John Trouble CambTaxi jelentkezési lap

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BarniX

Újonc
2019. 06. 29.
11
81
V4 karakter
John Trouble
B6KaLTS.png

???????? Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

< John Trouble >

Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos, 1989.05.30 >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Haley Burke >

Jelentkező telefonszáma:
< 38761123521 >

Jelentkező lakcíme:
< Los Santos, East beach 6 >

Jelentkező e-mail címe:
< john.trouble@seemail.com >

Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
< B kategória, C kategória, D kategória >

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< Egy-két éven át kamionosként dolgoztam sofőrként. Több éven át távolsági buszt vezettem, nagyon szerettem ezt a munkát. >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Egy-két éven át kamion sofőrként dolgoztam, nagy sikerekkel. Kamion sofőrként jó volt dolgozni. Én mindig is szerettem a kamionokat. 4-5 éven át távolsági buszt vezettem nagyon sikeresen. Több tíz ezer kilómétert levezettem balesetmentesen. A főnökeim nagyon jól meg voltam elégedve. Buszsofőrként az utasoktól sem kaptam semmiféle rossz visszajelzést. Az utasokra mindig vigyáztam nem nyomtam hirtelen gázt és féket sem, kivételek persze a vészesebb esetek. >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

< Bácsi Barna >

Hány éves vagy?
< 15 >

Játszott perceid száma:
< 9658 >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< Adminjailem nem volt. Bannom egy darab volt, de fel lett oldva, ezt kiskorom inaktivitásának köszönhettem ( https://forum.see-game.com/threads/leo-chako-panasza-john-trouble-mumble.47532/ ) . Admin jail és kitiltási listát csatolom. https://imgur.com/JPft6NS >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Én azért ajánlanám magamat, mert körülbelül ezt a seemta-s fiókomat 2015-ben hoztam létre, ami már elég régen volt és azóta kisebb nagyobb kihagyásokkal folyamatosan játszok. Én egy szabályos játékosnak tartom magam és szerintem ez így is van, nem nagyon szoktam szabályt szegni. Régóta szeretnék taxi sofőrként dolgozni. A játékosokkal is kedves vagyok általában ha el kell őket vinni valahova elviszem őket... Egyetlen negatívumom, hogy néha hajlandó vagyok ideges lenni, de ez mellőzni tudom. >

Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< Igen rendelkezem egy viszonylag jó minőségű mikrofonnal. Használom a discord és teamspeak alkalmazást is rendszeresen. >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Elolvastam és elfogadom. >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< 15 éves vagyok, Győrben élek 2 fiú testvéremmel (egy idősebb és egy fiatalabb). Nagyon szeretek RP-zni, körülbelül 8-9 évesen kezdtem el RP-zni bátyámmal (6 év korkülönbség van köztünk=21 éves). Mindenféle autós játkot szeretek, rendelkezek kormánnyal, pedállal és váltóval. Közép iskola kilencedik osztályába járok. Informatikai rendszer- és alkalmazás- üzemeltető technikusi szakra járok. Nagyon szerettem volna informatikus pályára álnni és sikerült is. Ha elvégeztem szeretnék tovább tanulni hasonló pályán egyetemen. Köszönöm, hogy végigolvastad kis történetem! >

«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»

Jelentkező aláírása:
John Trouble

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt John Trouble!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elfogadta! A továbbiakban keressen fel minket valamilyen úton módon ((Discord-on: Szarvas#1516, fórum PÜ-ben)) 2022.02.25. 18:00-ig!

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.