- 2020. 07. 03.
- 24
- 78
- V4 karakter
- Damir Stojkovic
- LV karakter
- Ansel Rexhepi
Neved:
< Johnaten Brock >
A ban időpontja:
< 2020/07/14 22:36:59 >
A ban időtartama:
< 1 hónap >
Neve, aki bannolt:
< Trevor >
A ban oka:
< Rp aloli kilépés @Dudi >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Kedves @Trevor! Bevallom nagy megeleptés volt számomra a bann, viszont köszönöm ajátszott perceim figyelembevételét, a bann előtt. Sajnos Tegnap este úgy ahogy kifagyott a játék, és nem engedett visszalépnni. Sajnos a kép amit készítettem törlődött, ezért csak logom van. Mivel aznap este nem engedett visszalépni, ezért hagytam.Tekintettel arra hogy ez egy RP szerver, megtisztelve érezném magam ha Mayne Morrow és a te beleegyezéseddel, onnan folytathatnám az rp-t, ahol kikresseltem, elvégre nem tehetek erről. Remélem át gondolod a kérésem, megtisztelnél.Továábbá Szeretnék bocsánatot kérni, hogy nem jeleztem Tegnap este senkinek. Számomra a szerver rengeteg élmény nyújtott eddigi 2-3 hétben amiben játszottam rajta, Nem szeretném hogy ez most megszakadjon. Amennyiben Azt látod jónak, szívesen leülnék egy több száz vagy ezer perces AJ-t, csak egy hóbapot ne vegyél el tölem. Legközelebb semmi képpen sem fogom annyiban hagyni, addig eröltetem a connectelést amíg nem sikerül. Kérlek Bocsáss(atok) meg, Üdvözlettel: John >
Utoljára szerkesztve: