Johnny Red- Ismeretlen Játékos [Hordás]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Red John

Újonc
2023. 11. 29.
4
10
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Johnny Red

Panaszra tett személy InGame neve:
Ismeretlen játékos

Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC szidás SMS-ben! Egy illető rám ért a hirdetett autómmal kapcsolatban, idézem ''Az ár fix kutyám'' Nos ez után IC szidások következtek ahonnan ő nagyon felhúzhatta magát vagy nem tudom és átment ő OOC szidásba. A panaszkönyvet emgye javasolta mivel ő nem tudja lenyomozni az illetőt ! emgye-nek reportban van több kép neki küldtem nekem már sajnos nincsenek meg ! Az illető IC telefonszáma : +38-76-207-7937

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
► A véleményem hogy aki nem tudja elválasztani a játékot a valóságtól és ilyen mélyre menjen , az nem ide való ! ◄

Lola Maywurm

Újonc
2019. 12. 08.
25
25
V4 karakter
Lola Maywurm
V2 karakter
Amanda Maywurm
Hali.
Rám érkezett a panasz,viszont szeretném elmagyarázni hogy ezt miért is írtam neki.
Valóban ráírtam a srácra teljesen ic hogy " 23 millió az fix ár kutyám?" ebben részemről semmiféle ooc szidás nem volt, sőt semmi szándék nem volt bennem,hogy ezzel én OOC megbántsam.
Erre érkezett nekem egy olyan válasz hogy "Kérdezd a hallott anyádtól a budaiba"nyilván persze erre én is felkaptam a vizet, mert semmi de semmi köze nem volt a válaszának az IC dologhoz, egyből átvitte OOC-ba az egészet, majd nyílván tovább folytatódott a vitatkozás, írtam neki hogy "mindig az árnyékom marad" amire szintén az volt a válasza hogy "lámpával alszom,és hogy pisis vagyok", majd sikerűlt neki az állítólagos hallott anyám mellé engem is a temetőbe kívánni mindezekután elkezdett nekem azzal jönni, hogy ő 8 évet volt kint Spanyolországban, és hogy ő annyi pénzt szedett ott össze hogy a szív leszakad, és hogy én csak irigy kutya vagyok, vagyis irigy kutyák vagyunk nem tudom miért többes számban mondta, csak ketten beszélgettünk. ( ), ez után gyakorlatilag részemről teljesen elengedtem a beszélgetést, és amikor neki kipattant az hogy na majd most PK-ra fog engem rakni akkor elsőnek azzal próbálkozott, hogy menjek el antikoshoz és ne legyek beszari, nyilván nem mentem oda, mert nem érdekel a dolog, aztán a srác nem tudom milyen indítatásból elkezdett nekem üzeneteket írogatni,hogy "na ennyi?" próbált provokálni továbbra is, hogy szídjam de nyilván nem mentem bele tudtam hogy mire megy ki a játék, onnantól teljesen el is engedtem a végén ő is megkért hogy ne írjunk egymásnak nem is írtam neki.
Viszont ha már panaszkönyvet nyitsz rám, azokat a képeket miért nem linkeled be ahol ezeket írtad nekem?
Az emgyé elméletileg a Pk-t javasolta arra is kíváncsi lennék, hogy hozzá is ezeket a képet jutottak-e el ahol csak az én írásom van kifotózva,és hogy neki milyen történetet mesélt el.
Részben több dolgot nem tudok mondani a dologról, és hajlandó vagyok elnézést kérni a sráctól ha megbántottam, felkaptam én is a vizet, de szerintem ő is túl lőtt a célon nagyon.

