Johhny Black - Sheldon

Piru1234

Újonc
2024. 08. 25.
4
21
LV karakter
Johnny Black
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Johnny Black >

Panaszra tett Admin neve:
<
Sheldon >

Panasz oka:
<
Jogtalan birálat >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Itt van a logból is a részlet ha a videón nem látszik.
[2024-11-04 01:25:59] [Output] : Aaron Foster mondja: Nincs nálunk, nem kaja futárok vagyunk.
[2024-11-04 01:26:01] [Output] : Bernard Graza mondja: Jason Mendez az ön neve, igaz?
[2024-11-04 01:26:06] [Output] : Jason Mendez mondja: Igen.
[2024-11-04 01:26:10] [Output] : Giblon Chino mondja: Ha megdöglök akkor nem lesz gond ugye M
[2024-11-04 01:26:12] [Output] : Johnny Black mondja: Pedig annak néznek ki.
[2024-11-04 01:26:14] [Output] : Giblon Chino: (( ? ))
[2024-11-04 01:26:17] [Output] : Bernard Graza mondja: Nem áll túl jól a szénája, miszter Mendez.
[2024-11-04 01:26:23] [Output] : Aaron Foster: (( Johnny ))
[2024-11-04 01:26:25] [Output] : Giblon Chino mondja: Haljak meg akkor inkább éhen ?
[2024-11-04 01:26:33] [Output] : Giblon Chino mondja: Essen le vércukrom
[2024-11-04 01:26:34] [Output] : Johnny Black: (( tessék? ))
[2024-11-04 01:26:35] [Output] : Jason Mendez mondja: Értem.
[2024-11-04 01:26:39] [Output] : Aaron Foster: (( 90 perc animfun közben gondold át a dolgokat egy kicsit. ))
[2024-11-04 01:26:39] [Output] : Jason Mendez mondja: Egy csekkel megoldható?
[2024-11-04 01:26:46] [Output] : Bernard Graza mondja: A csomagtartót pedig most át fogom kutatni, ha valami olyasmit találok ott, ami nem odaillik...
[2024-11-04 01:26:48] [Output] : Johnny Black: (( ez fenyegetés vagy? ))
[2024-11-04 01:26:48] [Output] : Bernard Graza mondja: ... Bajban van.
[2024-11-04 01:26:54] [Output] : Aaron Foster: (( Nem, további szép estét. ))
[2024-11-04 01:26:55] [Output] : [SeeMTA - AdminJail]: Admin 4 Sheldon AdminJailbe zárt.
[2024-11-04 01:26:55] [Output] : [SeeMTA - AdminJail]: Idő: 90 perc
[2024-11-04 01:26:55] [Output] : [SeeMTA - AdminJail]: Indok: AnimFUN.
[2024-11-04 01:26:55] [Output] : [AdminJail]: Admin 4 Sheldon bebörtönözte Johnny Black játékost 90 percre.
[2024-11-04 01:26:55] [Output] : [AdminJail]: Indok: AnimFUN.

>

Megjegyzés:
<
Üdv kezdeném akkor az elejétől,tehát itt a farmnál felhajtottam a homokos részre tettem 2-3 kört,mire a négysávról jött a villogó járőr.Félre áltam az autóval oda adtam az iratokat,és nem értettem miért kapok csekket, mivel nem vágtam át az utat sem.Megkaptam a birságomat és a jogsim elvették az autó-t ott kellett hagynom,ezután megálitották a bmw-t.A bmw-ben ic ismerőseim ültek, oda mentem az autó elejéhez a járdára mig tart az intézkedés, ha már az én autóm ott kell hagynom.Mig folyt a bmw-ben ülő személyek igazoltatása,addig én nyomtam kettő animot,amit én nem FUN-nak szántam.Az hogy ic vakarozok vagy épp dohányzom,nem tudom mennyire tartozik bele a FUN-olás kategóriában.Nem mentem oda a rendőr elé vagy mellé,ic beszóltam arra hogy kaja futár,erre oda lépet Aaron Foster és occ jött a válasz.Feltöltöttem három videót azt is amiben vakarozok, és a többit is ami utána történik,egy vakarózást ic nem tartok FUN-olásnak.Még nem kaptam eddig AdminJailt , eszemben sem volt FUN-olni a rendőrökkel mindig megvolt a tisztelet,szerintem panasz még nem volt rám.Viszont nem tartom a jailt jogosnak,az hogy ic flegma voltam az AdminJail szerintem nem megoldás. >

