- 2022. 08. 19.
- 4
- 1
- V4 karakter
- John Pren
I. Általános adatok
Neve: John Pren.
Végzettsége: Főiskola.
Elérhetősége (tel): 38761188827309
Születési hely, idő: Los Santos, 1994/09/05
Bűntetett előéletű? Nem.
Vezetői engedélye: Van.
Bejelentett lakcíme: Los Santos, Raphell 23/b
Személyigazolvány száma: 118842448
Rendelkezik saját gépjárművel? Igen de jelenleg nem működő képes.
Ha beszél idegen nyelveket, milyeneket? Angol.
II. Életút
Korábban hol dolgozott? Eleinte nagyker futárnál kiszállítóként, majd felmondtam és a helyi múzeumnak dolgoztam fémkeresőként.
Miért szeretne ügyvéd lenni? Amikor megláttam ezt az állás lehetőséget azonnal gondoltam , hogy itt a helyem hogy kamatoztani tudom az egyetemen megszerzet tudásomat.
Mi motiválja az életben, mik a céljai? AZ motivál hogy minél sikeresebb legyek és minél több tapasztalatot szerezzek.
Az elmúlt hét napban miből származott jövedelme? A múzeumnak eladott antik tárgyakból.
III. OOC rész
Van Discordod? Igen.
Hogy szólíthatunk? Olivér
Játszott perceid száma? Miért érdekel ez az rp vonal? Mert szerintem nagyon érdekes és nagyon jó dolgokat lehet kihozni belőle.
Elmúlt 30 napban voltál-e AdminJailben? Nem , Milyen frakciókban voltál eddig (ha voltál)? Még nem voltam frakcióban.
Szerinted mi lehet egy ügyvéd feladata a szerveren? Az esteleges vádlottat vagy a vádlót megvédeni büntetőeljárás során vagy pereskedési eljárásokban.
Szerinted milyen napi ügyvédi tevékenységeket fogsz ellátni a szerveren, kezdetben? Először is beletanulok a munkába mivel még nem helyezkedtem el ilyen munkakörben. Majd utána teljes jogú ügyvédként védeni az ügyfelet.
Utoljára szerkesztve: