John Leerons jelentkezése S.G.H.-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

shadowxke

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 19.
380
59
Medovarce
V4 karakter
John Leerons
LV karakter
John Leerons
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Attilának hívnak, de Medonak becéznek. |John Leerons| 16éves vagyok.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 68000+ perc>>
Mi az SGH feladata?
<< Alacsonyabb rangú problémák ( kérdések,információk ) megoldása/válaszolása, illetőleg a szerveren jelenlévő adminok munkájának segítése és tehermentesítése.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<<Régebb óta gondolkodok ezen "poszt" betöltésén, de úgy érzem most lettem elég érett erre a feladatra.. Szeretnék segíteni a szerver játékosainak, a későbbi célom pedig az Adminisztrátori feladatok ellátása. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Több mint fél éves moderátori tapasztalattal rendelkezem, ahol rengeteg különféle embertípust ismertem meg és több féle szituációval is találkoztam.. Helyesírási,kommunikációs és értelmezési kompetenciáim megfelelőek eme feladat betöltésére. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A követelményeknek megfelelően 3-4-5 órát(IRL helyzet függő)>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<Nem voltam. https://imgur.com/a/YLeC5Z4 >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< 1x voltam, viszont UCP-ből törölve lett. https://imgur.com/a/b3BP3qy>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Ambiciózus, humoros és határozott.
Negatív: Viszonylag lassú "munkaütem", valamilyen szinten lobbanékony , nagyon pesszimista.>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen igen, szeretném kipróbálni magam ezen a szinten is. Megfontoltan és mindkét fél számára megfelelően tudnék ítélkezni/szankcionálni. Régóta célom e pozíció betöltése, ha minden jól sikerül, akkor sokáig végezném a feladataimat. Szeretnék egy normális és segítőkész admincsapat tagja lenni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Illedelmes köszönés után a főbb kisegítő lehetőségeket mondanám el neki mint például : F1 panel, szabályzat és az alapvető rendszerek(boltban való vásárlást). Mivel RP szerverről van szó, elmagyaráznám számára az RP fogalmát és az ezekhez szükséges parancsokat és fogalmakat. Mindenezek után alapvető szituációkat mutatnám meg neki, tehát például milyen esetben használatos a /me , /do , /megprobal stb. parancsok. Továbbá közölném vele hogy adminisztrátort milyen esetben hívjon, és hogy hogyan teheti meg. Mindezek elmagyarázása után ha kérdése van a szabályzattal kapcsolatosan, átbeszélem vele a kezdetekben fontos pontokat, ha pedig úgy kívánja akkor további részeket is elmagyarázok neki. Mindezek után ha további kérdése van, közlöm vele hogy ne tartsa magában, írjon nyugodtan. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Tudomásom szerint az SGH tag nem rendelkezik az ehhez szükséges paranccsal, de mivel feladatom egyike az adminok tehermentesítése így megfelelő indokkal és bizonyíték után továbbítom az adminisztrátor felé,aki a megkapott bizonyítékkal saját belátása szerint dönthet. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Hello. Ha PP-ből vásároltad és meg van róla a megfelelő bizonyítékod, egy admint keress ezzel kapcsolatosan. Ha pediglen IG pénzért vásároltad akkor sajnos ez IC ügynek minősül.>>

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.