John D Dorian kérelme a W-Taxiba csatlakozáshoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Buc61

Újonc
2019. 01. 10.
5
0
V4 karakter
John D Dorian
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

< John D Dorian >

Édesanyja leánykori neve:
< Jessica Parker >

Születési helye,ideje:
< Los Santos,1998.,01.,21. >

Bejelentett lakcíme:
< Los Santos >

Telefonszáma:
< 38761120160626 >

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen, természetesen >

Van tapasztalata a munka terén?:
< Igen, néha fuvaroztam embereket >

Önéletrajz (5-10 mondat):
< John D Dorian vagyok, 21 éves és Los Santosban születtem. Gyerekkoromban észrevették, hogy nagyon okos vagyok ezért külön iskolába járattak távol azoktól akiket ismerek és szeretek. 18 évesen ösztöndíjat kaptam ezért külföldön tanultam tovább még messzebb a családomtól. Mikor elvégeztem az egyetemet vissza látogattam a szüleimhez akik addigra már nem voltak együtt, mert az apám túl iszákos volt anyám meg nem bírta ezt tovább. Apám egy ajándékkal készült nekem, egy új ladával ami csak az enyém. Pár hónappal hazaköltözésem után a bátyám depressziójában öngyilkos lett, ő volt a legjobb és egyetlen barátom. A szomorúságtól apámmal rendszeresen kezdtem el inni és rossz tetteket is elkövettem, ezek miatt semmilyen cég nem akart felvenni. El kellett adnom az autóm és munkába kezdenem. Fel is vettek a buszsofőri állásra és boldogan is csinálom mai napig. Nagy vagyonra tettem szert kaszinózással amiből kifizettem az adósságaim és birtam belőle venni egy Audi A8-at. >

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

< Levente >

Hány éves vagy?:
< 13 >

Játszott perceid száma?:
< 5640 >

Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://imgur.com/qJJdAto >

Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Leventének hívnak és 13 éves vagyok. Pest megyében élek Gödöllőn és a közelben lévő iskolába járok. Úgy gondolom jó tanuló vagyok, mert most kitűnő lettem. Négyen vagyunk a családban, van egy húgom aki néha idegesít de nagyon kedves. Rajtuk kívül még van egy nyulam és 16 halam egyedül gondoskodok róluk mióta a húgom megunta a gondozásukat. Iskolába járás és gépezés között úszni szoktam, habár mostanában el lett hanyagolva mert összeszedtem egy fertőzést, de már jobban vagyok. Az iskolában sok barátom van de azért nem mindegyikük a legjobb barát, inkább egy havernak nevezném őket. Hét évet kint éltem Thaiföldön de amikor elkezdtem az iskolát visszaköltöztünk Magyarországra, volt ott egy nagyon jó barátom de amikor eljöttünk abbahagytam vele a kapcsolattartást. Kedvenc gyorséttermem a KFC ahova néha el szoktam menni a haverjaimmal kipihenni a hetet, bár a nyári időszakban nem nagyon csináljuk mert mindenkinek nyaralása meg dolga van. Szeretek játszani de amikor tanulnom kell hanyagolni szoktam pár órára. >

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Igen, természetesen
>
Jelentkező aláírása:
John D Dorian​

Geriprof

Barangoló
2019. 01. 11.
92
51
V4 karakter
George Everett
LV karakter
Sam De Florez
V2 karakter
-
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.