- 2021. 01. 07.
- 115
- 60
- V4 karakter
- Ilio Pion
- LV karakter
- John Mandez
I. Személyes adatai
Teljes neve:
John Mandez
Születési hely, dátum:
Los Santos, 2005. 07. 12.
Lakcím:
RockMotel 2. e. 13/B
Telefonszám:
+38-76-938-7730
E-mail cím:
Johnmdz@seemail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
Érettségi bizonyítvány
A jogosítvány száma:
591488RS
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025. 04. 20.
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
-
OOC információk
Neved:
Barnabás, de maradjunk a Barninál.
Életkorod:
17, lassan töltöm a 18-at.
AccountID:
11144
Játszott perc:
Jelenleg pontosan 26.334 perccel rendelkezem.
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
Igen, voltam. LVMS és Jesse-nél. Nagyjából LVMS 2.5 hónap, Jesse-nél 1 hónapot.
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Mindkettőből kiléptem. LVMS-ből a változási vágy miatt léptem ki, még Jesse-től pedig amiatt, hisz elromlott a gépem és nem akartam vele kinlódni.
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Korábban láttam Youtube-on a frakcióról egy videót, igazán megtetszett az egésznek a működése, és több pozitív véleményt is hallottam mint a frakció közösségéről, mint a vezetőségéről. Még V3-ba terveztem csatlakozni, de azt halogattam időhiány miatt.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Hosszútávra tervezem a frakcióban létemet, lehetőséghez mérve nagyobb beosztást szerezni, megtapasztalni ezt a feladatkört.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Elhivatott, megbízható vagyok. Fejlődésre, tanulásra hajlamos vagyok minden esetben, gyorsan tanulok. Mivel nem vagyok tisztában a többi jelentkező értékével, így nem tudok többet mondani erről.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Napi legalább 2-3 órát lazán tudnék szerintem.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
elszánt, magabiztos, csapatmunka nem hátráltat, szinte kiváló helyesírással és kommunikációs érzékkel rendelkezem, segítőkész vagyok | Szókimondó, néha előugrik a lustaság, prokrasztináció hajlama, empátia -többekközött a hátrányomat okozza ez- és végül túlzott nyugodtság
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Barnabás vagyok, 17 éves. Jelenleg Magyarországon élek, tervezem kiköltözni külföldre. Az MTA világával körülbelül úgy 8 éve ismerkedhettem meg, eleinte FUN szervereken, azt követte a See és egyéb akkoriban nagy szerverek. Bejártam azóta az összes “nagy” szervert, köztük a ‘gazdag’ kereső fülön megtalálható TOP1 és toppos szervereket. Koromhoz képest eléggé érett vagyok, mindig is az voltam, úgy érzem. Napjaimat hobbijaim kevese képzi. Biciklizés, kis edzés és séta. Esténként gyakran kimegyek a haverokkal bandázgatás, van, hogy hajnalba kerülök el, de az élmény a lényeg, hisz még fiatal vagyok. Jelenleg tanulok, érdemjegyekkel dicsekedni nem szoktam, nem vagyok egy buta gyerek, elég néha-néha használni az eszemet. Szeretek sok új és ismeretlen dologgal szembenézni, hisz ezek tanítanak meg az élet nagy részére, ebből tanul az ember.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:
Teljes neve:
John Mandez
Születési hely, dátum:
Los Santos, 2005. 07. 12.
Lakcím:
RockMotel 2. e. 13/B
Telefonszám:
+38-76-938-7730
E-mail cím:
Johnmdz@seemail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
Érettségi bizonyítvány
A jogosítvány száma:
591488RS
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025. 04. 20.
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
-
OOC információk
Neved:
Barnabás, de maradjunk a Barninál.
Életkorod:
17, lassan töltöm a 18-at.
AccountID:
11144
Játszott perc:
Jelenleg pontosan 26.334 perccel rendelkezem.
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
Igen, voltam. LVMS és Jesse-nél. Nagyjából LVMS 2.5 hónap, Jesse-nél 1 hónapot.
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Mindkettőből kiléptem. LVMS-ből a változási vágy miatt léptem ki, még Jesse-től pedig amiatt, hisz elromlott a gépem és nem akartam vele kinlódni.
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Korábban láttam Youtube-on a frakcióról egy videót, igazán megtetszett az egésznek a működése, és több pozitív véleményt is hallottam mint a frakció közösségéről, mint a vezetőségéről. Még V3-ba terveztem csatlakozni, de azt halogattam időhiány miatt.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Hosszútávra tervezem a frakcióban létemet, lehetőséghez mérve nagyobb beosztást szerezni, megtapasztalni ezt a feladatkört.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Elhivatott, megbízható vagyok. Fejlődésre, tanulásra hajlamos vagyok minden esetben, gyorsan tanulok. Mivel nem vagyok tisztában a többi jelentkező értékével, így nem tudok többet mondani erről.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Napi legalább 2-3 órát lazán tudnék szerintem.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
elszánt, magabiztos, csapatmunka nem hátráltat, szinte kiváló helyesírással és kommunikációs érzékkel rendelkezem, segítőkész vagyok | Szókimondó, néha előugrik a lustaság, prokrasztináció hajlama, empátia -többekközött a hátrányomat okozza ez- és végül túlzott nyugodtság
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Barnabás vagyok, 17 éves. Jelenleg Magyarországon élek, tervezem kiköltözni külföldre. Az MTA világával körülbelül úgy 8 éve ismerkedhettem meg, eleinte FUN szervereken, azt követte a See és egyéb akkoriban nagy szerverek. Bejártam azóta az összes “nagy” szervert, köztük a ‘gazdag’ kereső fülön megtalálható TOP1 és toppos szervereket. Koromhoz képest eléggé érett vagyok, mindig is az voltam, úgy érzem. Napjaimat hobbijaim kevese képzi. Biciklizés, kis edzés és séta. Esténként gyakran kimegyek a haverokkal bandázgatás, van, hogy hajnalba kerülök el, de az élmény a lényeg, hisz még fiatal vagyok. Jelenleg tanulok, érdemjegyekkel dicsekedni nem szoktam, nem vagyok egy buta gyerek, elég néha-néha használni az eszemet. Szeretek sok új és ismeretlen dologgal szembenézni, hisz ezek tanítanak meg az élet nagy részére, ebből tanul az ember.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!: