Johny Cortez - Cameron

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Francse

Újonc
Támogató
2019. 02. 18.
36
11
31
Dunaújváros
V4 karakter
Nicola Konrov
LV karakter
Nicola Konrov
V2 karakter
Nicola Konrov
zoldlogo.png

Neved:
< Johny Cortez >

A ban időpontja:
< 2019-02-24 10:53:04 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Cameron >

A ban oka:
< Multi Account >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia Cameron! Tegnap előtti nap folyamán Jesse-től kaptam egy seial váltást mivel új gépem van és csak ő tudott benne segíteni. Mivel Win10 volt rajta ezért szaggatott rajta a gépem és tegnapi nap folyamán fel rakattam a Win7-et hogy jó legyen, de ahhoz hogy fel tudjak menni megint serial kérelmet kellett írjak és a mai nap folyamán ki bannoltál! Ha esetleg meg tudjuk beszélni nagyon hálás lennék!
Válaszodat előre köszönöm!
>

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Szia, azért bannoltalak mivel az előző serialodon is van egy account és a jelenlegin is. Tehát ha te új gépet vettél akkor a régi gépeden az accot minek nem vitted át a másik, új gépedre? Ha mindent jól értelmeztem.

Francse

Újonc
Támogató
2019. 02. 18.
36
11
31
Dunaújváros
V4 karakter
Nicola Konrov
LV karakter
Nicola Konrov
V2 karakter
Nicola Konrov
Szia, nem akartam az új gépemre új karaktert, ezért Írtam egy serial kérelmet hogy a régi gépemről le szedjék az accountomat, csak nem kaptam serial megerősítő email-t. Ezért írtam a facebookon az oldalnak hogy nem kapok megerősítő levelet ezért Jesse át írta gmail-re és utána el fogadta a kérelmemet. Csak ugye win10 volt rajta ezért rossz volt a játékélmény akármit csináltam ezért újra raktam a gépet win7-re. Fel akartam menni utána csak ki írta hogy nem ehhez a géphez van társítva ezért írtam még egy serial kérelmet és utána lettem ki bannolva!

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
És akkor a Louis_Brown accounttal mi a helyzet?

Francse

Újonc
Támogató
2019. 02. 18.
36
11
31
Dunaújváros
V4 karakter
Nicola Konrov
LV karakter
Nicola Konrov
V2 karakter
Nicola Konrov
Louis Brown pedig öcsém karaktere. Ő meg most a régi volt gépemet használja mivel oda adtam neki, és nála is szintén a win10 volt rajta neki is rossz volt a játékélmény és neki is újra lett rakva a gép win7-re.

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Keress fel engem TS-en a napokban, hogy megbeszéljük ezt. Addig is zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.