Elutasítva John Win-Jhnny

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Norwegian

Újonc
2022. 11. 30.
2
0
LV karakter
John Win
zoldlogo.png

Neved:
< Norwegian >

A ban időpontja:
< 2022.12.06 15:21 >

A ban időtartama:
< 2030. 01. 01 >

Neve, aki bannolt:
< Jhnny >

A ban oka:
< Munkával való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< VáTisztelt Adminok! Ezúttal helyes formátumban megtéve szeretném tisztázni bannolásom helyzetét. A vád ellenem munkahelyi csalás, szándékom egyáltalán nem ez volt. Vállaltam este egy munkát, amit nem tudtam teljesíteni, tekintve, hogy sajnos elaludtam mivel hajnal fél négy volt. Reggel ébredés után úgy határoztam, ahogy hazaérek megcsinálom az autót. Voltam a műhelynél, ami addigra "kiadó" státuszba került át. Rengetegszer kerestem az úriembert, főképp sms ben. Üzeneteket írtam melyekben felajánlottam a pénzösszeg azonnali visszatérítését vagy a munka elvégzését. Ezekre nem kaptam választ, ezt a játékbeli telefonon akármikor tudom bizonyítani. Ennyi lenne kerek mondatokban a történet, nem gondolom, hogy azért mert elaludtam örökban-t érdemelnék. Azt még tisztelettel htenném,igen tekintélyes mennyiségű füvet szívok, főleg mikor esténként kedvenc virtuális világomban töltöm időmet. Dehogy volt szándékomban bárkit is meglopni, szimplán elaludtam :'/ (nagyon kiszúrtam így magammal dehogy akartam meglopni piszticsáré 60 ezerrel) Rendkívül rosszul érint a dolog, hiányzik see city pedig még csak mar raktak le :'( . Kérem, fontolják ezt meg. Mély Tisztelettel >

Utoljára szerkesztve:
A

Attesz19

Ez nagy átverés😊,6.án járt le este a műhely,23orakor volt szólva neked,lett volna időd meg csinálni hiszen hajnal 4kor feküdtel le,de te mentél másik munkapontra,én szerintem vártam eleget..És ott van a PK is,irhattál volna nyugodtan,Azaz 3ember is tudja bizonyítani hogy volt aznap a műhelybe...S te oda nem jártál egyszer se,szó szerint át vertél,Máskor szerintem próbálj meg nem hazudni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.