Panasztevő InGame neve:
► Johnny T Alexandros ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Stropex Wayne ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Röviden: Autóbalesetet szenvedtünk, ekkor én animba kerültem. Az autómban utazó játékos megkezdte a felsegítésemet az EÜ csomag segítségével. Ekkor elérkeztünk a bizonyos részhez, mikor /do-ban rákérdezünk a sérülésre. Meg is történt, majd az említett játékos, akire a panaszt teszem jelenleg, írta IC, ismétlem IC, hogy ez így nem jó, mert így nem lehet megkérdezni. Írtam is egy adminnak, elkezdtük megbeszélni, küldtem a logokat, de azt a választ kaptam, hogy ezzel nincsen semmi gond, mehet mindenki a dolgára. A PK-t most azért írom, mert ragaszkodom az igazamhoz és én úgy érzem, hogy ez pedig IC-OOc keverés volt. Ha egy adminügy közben a játékos IC válaszol az adminnak, akkor az is IC-OOC keverés, ezért én úgy gondolom, ha /do-t írunk és az hibás/nem tetszik valakinek, azt nem IC kéne megmondania, hanem OOc, mivel a /do-ban leírt kérdést nem a karakterünk mondja IC.
Mellesleg én PG-nek tartom azt, hogy miután autóbalesetet szenved valaki (és a másik járműben utazó személy RP szerint tiszta vér), elkezdi jászani a kemény négert, aki szét akar verni mert megtörted a kis autócskáját. De ez már csak hab a tortán és jelenleg nem emiatt teszem a PK-t.
UI.: A szerveren lévő esetnél kis féleértés is és "baleset" is történt, mivel felsegítés közben véletlen megütöttek és emiatt meghaltam, ezt követően írtam az adminra, aki felsegített és elkezdtük megbeszélni a panaszomat. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► [2019-08-19 02:55:07] [Output] : *** Ashley Walker lehajol majd elkezdi vizsgálni sebeit.
ezt követően IC társalgás is volt, lényegtelen, szóval nem másolom.
[2019-08-19 02:55:18] [Output] : *Mi a jo Isten bajod van mo? ((Ashley Walker)) --> ez a fentebb említett /do, mikor vizsgálja a sebesülést (sajátos forma, de a lényeg, hogy a sérülést kérdezi, láttam már cifrábbat is)
[2019-08-19 02:55:29] [Output] : Stropex Wayne mondja: Hopa nem is jo
[2019-08-19 02:55:34] [Output] : *** Ashley Walker leteszi az EÜ-t a földre.
[2019-08-19 02:55:41] [Output] : *Fején egy vétző seb van, kissé mély sérülés ((Johnny T Alexandros))
[2019-08-19 02:55:42] [Output] : Stropex Wayne mondja: Me igy nem kérdezhetsz
[2019-08-19 02:55:49] [Output] : Johnny T Alexandros: (( ic-ooc keverés ))
[2019-08-19 02:56:08] [Output] : Stropex Wayne mondja: Dik mo nem jo el romlot egér
◄
Megjegyzés:
► A PK-t azért írom, mert én teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy ez IC-OOC keverés. Ha esetleg mégsem lenne az és rosszul tudom, elnézést, hogy a bíráló admin idejét pazaroltam. Ha lehetséges a PK-t ne az az admin bírálja, akivel IC próbáltam megbeszélni a dolgot. ◄