- 2019. 04. 07.
- 1
- 0
- V4 karakter
- John S Kennedy
>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
John S Kennedy
Édesanyja leánykori neve:
Rose Kennedy
Születési helye,ideje:
Skócia, 1998.11.17
Lakcíme:
Jefferson Hotel
Telefonszáma:
38761120155322
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Igen, rendelkezem vele.
Van tapasztalata a munka terén?:
Még egyelőre nem dolgoztam egyetlen taxitársaságnál sem, de a fuvarozásban, vezetésben van tapasztalatom.
Önéletrajz (5-10 mondat):
John S Kennedy vagyok, 22 éves. Úgy gondolom egy megbízható, higgadt, művelt ember vagyok. Amikor még fiatal voltam, nagyon szerettem vezetni, apukám mindig elvitt magával amikor ment valahova. Egész életemben úgymond szerelmes voltam a vezetésbe. Apukám pár éve meghalt, nagyon szomorú lettem, de úgy döntöttem, hogy az ő kedvenc szokását, a vezetést én fogom folytatni az ő helyében is. Mikor megláttam, hogy a W-Taxi társasághoz lehet csatlakozni, egyből kiugrottam az ülésből. Nagyon örültem, hogy végre ilyen szinten csinálhatom a vezetést.
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
Lajos Leonardo
Hány éves vagy?:
13
Játszott perceid száma?:
Félek, hogy ez egy picit kevésnek számít, de 561 perc. Eddig más szervereken játszottam, meg V2-n egy picit. Ez természetes folyamatosan bővül, napi 5 órát tervezek játszani a szerveren.
Jailek Bannok (UCP képpel):
Mesélj magadról (5-10 mondat):
Lajos Leonardo vagyok, 13 éves vagyok, jelenleg 7. osztályba járok. Viszonylag jó tanuló vagyok, de vannak olyan dolgok amik picit nehézkesen mennek. Dunakeszin élek az anyukámmal, és a nővéremmel, meg 2 kutyával. Nagyon szeretem a vezetést, az autókat. Picit nehézkes az életem a nővérem miatt, aminek az indokát most nem szeretném megosztani így nyilvánosan, ezért csak 5 órát tudok naponta játszani maximum, de próbálkozok. Körülbelül 3 éve kezdtem el rp-zni, de sajnos nem MTA-n, hanem különböző játékokon. MTA-n körülbelül talán 2 éve kezdtem el RP-zni. Nagyon imádtam, sok barátot szereztem vele akikkel mai napig folyamatosan beszélek.
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
Igen elolvastam, és elfogadom.
Jelentkező aláírása: John S. Kennedy
Utoljára szerkesztve: