre és a képekhez társított leírásom alapján végignéznéd. Köszönöm!
1. képen az látható, ahogy a kolega, pontosabban.: Sergej Dulik Mcdowell "Parking Enforcement Officer"-t hátrahívom a házamhoz, rámutatok az interiorra, és megkérdezem, hogy a házam köré, mögé mennyi kocsit rakhatok? Erre ő válaszol, amint az látható a képen.
2. kép kollega úgy dönt, hogy elvontatja a céges kocsit.
3. 4. kép, az látható, hogy amúgy a ház körül más kocsi nincs.
5. kép: Beszélni próbáltunk a MANAGER-el és egyszerű kérdést tettünk fel neki, vagyis tettem. Sajnos választ nem kaptam, azt a tanácsot kaptam, hogy nyissak PK, amit most meg is teszek ügye...
6. kép: A tanácsadás látható.
Ezzel ez a fejezet véget is ér, úgy döntöttem ekkor, hogy megteszem a lépéseket és eddig úgy voltam vele, hogy egy személyre nyitok PK-t.
DE JÖN A 2. FEJEZET, amikor hírtelen hatalmas fordulatot vett minden!
2. Fejezet.
Bevezetés: Én és Huib igen pozitív gondolkodású emberek vagyunk ezért próbáltuk kihozni a helyzetből a legjobbat, rakott ki a kolega hírdetést és ÖMLÖTTEK AZ EMBEREK!
El is adtunk 2-3 kocsit amikor egyszercsak megjelentek a mostanra az általam "Parkolós Maffiának" becézett szervezett.
Erről csatolok nektek külön feltöltve egy pár képet, mert nem kis megmozdulás volt.
VÉGE!
Nagyon tanulságos számomra, hogy civil ként mennyire nem lehet érvényesűlni, hogy milyen szinten van visszaélés a "hatalommal" és az is, hogy az emberek mennyire kedvelik és szeretik azt, amit Én és Huib a Sátor Shop koncepcióval létrehoztunk.
Kimondottan nem értem, hogy miért csak illegális frakciót lehet "vásárolni" miért nem lehet legális dolgokkal is tevékenykedni stb stb...
Az a baj, hogy minnél több dolgot felsorolok, hogy nem értem annál inkább azt érzem, hogy veszélyes vizekre evezek a felsőbb körökben. Lehetek én valaki akinek sok kérdése van de ha nem akarják odafent, hogy sok kérdésem legyen akkor eltüntetnek, pont úgy mint a kocsikat.
Nagyon szerettem volna pl egy kukát igényelni mert nagy a forgalom és sokan jelezték, hogy dejó lenne.. Sajnos 2x kell elfáradni ha ki akarsz dobni valamit. Egy automatáról már álmodni sem merek...
Az lenne a tiszteletteljes kérésem, ha bármi módja van annak, hogy a fent olvasott koncepciót tovább tudjam vinni legális formában akkor azt keressük meg közösen az érintett szervekkel, tényezőkkel.
Én végig probléma megoldó pozíciót töltöttem be és próbáltam pozitívan hozzáálni, nyelni és naponta járkálni a lefoglalt kocsikat elhozni, bebikázni, tankolni, megint és megint és megint.
Most lett sok! Köszönöm, ha elolvastad Ha van helyesírási hibám, hogy nem az erősségem!
Johny K William
Utóirat!
Sajnos a p1-em lefoglalása közben valamilyen furcsa okból kifolyólag széttőrt a kocsi, pedig patika volt!
>
Utoljára szerkesztve: