John Mandez jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lewaly

Barangoló
2021. 01. 07.
89
43
V4 karakter
Todor Smith
LV karakter
John Mandez
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Becenevem: Barni + IG nevem: John Mandez, 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 45400 percel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH ( See Game Helpdesk ) -k feladata a játékosok eligazítása, Fórum-on, Teamspeak-on, Discord-on, valamint In Game. Az Adminisztrátorok segítése, kisebb problémák megoldása/megválaszolása! >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Úgy érzem, hogy ennyi eltöltött idő után elég tapasztalatot gyűjtöttem a szerveren, és tovább tudnám adni ezeket a tapasztalatokat. Szeretném az adminisztrátorok munkáját segíteni, valamint a játékosoknak ha szükségük van segítségre, akkor segíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mivel viszonylag sok időt tudok a SeeMTA szerverére fordítani, valamint szorgosan végezném dolgomat. Normális beszédkészséggel rendelkezem, és szinte kitűnő a helyesírásom, valamint normális a felfogó képességem. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznaponta 4-5 órát, hétvégente 6-8 órát tudnék. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, még nem voltam! https://imgur.com/a/a54E9ki >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, sajnos már voltam. Beismertem hibáimat és tanúltam belőlük. https://imgur.com/a/IDK3afH >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

Pozitív tulajdonságok:
1. Kedvesség
2. Terhelhetőség
3. Céltudatosság
Negatív tulajdonságok:
1. Szókimondó
2. Időként kedvtelenség
3. Néha nehezen veszem rá magam dolgokra.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen, szeretnék! Mivel szeretnék segíteni a játékosokon, ügyeiken, problémáikon. Hosszú távon szeretnék maradni, nem csak kipróbálni szinten! Szeretném elérni, hogy egy összetartó, jó közösségbe csatlakozzak, tagja legyek. Hosszas időkre szolgálnám az adminisztrátori szerepet, mivel szeretek segíteni másokon! Mottóm: Jobb adni mint kapni!>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

OOC Chat (eltüntetéshez /tog ooc)

