Elutasítva John Alter - Ori (Helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

saandor

Újonc
2024. 03. 04.
7
0
V4 karakter
Hector Stirling
LV karakter
Oscar Bjornsen
V2 karakter
Vincenzo Franchetti
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< John Alter >

Kitiltás időpontja:
<
2024.04.04 08:15 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Ori >

A kitiltás indoka:
<
El?z?k + PP-s tuninggal átverés [PK] >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia,vagyis sziasztok annak akik jelenleg ezt olvassák. A bant még tavaly áprilisban kaptam,mondjuk úgy,hogy egy bő éve. Eléggé új voltam az RP világában,akkor kezdtem március elejében játszani a szerveren és volt egy hónapnyi élményem vele. Nem fogtam fel mit jelent az,hogyha kitiltanak. Haverokkal játszodtunk örökké,nagyon sokat és élveztem is. Azóta egyedül a sima SeeMTA V3-V4-en játszodtam folyamatosan. Rájöttem mi az RP és mit szabad,meg mit nem. Visszatérek a ban okára, PP - s tuninggal való átverés,az egész ott kezdődött,hogy megvettem egy 4-es golfot pár venommal stb,ahogy nekem le volt irva,hogy mit tud az autó meghirdettem és jött is egy úriember,megvásárolta az autót egy megegyezett árban és mindketten mentünk a dolgunkra. Rá két napra jött a ban. Nem szoktam lesni a fórumot ezért nem is vettem észre,hogy panaszkönyv jött rám,ha tudom hogy nem annyi tuning van benne nem hirdetem úgy meg. De nem tudtam,mert autókkal kereskedtem és csak jöttek és mentek az autók. Nem is húzom tovább ezt a kérelmet,arra akarok kilyukadni,hogy mindenki érdemel szerintem egy utolsó esélyt,többet nem teszek ilyet,ha tudok róla ha nem. Betartok minden RP szabályt és többet nem kell rólam hallani rosszat. Köszönöm annak aki végig olvasta <3 >

TuTu

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 201
2 048
LV karakter
Lexia Vasilievich
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.