Johnson Connor jelentkezése a W-Taxihoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kunika17

Újonc
2020. 09. 23.
9
0
21
Pécs
V4 karakter
Johnson Connor
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

< Johnson Connor >

Édesanyja leánykori neve:
< Johnson Maria >

Születési helye,ideje:
< San Fierro, 1990.01.30 >

Bejelentett lakcíme:
< Los Santos Idlewood Street 30. >

Telefonszáma:
< 38761188767149 >

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Természetese,igen. >

Van tapasztalata a munka terén?:
< Taxi munka téren nem, de sokat sofőrködöm. >

Önéletrajz (5-10 mondat):
< A nevem Johnson Connor. 5 éve élek a városban. Új életet kezdtem, ezért költöztem ide. jelenleg munkanélküli vagyok.Jelenleg egyedül élek, nincsen barátnőm, szüleim meghaltak, egy testvérem van csak. Iskolába San Fierroba jártam, ott végeztem az általános iskolában. PÁV 2-es sofőr vizsgával is rendelkezem,és személyszállítóival. Szeretek dolgozni, és barátkozó típus vagyok. Ha dolgozni kell, dolgozom is,nem csak nézem. Szeretem az állatokat is. Nagyon szeretnék már egy rendes munkahelyet. Remélem tetszett önöknek az önéletrajzom, és bekerülök a csapatba. >

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

< Fekete Szilveszter >

Hány éves vagy?:
< 17 >

Játszott perceid száma?:
< 797 perc. >

Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< >

Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Fekete Szilveszternek hívnak, Pécsen születtem 2003.-ban. Idén végeztem a villanyszerelői szakmával. Jelenleg az E.on Áramszolgáltatónál dolgozom,mint hálózati szerelő. Pécs mellett egy községben élek a nagyszüleimmel,és egyik testvéremmel. Szüleim elváltak,de mind a kettővel tartom a kapcsolatot. Másik testvérem édesapámmal él. Vagy egy kutyám. 3 hónapja van egy barátnőm is,akivel sok időt töltünk együtt. Hobbim a horgászat, haverokkal a kimozdulás hétvégén. Most fogom befejezni a jogosítványt is. Remélem tetszett ez a pár mondat,rólam! :) >

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Természetesen, igen!
>
Jelentkező aláírása:
Johnson Connor

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.