Red John

Újonc
2023. 11. 29.
4
10
Amiket én írtam mind IC-írtam neki , a Spanyolországos cucc meg egy mém... csak az Olaszországgal van hogy ''7 éve ? 7éve én olaszba voltam'' egy show-ban volt. aki ismeri aki nem, lényegtelen. Mert egyébként mikor mi szájkaratéztunk én poénra vettem és jókat röhögtem azon amiket mond így hajnalban. Egyébként elsőnek ő is mémekből össze szedett beszólásásokat vágot hozzám csak ő meg sem változtatta erre jött ez amit írtam, egészen az OCC megnyilvánulásig. Nem vagyok alpári én nem írnék ilyet OOC-senkinek sem, itt az anyázós részre gondolok, az meg hogy te magadra veszed egy RP-ben amit mondanak, hát sajnálom, te nyitottál IC ilyen szép stílussal akkor ez is kapod vissza IC. tudtommal én nem követtem el semmi szabálysértést egy mondatban sem ! még egyszer hansúlyoznám én ezeket iC írtam és nem volt benne semmi OOC megnyilvánulás, láttam már ennél cifrább beszólogatást és azt se vette senki OOC magára. A pisis rész meg ugyan ,az ahoz köthető hogy te írtad hogy az "árnyékomban vagy mikor alszok akkor is" erre következett Mivel sötétben nincs árnyék, hogy fénnyel alszol stb mert a kisgyerekek szoktak lámpával aludni innen jött a pisis. nem tudom ezt miért kell elmagyaráznom ha IC bármit is mondok neked azt nem kell OOC magadra venni, de még is megtetted , majd jöttél azokkal a mondatokkal ami kiköpött OOC ez látszik is. Nem ennél többet nem tudom hozzá tenni egyébként IC hazudhatom azt is hogy ez is ez van, azt sem kell komolyan venni, még mindig egy szerepjáték amit IC mondok azt oda is értem sehova máshova. ennél többet nem tudok hozzáfűzni , nem tudom miért akarsz engem beállítani rossznak, de ezt döntse el a bíráló admin ! Köszi hogy elolvastad Csoki !

Red John

Újonc
2023. 11. 29.
4
10
Ja igen, annyit még le írnék .és ez nagyon fontos ! miután ő le írta ezeket az OCC mondatokat ennyit írtam rá Oh oké. itt kapcsoltam hogy várjál ezt ő komolyan vette ? ez nagyon fontos hogy én utána nem írtam neki semmi sértőt sem ne hogy az legyen én is OOC írok ! abba is hagytam és admin emgye tanácsára le zárta vele a beszélgetést ! ez megvan a reportjában is ha ez számít nekem erről nincsen képem sajna !

Hordas

For The Horde!
2019. 01. 10.
412
650
Szeged
V4 karakter
Jazeel Nash
Van lehetőség természetesen ts3 beszélgetésre,kérem is hogy gyertek majd fel.
12.07 18:30 ha megfelel akkor egy reakcióval jelezzétek, ha nem akkor nézünk egy másik időpontot.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Lola Maywurm

Red John

Újonc
2023. 11. 29.
4
10
Van lehetőség természetesen ts3 beszélgetésre,kérem is hogy gyertek majd fel.
12.07 18:30 ha megfelel akkor egy reakcióval jelezzétek, ha nem akkor nézünk egy másik időpontot.
Nos én nem hiszem hogy ennél többet hozzá tudnék fűzni a dologhoz, mint amit leírtam, illetve amiket beküldtem ! Ez nincs nagyon mit megbeszélni a tények ott vannak a fotókon és a leírásokban , de ha minden áron ez kell akkor rendben nekem jó az időpont viszont Discordon jobban örülnék ennek ha lehetséges mivel soha sem használok Ts-t szinte ! kérlek majd jelezz vissza hogy ez megoldható e !

Hordas

For The Horde!
2019. 01. 10.
412
650
Szeged
V4 karakter
Jazeel Nash
No, a ts beszélgetésre nem jelentél meg Johnny Red ezért leírom itt neked a döntést.

Mivel mindketten hibásak vagytok az ügyben ezért mindkettőtök büntetése 1-1 hónapos kitiltás lesz a szerverről OOC minősítések sorozata SMS-ben indokkal.
Szankció osztásra került, a panaszkönyvet zárom.

• Tetszik
Reactions: dmitrij pashenko
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.