John D Philip -- Freshop David [Lac]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PapucsV4

Barangoló
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
139
182
27
Budapest
V4 karakter
John D Balderas
LV karakter
Marco Butterworth
V2 karakter
❌
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
John D Philip

Panaszra tett személy InGame neve:
Freshop David

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem tudom, hogy helyes-e ezt tennem! Nyilván a srác, még "kezdő"7-es szintű. De úgy érzem akkor is jogos mert.. neki is be kellene tartani a szerver szabályt. Mivel IC sose mutatkoztam be számára, és sose láttam még, ezért nyilván MG-nek minősül, az hogy kiolvassa más nevét. Álltam a APMS területén, várakoztam a szerelőre.. majd bekapcsoltam a zenét, és abban rá, pár perc múlva, már kiabálta a nevem, hogy kapcsoljam ki a zenét. Nyilván máshogy is megszólíthat! Taxis úr.. vagy figyelj már uram!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Freshop David ordítja: philip kapcsold mar ki. https://kephost.net/p/MTM5NjY5OQ.png

Megjegyzés:
Nyilván nem szeretek panaszt tenni, sem célom hogy rossz legyen az UCP-je, de sajnos csak ebből tanul az ember, hogy rá jöjjön mi hogy működik!

• Imádom
Reactions: VZcond01

Freshop

Újonc
2024. 09. 11.
1
0
V4 karakter
Freshop David
Hali, nem szerettem volna kellemetlenseget okozni semmikepp, foleg nem MGzni, a szabalyzatot tudom, csupan a jokedv kozbe a szemem atfutott rajt es nem vettem eszre, hogy igy irtam le. Nem volt meg szankciom es vallalom a felelosseget ha kapok erte. Megegyszer bocs, nem fordul elo tobbet ahogy eddig se tortent ezen kivul!

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 244
1 069
V4 karakter
Kayden Neal
Rendben, bízom benne, hogy sikerült tanulni az esetből. Erre az egy sorra nem feltétlen adnék most szankciót.

A panasz ettől függetlenül jogos, következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.