Elfogadva Johnaten Brock - Trevor (by Dudi)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RyanSilver

Újonc
2020. 07. 03.
24
78
V4 karakter
Damir Stojkovic
LV karakter
Ansel Rexhepi
zoldlogo.png

Neved:
< Johnaten Brock >

A ban időpontja:
< 2020/07/14 22:36:59 >

A ban időtartama:
< 1 hónap >

Neve, aki bannolt:
< Trevor >

A ban oka:
< Rp aloli kilépés @Dudi >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Kedves @Trevor! Bevallom nagy megeleptés volt számomra a bann, viszont köszönöm ajátszott perceim figyelembevételét, a bann előtt. Sajnos Tegnap este úgy ahogy kifagyott a játék, és nem engedett visszalépnni. Sajnos a kép amit készítettem törlődött, ezért csak logom van. Mivel aznap este nem engedett visszalépni, ezért hagytam.Tekintettel arra hogy ez egy RP szerver, megtisztelve érezném magam ha Mayne Morrow és a te beleegyezéseddel, onnan folytathatnám az rp-t, ahol kikresseltem, elvégre nem tehetek erről. Remélem át gondolod a kérésem, megtisztelnél.Továábbá Szeretnék bocsánatot kérni, hogy nem jeleztem Tegnap este senkinek. Számomra a szerver rengeteg élmény nyújtott eddigi 2-3 hétben amiben játszottam rajta, Nem szeretném hogy ez most megszakadjon. Amennyiben Azt látod jónak, szívesen leülnék egy több száz vagy ezer perces AJ-t, csak egy hóbapot ne vegyél el tölem. Legközelebb semmi képpen sem fogom annyiban hagyni, addig eröltetem a connectelést amíg nem sikerül. Kérlek Bocsáss(atok) meg, Üdvözlettel: John >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Hűha
Reactions: Dudi és A Vajda

Dudi

"A szó hasznos, ám nem nyer csatát."
Támogató
2019. 01. 10.
89
178
23
Szerbia, Szabadka
LV karakter
Norberto Kennedy
V2 karakter
Norberto Kennedy
Szia!

Az UB-t megadom, de előtte kérlek keress fel TS-en.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Trevor és Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.