Utoljára szerkesztve:

Sheldon

sapkás
SzerverAdmin
LV
2021. 05. 07.
203
226
17
Marosvásárhely
V4 karakter
🚨 Garrett Benner
LV karakter
🚨 Aaron Foster
V2 karakter
❌ Nincs
Szia,

Megjegyzés:
<
Üdv kezdeném akkor az elejétől,tehát itt a farmnál felhajtottam a homokos részre tettem 2-3 kört,mire a négysávról jött a villogó járőr.Félre áltam az autóval oda adtam az iratokat,és nem értettem miért kapok csekket, mivel nem vágtam át az utat sem.Megkaptam a birságomat és a jogsim elvették az autó-t ott kellett hagynom,ezután megálitották a bmw-t.

ha jogtalannak érzed az IC intézkedésünket, van lehetőséged IC panasszal élni. Akkor elmondtunk neked szerintem mindent, hogy mi-miért történik.

A bmw-ben ic ismerőseim ültek, oda mentem az autó elejéhez a járdára mig tart az intézkedés, ha már az én autóm ott kell hagynom.Mig folyt a bmw-ben ülő személyek igazoltatása,addig én nyomtam kettő animot,amit én nem FUN-nak szántam.Az hogy ic vakarozok vagy épp dohányzom,nem tudom mennyire tartozik bele a FUN-olás kategóriában.Nem mentem oda a rendőr elé vagy mellé,ic beszóltam arra hogy kaja futár,erre oda lépet Aaron Foster és occ jött a válasz.Feltöltöttem három videót azt is amiben vakarozok, és a többit is ami utána történik,egy vakarózást ic nem tartok FUN-olásnak.

Senki nem kért arra, hogy te várd meg az ismerőseid. Mikor az intézkedés elkezdődött te odaálltál mellénk, elküldtelek, erre te "továbbálltál" a járdára (a videókon látható helyre), elkezdtél minket provokálni azzal, hogy odaköpsz - figyelmen kívűl hagytuk.

Aaron Foster mondja: Nem mondom többször, viszlát van érvényben.
Johnny Black mondja: Ide állok itt jó lessz ?
*** Johnny Black köp egyet az aszfaltra.

Nem beszélve a stílusról amit OOC chaten kaptunk tőled,
[01:18] Johnny Black: (( vicc amúgy. ))
[01:21] Johnny Black: (( nagyon komolyak vagytok xD ))

Mindentől eltekintve, folytattuk az RP-t. Számomra az volt az utolsó, hogy benyomsz egy /piss animot amit egy vakarózás követ. Nálam ez teljes mértékben kimerítette az AnimFUN fogalmát.

Még nem kaptam eddig AdminJailt , eszemben sem volt FUN-olni a rendőrökkel mindig megvolt a tisztelet,szerintem panasz még nem volt rám.Viszont nem tartom a jailt jogosnak,az hogy ic flegma voltam az AdminJail szerintem nem megoldás. >

Nem velünk funoltál, hanem mellettünk. Megvolt a tisztelet? Miközben intézkedtünk a BMW-s srácokkal, végig ott kotnyeleskedtél. Az ég adta nagy világon semmit nem szóltunk hozzád azon kívűl, hogy hagyd el a helyszínt. Erre mi volt a válsz? Bármit amit a srácoknak mondtunk, te megválaszoltál.

