- 2023. 03. 17.
- 13
- 5
- V4 karakter
- Jonathan_Patrick
- LV karakter
- Jonathan Patrick
Neved:
< John Alter >
Kitiltás időpontja:
< 2023.04.04 18:15 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Ori >
A kitiltás indoka:
< El?z?+PP-s tuninggal átverés (PK) >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Elsősorban is köszönöm az adminoknak ha eddig elolvasták már,másodszor pedig,a bant közel egy éve kaptam és ez az idő alatt rájöttem hogy a legnormálisabb és a legtöbb playerrel,rp-vel rendelkező szerver az a SeeMTA,a ban előtt haverommal játszotunk és teljes mértékben élveztem a szervert,lehet egy párszor jailbe voltam,idegeskedtem pár ember miatt,de van ilyen,el kell fogadni,térjünk a lényegre,a pps tuninggal való átverésről én nem tudtam,megvettem egy VW Golf IVest,pontosan úgy hirdettem meg ahogyan én láttam a hirdetést,ötletem se volt,hogy nem az volt benne amit irtak nekem,kereskedő voltam a szerveren és igy pikk pakk csak jöttek mentek nálam a kocsik. Tehát nem nagyon tudtam erről és nyugodtan visszamennék a szerverre és visszafizetném neki a tuningot,akár a kocsit is,ha még játszik, csak,hogy tudjak játszani. Amig bannolva voltam,az idő alatt elég sokat rpztem és rájöttem több dologra is amit eddig rosszul csináltam és szerintem egy utolsó esélyt mindenki érdemel. Köszönöm annak aki elolvasta ezt és akár választ is ad rá. (Nem az én accauntom.Serial:EA6E1FB569B4C4F77578B0E9C96431F3) >