Hali.
Rám érkezett a panasz,viszont szeretném elmagyarázni hogy ezt miért is írtam neki.
Valóban ráírtam a srácra teljesen ic hogy " 23 millió az fix ár kutyám?" ebben részemről semmiféle ooc szidás nem volt, sőt semmi szándék nem volt bennem,hogy ezzel én OOC megbántsam.
Erre érkezett nekem egy olyan válasz hogy "Kérdezd a hallott anyádtól a budaiba"nyilván persze erre én is felkaptam a vizet, mert semmi de semmi köze nem volt a válaszának az IC dologhoz, egyből átvitte OOC-ba az egészet, majd nyílván tovább folytatódott a vitatkozás, írtam neki hogy "mindig az árnyékom marad" amire szintén az volt a válasza hogy "lámpával alszom,és hogy pisis vagyok", majd sikerűlt neki az állítólagos hallott anyám mellé engem is a temetőbe kívánni mindezekután elkezdett nekem azzal jönni, hogy ő 8 évet volt kint Spanyolországban, és hogy ő annyi pénzt szedett ott össze hogy a szív leszakad, és hogy én csak irigy kutya vagyok, vagyis irigy kutyák vagyunk nem tudom miért többes számban mondta, csak ketten beszélgettünk. (
), ez után gyakorlatilag részemről teljesen elengedtem a beszélgetést, és amikor neki kipattant az hogy na majd most PK-ra fog engem rakni akkor elsőnek azzal próbálkozott, hogy menjek el antikoshoz és ne legyek beszari, nyilván nem mentem oda, mert nem érdekel a dolog, aztán a srác nem tudom milyen indítatásból elkezdett nekem üzeneteket írogatni,hogy "na ennyi?" próbált provokálni továbbra is, hogy szídjam de nyilván nem mentem bele tudtam hogy mire megy ki a játék, onnantól teljesen el is engedtem a végén ő is megkért hogy ne írjunk egymásnak nem is írtam neki.
Viszont ha már panaszkönyvet nyitsz rám, azokat a képeket miért nem linkeled be ahol ezeket írtad nekem?
Az emgyé elméletileg a Pk-t javasolta arra is kíváncsi lennék, hogy hozzá is ezeket a képet jutottak-e el ahol csak az én írásom van kifotózva,és hogy neki milyen történetet mesélt el.
Részben több dolgot nem tudok mondani a dologról, és hajlandó vagyok elnézést kérni a sráctól ha megbántottam, felkaptam én is a vizet, de szerintem ő is túl lőtt a célon nagyon.