Neved:
< John Bogdanov >
A ban időpontja:
< 2018. 02. 23. >
A ban időtartama:
< 2030. 12. 31. >
Neve, aki bannolt:
< Ezekiel >
A ban oka:
< Bugkihasznalas >
Amiért szeretnéd az unbant:
<
Minden nagyon régen történt. Már több, mint egy éve... Itt kezdtem el játszani rp-s szerveren és eleinte nem értettem mindent. Ilyen okokból kaptam sok jailt. ?
Aztán ráadásul nagyon nagy hülyeséget csináltam. Bugos autómnak a törésmodelljét használtam ki. Pontosabban a lámpáját nem szereltettem meg. Kiléptem, majd vissza és már jó is lett. Egyik játékos társamnak ezt elmondtam és ő szólt adminnak, amit nagyon jól tett, hiszen kötelessége! Az egészért én vagyok a hibás , én voltam a hülye . De én ezt az egészet annyira megbántam. Igazán sokra mentem vele, hogy nem voltam “tisztességes”... ?
Idáig (1éven keresztül) v3-on játszottam és próbáltam ott ezeket elkerülni. Próbáltam tisztességesen, normálisan és persze rp-sen játszani. Szerintem sikerült is, hiszen 25-ös szintű vagyok mai napig.
Nagyon vágyom vissza az lv-re! Szeretném bebizonyítani, hogy igenis normalis vagyok és igenis ismerem a szabályokat és igenis bizonyítani tudok! Egy utolsó esélyt szeretnek kérni, egy tenyleg utolsó esélyt! Könyörgöm hozzatok, hogy adjátok ezt meg nekem! Akar egy nagyon nagy jailt is leülök ,de szerintem volt egy évem rá, hogy a hiányosságaimat bepotoljam, tanuljak és felnőjek. Úgy érzem, hogy mindez sikerűlt! Tenyleg sikerült! Könyörgöm, könyörgöm és nagyon könyörgöm! >
Utoljára szerkesztve: