John Oakleens Jelentkezése a Nemzeti Adó-és Vámhivatalhoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Daves1011

Újonc
2021. 12. 23.
3
0
V4 karakter
John Oakleens
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

< Nagy Dávid >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Hali! Dávidnak hívnak 15 éves vagyok. Budapesten élek illetve tanulok. Jelenleg Autófényezőnek tanulok. Hobbim a horgászat illetve a Szoftverfejlesztés és tesztelés. A SeeMTA szervereken lassan 3 éve kisseb kihagyásokkal játszok. 3 év alatt most jutottam el odáig hogy jelentkezzek egy frakcióba mivel nem éreztem azt eddig hogy készen állok rá. De így hogy 3 éve folyamatosan RP szervereken játszom így úgy gondolom hogy elég tapasztalt vagyok ahoz hogy egy frakcióba bekerüljek. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< Sajnos a Windows ujratelepítésemmel megváltozott a serialom és hát nem tudtam vissza szerezni a fiókomat emiatt 143 percem. >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< Imgur: The magic of the Internet >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Azért szeretnék a NAV frakcióba tartozni mivel mindig is érdekelt ez a hivatás és hát most értem el azt a szintet hogy szívesen csatlakoznék ide.... Minimum 1 évet szeretnék itt eltölteni de inkább 2-t. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Azért mivel elég jó a beszédkészségem illetve nagyon jó a problémamegoldó képességem.. Emellett nagyon kedves és megértő vagyok az emberekkel. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nem még nem voltam >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< NAV feladata az Adók illetve illetékek és vámok beszedése.. Emellett a Határellenőrzés és a reptéri csomagátvizsgálatok. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap napi 4-5 óra. Hétvégén 7-8 óra. Azt tudni kell hogy én két hetente elutazok és akkor hétvégén nem vagyok 2 napot. >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< Én elég kedvesnek és okosnak tartom magam. Elég figyelmes illetve gondoskodó vagyok másokkal. Amikor tudok segítek mindenkinek. Elég kommunikatív vagyok és néha sokat beszélek.. Nagyon nagyon sokat :'D. Sajnos van egy rossz szokásom hogy elég szókimondó vagyok. Tehát ha van valami problémám valakivel azt neki is elmondom és nem tartom magamban. Persze ezt teljesen normálisan tehát nem úgy kell érteni hogy elküldöm a fenébe hanem megpróbálom vele megbeszélni. Továbbá annyi hogy elég sokszor idegesítő tudok lenni. Próbálom ezt a rossz szokást leküzdeni csak elég nehéz. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Természetesen a csapatmunka elengedhetetlen egy ilyen frakcióban mivel ha ez nincs akkor szétesik a tagállomány és nem leszünk sikeresek. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Hát én szerintem ez butaság. Tehát ha tud éretten kommunikálni illetve együttműködni akkor nem számít a kor..>

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

< John Oakleens >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< SeeCity Korház. 1995.06.01>

[#3] Anyja neve:
< Jessica Oakleens>

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< Sajnálatos módon elvesztettem és jelenleg pótlás alatt áll >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Buszsofőr és favágó. Sajnos mivel lerokkantam 2 évere ott kellett hagynom azóta felépültem és új munkahelyet keresek. >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Mivel nagyon jó a fizikumom és több féle iskolai végzettséggel rendelkezem>

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< Adók illetve vámok beszedése emellett határellenőrzés és repülőtéri csomagátvizsgálás.>

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Célom a Főtörzszászlós rendfokozatig való eljutás. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< John Oakleensnak hívnak 1995.06.01-én születtem SeeCity-ben. 8 éves koromban már az általános iskola padját koptattam. 8. osztály év végen egy rendészeti iskolába adtam be a jelentkezésemet ahova nagy örömömre fel is vettek. 6 évig jártam oda majd beszálltam édesapám építkezési vállalkozásába. Ez idő alatt megtanultam azt hogy milyen is dolgozni. Apám mindig is azt akarta hogy rendészetet tanuljak és ez meghozta az én kedvemet is hozzá. Most hogy van egy feleségem illetve 2 gyermekem és fix jövdelmem apám vállalkozásából ezért úgy gondoltam hogy készen állok arra hogy benyújtsam jelentkezésemet a NAV-hoz. Feleségem le akart róla beszélni de nem hagytam. Minden álmom az volt hogy bekerülhessek a NAV-hoz tehát ilyen könnyen nem adhattam fel. Jelenleg SanFierro városában élek családommal. >

Matekaa

Barangoló
2019. 04. 07.
144
71
V4 karakter
Mateo Berganza
LV karakter
Mateo El Fuego
V2 karakter
Mateo El Fuego
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Jessica Oakleens

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.05.03. 17:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Mateo El Fuego
p. Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.