Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Patrik -
Hány éves vagy?
- 16 -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- 2-3 órát -
Hány játszott perced van a szerveren?
- Jelenleg 23179 percem van a szerveren. -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 2018-03-24 óta játszok a szerveren. -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- Nem voltam még frakcióban. -
Mi volt a távozásaid oka?
- - -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Nem volt. -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- Igen, rendelkezem. -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/EuKMxBz -
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/7WAUlia -
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Azért szeretnék jelentkezni mert kiszeretném magam próbálni a Kormányba. Szerintem ez egy tökéletes választás első frakciónak.Továbbá szeretném fejleszteni az rp tudásomat. Új embreket ismerhetek meg és remélem egy jó közösség tagja lehetek.Szerintem meg tudnám állni a helyemet ebbe a frakcióba. -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Nincs. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- John Tomass -
Édesanyja leánykori neve:
- Elisabeth Karnel -
Születési helye, ideje:
- Los Santos, 1989.05.15 -
Bejelentett lakcíme:
- Los Santos, Grove Street 5. -
Telefonszáma:
- 38761120156361 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Igen. -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)
- Ügynök -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Nagyon szeretnék a kormányhoz tartozni mert nagyon szimpatikus a munkájuk.Én egy olyan ember vagyok aki szeret dolgozni. Segítőkész vagyok bármiben és megtudom állni a helyemet.Célom az hogy jó teljesítményt érjek el a munkában.Remélem a jelentkezési lapom megfelelő ahhoz hogy csatlakozni tudjak e közösséghez. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- John Tomass vagyok Los Santosi lakos. 1989.05.15-én a Los Santosi kórházban születtem. Egy átlagos ember vagyok aki a munkát nagyon szereti. A szabadidőmben szeretek sportolni. A kedvenc sportom a kosárlabda hisz ebben a sportban fontos a kitartás és a jó állóképesség amivel szerintem rendelkezem. Angolul egy keveset tudok de folyamatosan fejlesztem a tudásom. Előző munkahelyeim: Buszsofőr és áruszállító. Legmagasabb iskolai végzettségem az egyetem ahol egy diplomát szereztem. Egyetemre a Los Santos University-re jártam. -
Aláírás:
John Tomass
John Tomass
Utoljára szerkesztve: