The Club Management pályázati lap
Személyes információk:
Születési név:
John R Stinson
Lakcím:
Los Santos, Temple, WÆH Street 13.
Telefonszám:
+3876-6562-395
Email cím:
johnrstinson@seemail.com
Bemutatkozás:
Üdvözlöm a kedves olvasókat, John R Stinson vagyok. Jelen pillanatban a rendőrség állományát erősítem, hadnagy redfokozatban. Megannyi dolgot mondhatnék még ezzel kapcsolatban, azonban ezt nem érzem szükségesnek. Cégek terén elég széles palettával rendekezem, fel is sorolnám őket.
- Weedame Paintjob - Pillanatnyilag is tudtommal a legsikeresebb, legkeresettebb matricákkal foglalkozó cég, közel 150.000.000 dolláros profittal.
- Aether Nightclub - Sokan hallhattak róla, az én nevem alatt futott ez a projekt, rengeteg óriási rendezvény köthető ehhez a névhez. (már nem üzemel)
- Atrium-SEC ZRT. - Biztonsági szolgálat, vagyonőri feladatok ellátásával foglalkozó cég, különböző rendezvények, objektumok őrzésével foglalkozott. (már nem üzemel)
- PÓTOLHATOW - Gépjárművek szállításával foglalkozó cég volt, erről többet mondani nem érdemes. (már nem üzemel)
- Broadway Club - Szintén az Aetherhez hasonlítanám, sok sikeres rendezvényt bonyolítottunk le ezen cég alatt. (már nem üzemel)
- SzarWash Rent - Gépjárműbérléssel foglalkozott, a Carwash utódja, külső behatások miatt bezártuk. (már nem üzemel)
A csapatról:
Csapatunk magját egy összeszokott társaság alkotja, számos ingame rendezvény lebonyolítását tudhatjuk már a hátunk mögött. Ide legfőképpen szórakozóhely üzemeltetés, valamint utóbbi időben autós találkozók szervezése tartozott. Ehhez @Feri @Danesz @suppoxy @Eyestone kapcsolódik. Ezen felül kiegészíti még csapatunkat a rendezvények megszervezésében @Brodesz @Roland001 @Hajni @_Log1c_ @Frodó3711 @aZsombi is. Mivel értelemszerűen előre nem tudjuk pontosan ki mikor lesz elérhető, így több emberrel készültünk, mint a feltüntetett minimum, hogy szükség eseten rotációval, de meg tudjuk oldani a szervezést. A feltüntetett tagokon kívül táncosokat, valamint szükség szerint pultost még külön vennénk fel. A biztonsági személyzetet lehetőség szerint nem magáncéggel, hanem a Rendőrség állományának bevonásával szeretnénk biztosítani. Erre a minőségi munkaerő miatt látunk főképp szükséget, viszont amennyiben ez nem megodható, természetesen ezt is magunkra vállaljuk.
Referenciák:
Saját referenciáim kifejtettem a bemutatkozás pontban.
Leginkább releváns referenciánk az Aether Nightclub projektje volt, ezt közösen csináltuk. Aether Nightclub topic | További képek
Ezen felül a No Mercy 13 frakcióban is szerveztünk bulikat, viszont erről sajnos négy év elteltével nem sok média maradt meg. Playboy kocsma buli
Danesz referenciái: NDC, CAP, ADC, BCO, Corey Burnett, Ashby Gaines, Bryson Ward, Sonja Arsic, Noah Salcedo.
Tervezett menetrend:
Mivel a pontos időpontok, illetve a rendelkezésünkre álló idő is megbeszélés tárgya még, így csak a tervezett bulikat sorolnánk fel itt.
- Hip-Hop & RNB;
- Technology;
- 90s Party; - Ezt lehetőség szerint a Palomino horgásztóhoz szerveznénk. Amennyiben nincs, úgy természetesen Alhambrában megtartjuk.
- Today's Top Hits;
Aláírás: John R Stinson
Kelt.: 2024.04.25
Kelt.: 2024.04.25