Elutasítva John Lion - Wata

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fegymester

Újonc
2019. 07. 29.
3
1
V4 karakter
Yuri Sergeyev
LV karakter
John Winchester
zoldlogo.png

Neved:
< John Lion >

A ban időpontja:
< 2023-03-29 19:35:13 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Wata >

A ban oka:
< RP alóli kilépés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< A szituáció a következő: elmentem detekorozni arra a szigetre, ahol elméletileg nagyobb eséllyel lehet találni értékesebb tárgyakat (nem tudom a nevét pontosan), majd itt mikor végeztem a detektorozással, illetve IRL okok miatt sietnem kellett a játék befejezésével, elmentem megkeresni a hajómat, amivel érkeztem. Szomorúan vettem észre, hogy az általam bérelt hajónak nagy valószínűséggel lejárt a bérleti ideje, mivel a hajó nem volt található az általam hagyott helyen. Ezután, az előbbi IRL okokra hivatkozva úgy döntöttem hogy kilépek ott a vízben, és majd egy alkalmasabb időpontban visszalépek, találok megoldást a visszaútra. Ez az alkalom lett volna ma, mikor megdöbbenve konstatáltam, hogy ez nem valósulhat meg, mivel Wata admin "RP alóli kilépés" indokkal 2030-ig bannolt engem. Számomra teljesen értelmezhetetlen, mikor kezdődőtt egy olyan RP, ami alól egyáltalán lett volan esélyem kilépni, mivel nem tudok róla hogy vonatkozna bármilyen extra szabály erre a szigetre, mely tiltja a kilépést az ott tartózkodás alatt. Bármilyen jellegű választ előre is köszönök. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.