John Trouble jelentkezési lapja a CambTaxi-hoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BarniX

Újonc
2019. 06. 29.
11
81
V4 karakter
John Trouble
B6KaLTS.png

???????? Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

< John Trouble >

Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos, 1989.05.30. >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Haley Burke >

Jelentkező telefonszáma:
< 38761123521 >

Jelentkező lakcíme:
< Los Santos, East beach 6 >

Jelentkező e-mail címe:
< john.trouble@seemail.com >

Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
< B, C és D kategóriás jogosítványokkal rendelkezem. >

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< 5 éven át buszsofőrként dolgoztam. Előtte 1-2 éven át kamionosként szolgáltam. >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Pár éven át kamion sofőrként dolgoztam. A főnökeim teljesen meg voltak velem elégedve és egy panaszuk sem lehetett rám. Mindig is szerettem nagyobb járműveket vezetni, ezért a kamionos pályafutásom után buszvezetőként kezdtem el dolgozni. Buszsofőrként több 100 ezer embert szálítottam el balesetmentesen. Tiszteltem az utasokat és ők is engem, ezért szépen óvatosan, a környezetre odafigyelve vezettem. Ha valami gond adódott az utasok között nyugodtan elintéztem. Így a szállító szakmában 6-7 év tapasztalatom van. >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

< Bácsi Barna >

Hány éves vagy?
< 15 >

Játszott perceid száma:
< 11762 perc >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< 1 adminjailem van jelenleg. Placedo helytelen használata miatt. Kép: https://imgur.com/a/IZ1JK2Q >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Körülbelül 7 éve rp-zek különféle szervereken. Sok oldalát megsimertem és sok tapasztalatot gyűjtöttem az évek alatt, amíg felnőttem. Az éltem részévé vált ez a játékforma és egyben a kedvencem is. Nagyon szeretek vezetni MTA-n belül is. Kedves vagyok a szerveren az emberekkel és segítek amiben tudok a kezdőknek is. Egyetlen negatívumom, hogy néha-néha hajlamos vagyok egy kicsit ideges lenni, de ebben a játékban ez nem lehetséges számomra, roleplay alatt mindig teljesen nyugodt vagyok bármilyen szituációban és mindent elviselek. >

Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< Igen rendelkezem, napi szinten használom az alkalmazást. >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Igen elolvastam és elfogadom a tartalmát. >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< 15 éves vagyok. Győrben élek két fiú testvéremmel, az egyik kisebb, a másik nagyobb nálam. Középiskola kilencedik osztályába járok. Informatikai rendszer- és alkalmazás- üzemeltető technikusi szakot végzem éppen és nagyon szeretem. Annó 8-9 évesen kezdtem el roleplayezni még a nagytestvéremmel. Seemta v2 volt az első szerver amin játszottam roleplay téren, azóta kisebb kihagyásokkal rendszeresen játszok különféle szervereken, de a Seemta-t tartom a legértelmesebbnek, hiszen itt sokan játszanak és egy híres szerver is egyben. A Roleplay világán kívül szeretek szimulátorozni és hébe-hóba kisebb programokat írni. Ha elvégeztem a középiskolát szeretnék tovább tanulni ilyen téren és remélem sikerülni is fog. Köszönöm, hogy végigolvastad rövid történetemet! >

«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»

Jelentkező aláírása:
John Trouble

sbeni2002

Újonc
2019. 02. 22.
31
4
V4 karakter
Mateo Brayson
JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt !

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elfogadta! A továbbiakban keressen fel minket valamilyen úton módon ((Discord-on: Sebi#7841, fórum PÜ-ben)) 2022.03.16. 18:00-ig!

Aláírás:
Mateo Brayson, Igazgató-helyettes

• Tetszik
Reactions: BarniX
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.