Panasztevő InGame neve:
► Johnny T Alexandros ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Emily Whithe ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Röviden: Farmmal való átverés 10.000$ értékben.
Hosszabb leírás: A z említett játékos hírdette, hogy farmot ad bérbe, sőt be is van vetve. Kapva kaptam a lehetőségen, egyből meg is csörgettem telefonon. Felvette a telefont, majd megbeszéltük a találkozót és az árat, 10.000$/hét. Gondoltam is milyen jól jártam. Pár perce akartam megöntözni a farmot, mikor odaértem nem volt jogosultságom kinyitni a farmot. Gondoltam én emlékszem rosszul a farm helyére. Kétszer körbejártam a farm azon részét, de sehol sem volt a farm. Pontosabban volt, mert a nevére emlékszem, csak nekem nem volt már jogosultságom hozzá. Rá is kérdeztem Adminsegédre, hogy ilyen esetben mekkora érték lehet a max, amivel átverhetnek. Azt a választ kaptam, hogy 9999$ lehet a max. Éppen ezért is írom a PK-t. Félreértés ne essen, nem akarom senki idejét se rabolni és nem is azt a 10 ezret sajnálom. Vannak szabályok, melyeket be kell tartani, csakemiatt írom meg ezt. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Még egyszer azért megkérdeztem négyszemközt is.:
[2019-08-29 16:52:24] [Output] : Johnny T Alexandros mondja: Nos akkor 10 ezer/ hét?
[2019-08-29 16:52:32] [Output] : Emily Whithe mondja: Iigen
Ezt követően adtam 11 ezret, gondoltam jó fej leszek, ha már be is van vetve, kis "borracvaló":
[2019-08-29 16:54:12] [Output] : [SeeMTA]: Adtál Emily Whithe-nak/nek 10 780 dollárt. (Adó: 220$)
Itt jött a válasz:
[2019-08-29 16:54:41] [Output] : Emily Whithe mondja: Ohh egy kicsivel több
[2019-08-29 16:55:11] [Output] : [SeeMTA]: Emily Whithe adott neked 775 dollárt. (Adó: 15$)
KIcsit ez a pénzadogatás belezavarhat, de a lényeg:
Adtam 11 ezret 10 helyett, hogy jó fej legyek (máramennyire), majd azt a plusz ezrest vissza is kaptam, tehát így 10 ezernél tartunk.
◄
Megjegyzés:
► A bizonyítékoknál lehet kissé zavaros, ha kell elmagyarázom majd még. ◄