Elutasítva Johnny Woker - Balazs

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kristóf351

Újonc
2019. 02. 13.
8
0
21
V4 karakter
Chris _ouston
LV karakter
Johnny_Woker
zoldlogo.png

Neved:
< Johnny Woker >

A ban időpontja:
< 2018-11-20 19:26:11 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Balazs >

A ban oka:
< Adminnak való hazudás,Log hamisítás. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hello! Szeretnék újra a szerveren játszani és szórakozni a barátaimmal. Élvezni a társaságot és boldogan játszani a szerveren ha kapok még egy esélyt. Tudom megtettem egy dolgot amit nem kellet volna és röstellem is de szeretnék vissza menni és jól érezni magam a szerveren. Tudom csúnya dolog volt amit tettem de megbántam tudom nem mindig van az életbe második esély de én szeretnék itt kapni még egyet hogy ne hibázzak később mikor nem szabadna. Tudom furán hangzik de mióta nem vagyok a szerveren sokat gondolkodtam és rájöttem hogy én még szeretnék játszani valahogy azon a szerveren és hülyeség volt ki rugatni magam mert ideges lettem. Ha nem is kapok második esélyt megértem mert megtettem egy olyan dolgot amit nem szabadott volna és vállalom a hibám de megpróbálom hogy ha az életbe nem kapok második esélyt legalább itt kapjak. És szeretnék bocsánatot kérni Balazstol és mindenkitől akinek rosszat okoztam (ha okoztam) de főleg tőled Balazs mert nem kellet volna úgy beszélnem veled mert idősebb vagy és nem kellet volna de nagyon sajnálom és bocsánatot kérek remélem megbocsátasz. Köszönöm az elolvasást!
(Megjegyzés: Bocsánat mindenkitől)
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.