Elutasítva John Martines (FA/SA)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dominik2506

Újonc
2019. 02. 25.
9
2
V4 karakter
Jack Elliot
LV karakter
John Elliot
zoldlogo.png

Neved:
< John Martines >

A ban időpontja:
< 2019:05:21 >

A ban időtartama:
< 2030:01:01 >

Neve, aki bannolt:
< TheSzotyii >

A ban oka:
< Farmmal való *átverés* >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Üdv minden ide tévedő olvasónak. Igen amint lehet látni én ez a dolog miatt lettem bannolva több mint fél éve. Őszintén mondva kifogásolhatatlanul hiányzik a szerver , az ott letöltött idő , és RP-k. Az a lényeg egy embernek kiadtam a farmom amit nem tudom miért tettem , és hát megtörtént a baleset. Kiadás után odaadtam neki a farmot mondván *NEM BIZTOS HOGY FENT LESZEK , és meg fogom keresni *. És beleegyezett. Tudom én voltam a legfőképp a hibás, miért adtam ki , miért nem szóltam adminnak erről aki megtudná jegyezni az átvételt. 1 hónapja már megpróbáltam akkor nem sikerült sajnos, és ez szó szerint nagyon rosszul érintett. Kedves Főadmin , Szuperadmin és az ÖSSZES moderátor és admintól bocsánatot szeretnék kérni e-fajta baklövésemért. Felejthetetlen percek órák bizsergethették meg a szívemet mikor volt időm feljönni a szerverre. Nem tudom miért ástam magam alá a vermet, rosszul tettem, amit nagyon is bánok. Nagyon hiányzik Los Santos illata , az emberek/autók zaja, és a madarak dala. Ennyire még nem vonzódtam semmihez mint ehhez a szerverhez. Még 1x bocsánatot szeretnék kérni kedves olvasó/admin/modi/FA/SZA. Felbecsülhetetlen ezen a szerveren az adminok kedvessége és a segítségben adó akaratuk. Szeretnék újra Los Santos utcáin dolgozni , sétálni fuvarozni. Szeretném kérni a bölcs FA/SZA-t hogy gondolják át ezt az egész dolgot ami történt, és egy kicsit átérezni a helyzetemet. Nem lenne sok dolog amit NEM csinálnék meg hogy újra boldogan keljek fel az ágyamból és tudjam megint van hova mennem. Ahogy gondolja szankciót is elfogadok amit csak szeretne az adott hozzászóló, nekem még úgy is megérné. Síró szemekkel gondolni a barátokra, RP-re, közösségre felettébb nagyon kiakasztó érzés. Sajnálom ezt az egészet ami történt , és adok még reményt erre az egész-re hogy esetleg tudjam még az emberek hangját hallani. Sajnálom... Üdv: John Martines.
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.