John Bogdanov-->Ezekiel [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Csubi

Újonc
2019. 01. 10.
70
14
V4 karakter
Jan Bogdanov
LV karakter
Ivan Bogdanov
Neved:
< John Bogdanov >

A ban időpontja:
< 2018. 02. 23. >

A ban időtartama:
< 2030. 12. 31. >

Neve, aki bannolt:
< Ezekiel >

A ban oka:
< Bugkihasznalas >

Amiért szeretnéd az unbant:

<

Egy éve történt minden... Az Lv-n kezdtem el rp-s szerveren jatszani először. Imádtam ezt a közösséget, imádtam itt játszani. Kezdő voltam es nem tudtam rp-zni... Itt tanultam meg rp-zni, es mivel eleinte nem nagyon Értettem mindent, sok jailt is kaptam... Mindig kis piti ügyek miatt kaptam jailt... UCP-met visszanézve így utolag.... Egy idióta voltam!
Tehát a rossz UCP-m ebből adodott...
Azt nagyon remelem, hogy belátja mindneki, hogy a szerveren több bugos autó is található. És volt nekem egy BMW 760-om, aminek "kihasználtam a töréstesmodelljét". (így is mondhatjuk)
Ha megtörtek a lámpák, majd kiléptél és vissza, már működtek is a fenyszórók. Ez az én nagy bűnöm... Mai napig ezt csinalja mindenki... Ezért nem értettem anno a bant. És én anno azt hittem, hogy mekkora egy jampi vagyok, hogy megsporoltam 200dollart... Igazan megerte, mondhatom...
Kezdő voltam es hülye! Csináltam egy másik karaktert V3-ra, majd ott kezdtem el jatszani. Tanultam az Lv-s jailjaimbol es tanitasokbol, amit kamatoztattam v3-on, hiszen ott nem volt semmi baj velem. 25-ös szintű vagyok mai napig, de kezdem unni az ottani közösséget. Vágyom vissza az én régi kedvelt szerveremre! Rp-zni akarok az Lv-n!
Eltelt azóta mar több is, mint egy év... Felnőttem es okosabb lettem! Egy utolsó esélyt szeretnek kerni! Könyörgöm nektek, adjatok egy új esélyt nekem! Akár ts-en megbeszelhetjük az egeszet... Csak könyörgöm, adjatok nekem egy lehetőséget, hogy meg tudjam mutatni, hogy igenis tanultam a hibaimbol es, hogy igenis ott a helyem! 1 évig volt időm bepótolni a hiányosságaimat es megtanultam mindent.
Csak könyörögni tudok nektek es bizonyitani!
>

https://imgur.com/a/pynWdTd
Könyörgöm!

Utoljára szerkesztve:

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nincsen UnBan.

Csubi

Újonc
2019. 01. 10.
70
14
V4 karakter
Jan Bogdanov
LV karakter
Ivan Bogdanov
De mit tegyek még, hogy legyen?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.