Elutasítva John Martines- Arzen, Lucii

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dominik2506

Újonc
2019. 02. 25.
9
2
V4 karakter
Jack Elliot
LV karakter
John Elliot
zoldlogo.png

Neved:
< DominicRock >

A ban időpontja:
< 2020.február 14. >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 >

Neve, aki bannolt:
< Arzen >

A ban oka:
< Multiaccaunt >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Üdv kedves Lucii és Arzen. Azért jöttem fel most fórumra , hogy elmondjam mi a helyzet , miért történt meg az eset. Tehát a régi accauntomról ki lettem bannolva, farmmal való átverés miatt. Tehát annyi hogy 2019:5:21-én kaptam egy Farmmal való átverésért egy kitiltást. TheSzotyii volt az illetékes admin aki kibannolt, de azt az információt kaptam hogy ő már nem admin. Az volt a történet hogy kiadtam a farmomat egy IC playernek és hát őszintén, azon a héten mentünk el Romániába , vásárolni, utazgatni , és akkor maradtunk ott egy kedves ismerősünknél (rokon). És elfelejtettem szólni TS-en vagy az illetékes embernek , azon a napon az embert nem találtam , az adminoknak pedig ugye nem szóltam . Azt mondta a srác nem fog szólni adminnak ez ügyben, és rá is hagytam benne meghitten. Aztán láttam hogy 1 hét múlva kivagyok bannolva. Kaptam egy új gépet arra gondoltam újra elszeretném kezdeni. Nem tudtam hogy ezt nem lehet. Arra szeretnélek kérni kedves Arzen hogy gondold át ezt az egészet, és fontold meg. Nagyon szeretnék játszani a szerveren, És újra a közösség tagja lenni. Sajnálom. :( >

• Vicces
Reactions: dylo
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.