Engedély nélkül kiszáll a sofőr, lereagáljuk, erre jössz te, mint kivűlálló, akihez hozzá se szóltunk:
[2024-11-04 01:20:29] [Output] : Bernard Graza mondja: Szálljon vissza.
[2024-11-04 01:20:29] [Output] : Aaron Foster mondja: Száljon már vissza.
- admin log, kivágva -
[2024-11-04 01:20:33] [Output] : Johnny Black mondja: Mért ne szálhatnék ki?
[...]
[2024-11-04 01:21:07] [Output] : Johnny Black mondja: Beszarok ezen az eljáráson.
[2024-11-04 01:21:08] [Output] : *** Johnny Black szakad a röhögéstől
[...]
[2024-11-04 01:21:48] [Output] : Aaron Foster mondja: Maga pedig távozzon.
[...]
[2024-11-04 01:21:52] [Output] : Aaron Foster mondja: Nem tartozik ide.
[...]
[2024-11-04 01:22:00] [Output] : Johnny Black mondja: A kocsimmal?
[...]
[2024-11-04 01:22:09] [Output] : Aaron Foster mondja: A kocsijához esetleg.

Ne legyen az, hogy a /piss animot kitaláltam: videó.
Ha a bírálathoz szükség van a teljes logra, a bíráló Fő-/Szuperadminnak kérésére továbbítom, hali!

• Menő
Reactions: morty.

Piru1234

Újonc
2024. 08. 25.
4
21
LV karakter
Johnny Black
ha jogtalannak érzed az IC intézkedésünket, van lehetőséged IC panasszal élni. Akkor elmondtunk neked szerintem mindent, hogy mi-miért történik.

Jogtalanak tartom de ez nem lényeges most.

Senki nem kért arra, hogy te várd meg az ismerőseid. Mikor az intézkedés elkezdődött te odaálltál mellénk, elküldtelek, erre te "továbbálltál" a járdára (a videókon látható helyre), elkezdtél minket provokálni azzal, hogy odaköpsz - figyelmen kívűl hagytuk.

Igaz hogy senki nem kért hogy várjam meg őket.de jogosivány nélkül épp kapóra jött hogy ottvannak.Szerintem azzal nem voltatok provokálva ha az autó elejénl ic köptem egyet az útra.

Nem beszélve a stílusról amit OOC chaten kaptunk tőled,

Én nem szidtam senkit csak az hogy megyek 2 kört a homokon, és ezért kapok egy csekket közúti veszélyesztetésel ez számomra vicc.

Mindentől eltekintve, folytattuk az RP-t. Számomra az volt az utolsó, hogy benyomsz egy /piss animot amit egy vakarózás követ. Nálam ez teljes mértékben kimerítette az AnimFUN fogalmát.

Ez megtörtént nem is tagadom mert vakarózás alatt van a piss és véletlen arra nyomtam,de az fél másodperc se volt átváltottam ezt láttad gondolom.A vakarózás pedig mivel farmon dolgoztam ic ki trágyáztam a bárányokat gondoltam ez belefér az rp-be.

Nem velünk funoltál, hanem mellettünk. Megvolt a tisztelet? Miközben intézkedtünk a BMW-s srácokkal, végig ott kotnyeleskedtél. Az ég adta nagy világon semmit nem szóltunk hozzád azon kívűl, hogy hagyd el a helyszínt. Erre mi volt a válsz? Bármit amit a srácoknak mondtunk, te megválaszoltál.

Most ott az autó elejénél egy beszólásom volt a kaja futáros dologra ic, addig a vakarózás sem volt gond viszont a beszólás után már a 90 perc gondolkozást ooc leirtad. Amikor a jailt osztottad a cigizős anim volt, elég lett volna ha ic megkérdezed miért vakarózom.Én leültem a Jail-t nem szándékos FUN-nak szántam a dolgot, lehet félre érthető volt számotokra. Én a csekket is elkerülni szerettem volna, ezért is nem vágtam ár az utat nem hogy még jail-t is kapjak.

• Vicces
Reactions: szabooka