Próba Iván: (( Helló! Eltudnád magyarázni kérlek, hogy működik a szerver? ))
John Mandez: (( Szia, természetesen segítek amiben tudok. ))
John Mandez: (( Elsőször bemutatkoznék! John Mandez vagyok a See Game adminsegéde. ))
John Mandez: (( A szerverre érvényes szabályzatokat megtalálod itt.: https://forum.see-game.com/pages/v3szabalyzat/))
John Mandez: (( Ezek közül a legfontosabbakat ismertetném veled. ))
John Mandez: (( Az OOC, az Out Of Character: Ez te vagy, ki a gép előtt van és játszik. Azaz a karakteren kívül, “ b “ betűvel tudsz az OOC chatre írni.))
John Mandez: (( Az IC, azaz In Character: Ez a játékosod, akit te irányítasz, “ t “ betűvel tudsz az IC chatre írni. ))
John Mandez: (( Vigyázz, hogy ezeket ne keverd össze. Az OOC információkat ne használd fel IC, tehát ha valakinek látod a karaktere felett a nevét, attól még azt IC nem feltétlen tudhatod! Ez a MetaGaming ( MG ) szabályzat. ))
John Mandez: (( Nem szabad hősködni, azaz rád fogja 5 bandás a fegyver, nem kezdesz el rohangálni, hisz ezt te IRL ( In Real Life ) sem tennéd meg. Ez a PowerGaming ( PG ) szabályzat. ))
John Mandez: (( Fontos, hogy ok nélkül nem ölhetsz meg senkit. Ez a DeathMatch ( DM ) szabályzat.))
John Mandez: (( Tilos olyan dolgot tenni, melyet a valóságban sem mernél megtenni. Ez a NONRP szabályzat. ))
John Mandez: (( Tilos az öngyilkos RP, melyben a karaktered a halálát kívánja, és aszerint cselekszik! Ez az Öngyilkos RP szabályzat. ))
John Mandez: (( Nem csinálhatsz olyat, hogy meghaltál és visszamész meggyilkolni azt, ki téged megölt. Ez a RevengeKill ( RK ) szabályzat. ))
John Mandez: (( Nem erőltetheted a saját RP-det másra. pl.: /me Megüti az urat, úgy, hogy nem bír levegőt venni. Ezeket MAXIMUM a /megpróbál parancs csinálhatod. Ez a ForceRP szabályzat. ))
John Mandez: (( A két legfontosabb parancs, a /do, és a /me. ))
John Mandez: (( A /do, az a animációval nem megjeleníthető, indirekt történéseket fejezi ki,
például: /do Elkezd izzadni a feje.
John Mandez: (( A /me pedig az animációval nem megjeleníthető, szándékos cselekvéseket fejezi ki,
például: /me Elővesz egy zsebkendőt a bal első zsebéből, majd letörli az izzadság cseppeket, majd a zsebkendőt kidobja a kukába.
John Mandez: (( A /pm paranccsal tudsz írni adminoknak, SGH-knak, az SGH-k fele fordulj a kisebb kérdésekkel. ))
John Mandez: (( Új billentyűzet parancsokat ( bindeket) a /bind [kívánt gomb] [parancs] [szöveg, amennyiben szükség van rá] ))
John Mandez: (( A gomb kiosztásokat a /unbind [betű] paranccsal tudsz kitörölni. ))
John Mandez: (( A “ home “ gomb lenyomásával tudod előhozni azt a panelt, melyben megtudod nézni a vagyonodat, adminisztrátor listáját, a PP információkat, háziállataidat ( PET ), és a szerveren belüli beállításokat. ))
John Mandez: (( A PP (Prémium Pont) a szerveren belüli fizető eszköz, amit igazi pénzért tudsz venni, ebből rengeteg dolgot meg tudsz vásárolni az F7 lenyomásával előugró panelben. ))
John Mandez: (( Az “ F8 “ lenyomásával megtudod nyitni a kurzort, melyből tudsz ki másolni dolgokat, és azon keresztül is írni. ))
John Mandez: (( Az “ F1 “ lenyomásával előugrik a HELP panel, melyben segítő videót találsz a szerverhez, ajánlom figyelmedbe. ))
John Mandez: (( Természetesen ooc nem szabad hazudni, se szidni valakit, az adminokat se. Az adminoknak mindig az igazat kell mondani ha kérdeznek. ))
John Mandez: (( Ha valami nem világos, nyugodtan írj rám egy pm-et (/pm [ID]), az F1 lenyomásával is sok segítséget találsz, és itt is: https://forum.see-game.com/))
John Mandez: (( Továbbá felmehetsz a SeeMTA Teamspeak 3 szerverére is, ahol beszélgethetsz más játékosokkal is, ennek a címe: ts.see-game.com ))
John Mandez: (( Az alap munkákon kívül persze még nagyon sok van, pl.: legális frakciók, illegális frakciók és non script frakciók (ilyet te is csinálhatsz). ))
John Mandez: (( Munkát vállalni és iratokat kiváltani a Városházán ( VH-n ) tudsz. ))
John Mandez: (( Ha van gépjárműved, akkor azt a BMS, vagy FIX szerelőtelepen tudod megszereltetni, valamint tuningolni a két benzinkút melletti helyen. ))
John Mandez: (( A két legfontosabb benzinkút LS-ben a Déli és az Északi, ezek mellett van a tuningműhely. ))
John Mandez: (( Ezzel végeztünk is. Örültem, hogy segíthettem. További jó játékot és kellemes időtöltést a szerveren! ))
ermészetesen ha még mindig nem érti, vagy szüksége van rá, akkor felmegyek vele teamspeak-re, Discord-ra is. Akárhol kérdezi (fórum, pm, ts, dc...) nagyjából ugyanígy magyaráznám el neki, természetesen ez egy példa volt!

>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Írnám neki, hogy: Szia! Sajnos ebbe nem tudok segíteni, mivel nem vagyok adminisztrátor. Amennyiben tényleg szüksége van egy VH spawn-ra, akkor elkérem a bizonyítékot és szólok AS chaten egy adminisztrátornak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Ezzel önmagában nincsen probléma, csak akkor, ha te PP-zted le, vagy skines.
Ha ez a helyzet áll fenn, akkor szólj/írj egy adminisztrátornak a megfelelő bizonyítékokkal ellátva, ő biztosan tud segíteni! Ha netán a tettes lelépett a szerverről akkor élj a PK lehetőségével, melyet itt tudsz megtenni: https://forum.see-game.com/forums/jatekosra-valo-panasztetel.28/ >>

TASS

el Patrón
2021. 08. 27.
79
682
www.youtube.com
V4 karakter
Robie Tass
Elolvastam a lapod.
Találkoztunk már egyszer-kétszer IG, OOC stílusod nem tetszett.
Szerintem nem vagy alkalmas SGH-nak.

• Tetszik
Reactions: Matus

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.