John Benedikt sgh jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

OnlyOne

Újonc
2023. 06. 25.
3
1
LV karakter
John Remington
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
A nevem Gyurcsovics péter. IG: John Benedikt. 18 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
1231 perc
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az sgh feladata hogy a játékosok kisseb kérdéseit megválaszolják.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék a seemta életében szerepet játszani nem csak mint játékos.
Miért pont téged válasszunk?
Mivel már voltam több helyen admin és volt már saját szerverem így értem a dolgomat emellett türelmes és segíttőkész vagyok
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 3-4 órát
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem ( )
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem ( )
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Jószívű vagyok, tudok csapatban dolgozni, Tudok döntést hozni. Nagyon céltudatos vagyok és olyankor semmi nem érdekel csak az a célom, Tudok elfogult lenni, Túlságosan kedves vagyok akkot is ha nem kéne
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, szeretnék adminisztrátor lenni, azért hogy segítsek az embereknek és ne csak kérdésekben.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Nos, a szerver a valóságra alapul, ezért úgy kell viselkedned mint a valóságban, csak itt vannak adminok és ők tartatják be a szabályokat mert itt vannak rp-szabályok pl.: mg ooc(Karakteren kívül)-info felhasznállása ic(a karakteren bévül) Fontos hogy amit ooc- tudsz azt ic nem. Vannak frakciók, farmokat bérelhetsz pp-ből azaz prémiumpontból pp-t tudsz vásárolni irl(Valóságban )pénzből vagy pedig ig(Játékon bévül)pénzből, ezenkívül vannak munkák amiket a városházán tudsz felvenni, van autókereskedés ahol járműveket vásárolhatsz. A dashboardban látsz minden-t a karakteredről illetve ingatlanjaidról és járműveidről megnyitásához használd a home gombot.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 165
6 301
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Igaz, hogy kötelező percet nem írtunk követelményekhez, viszont úgy gondolom, hogy 1200 perccel fogalmad sincs a szerver működéséről és nem tudnál megfelelő válaszokat adni a playereknek.
Szerezz tapasztaltot a szerveren és később próbáld újra mikor több fogalmad lesz a szerververrel kapcsolatban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.