Johnny Woker - Balazs [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kristóf351

Újonc
2019. 02. 13.
8
0
20
V4 karakter
Chris _ouston
LV karakter
Johnny_Woker
zoldlogo.png

Neved:
< Johnny Woker >

A ban időpontja:
< 2018-11-20 19:26:11 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Balazs >

A ban oka:
< Adminnak való hazudás,Log hamisítás. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért szeretném az UnBant mert sok haverom ismerősöm játszik a szerveren. Tudom nem kellet volna hazudnom meg logot hamisítanom megtettem egy olyan dolgot amit nem kellet volna és tudom nincs második esély a rendes életbe sem tudom hogy én hibám minden és azt is hogy hülye volt hogy ilyet tettem. Eltelt egy kis idő nem sok tudom de átgondoltam a tetteimet és mérges is vagyok rá. De ha bírsz nekem adni egy esélyt nemélek vissza a lehetősséggel. Tudom most arra gondolsz hogy nem gondoltam át semmit pedig nagyon is gondolkodtam ezen elég sokat. Amikor kibannoltál akkor még nevettem rajta meg mondtam kit érdekel aztán eltelt 2 hét és néztem a falat és gondolkodtam most mit tegyek nem bírok olyan játékon játszani ami ilyen jó volt. Haverok is mondják hogy mé kellet kidobatni magamat és mindig azt felelem rá mert hülye vagyok kidobatom magam a legjobb szerverről. Tudom hogy majdnem 2 hónap vagy kicsit több telt el de azért gondoltam megprobálom hát ha bírok még játszani egy ilyen közösségen megint. Gondolkodok mindig hogy mit csináljak és mindig az jut eszembe hogy most is bírnék ezen a szerveren játszani ha nem lettem volna akkora barom hogy kitiltatom magam. És sajnálok mindenkit akinek rosszat mondtam vagy rosszat cselekedtem de legfőbbképen tőled Balazs. Nem kellet volna hazudnom neked de legfőbbképen logot hamisítanom. Tudom hülye volt és ezért az indokért nem nagyon szoktak UB-t adni mert ez szerintem egy súlyos ok. Egy utolsó esélyt szeretnék tőled kérni csak egyet nem fogom eljátszani a bizalmadat. Tudom megtettem valamit amit nem kellet vol és tudom mi a büntetésem az életbe sincs második esély itt had tauljak belőle ne az életbe kelljen tapasztalom ezt. Ha itt kapnék egy második esélyt akkor nem játszanám el és tanulnék a hibámból. Köszönöm az elolvasást! >

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nincsen UnBan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.