Elfogadva John Ken - Jaden

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sizzurp

Újonc
2020. 10. 24.
13
10
LV karakter
Kayn Geril
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< John Ken >

Kitiltás időpontja:
<
2021.07.10. 20:38 >

Kitiltás időtartama:
<
Végleges >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Jaden >

A kitiltás indoka:
<
A gyökere a bannomnak igazából az idő volt amit én erre a játékra szántam, bele estem az mta világába és nem tudtam másra se fókuszálni csak a RP-re, miután rájöttem hogy ennyire időigényes már már fun se volt, a vége az lett hogy egy bugos rulett kör után besokalltam meg kérdeztem pár admint hogy tudok e saját kérésre bannt kérni, nem volt a válasz, de mivel besokalltam ezért leírtam, hogy trágárkodni fogok ooc chaten amíg nem bannol valaki, a részleteket nem tudom felidézni teljesen de gondolom jött Jaden és vágta rám a bannt, el se telt pár nap már megbántam, de akkor abban a momentumban besokalltam és elég volt, először is bocsánatot szeretnék kérni az adminoktól akiknak ezt anno át kellett élnie, a trágár illetve sértő szavak mögött nem volt semmi utálat, nem nekik szólt. Mára már tudatosultak bennem ezek a dolgok, nem tenném úgy ahogy amit annak idején a bannomnál. A választ előre is köszönöm. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
2 éve már hogy kibannoltak, hiányzik az RP világa, és gondoltam hol kezdjem el újra a karakterem sztoriját ha nem seen?! >

• Fire
Reactions: LucasLV
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.