Jogosítvány Update

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Hello,

Lehet hogy volt már hasonló ötlet a témában.

Viszont én úgy gondolom ezt az update dolgot a jogsival, hogy külön kategóriákban legyenek jogosítványok. Tehát legyen, vízi, légi illetve földi járművekre is. Illetve a földi járművek terén, motor és legalább autó külön lehetne. Ezekhez a kategóriákhoz megfelelő kérdések lennének. Illetve nem a szokásos kérdések, kicsit nagyobb tárból válogatva, tehát nem a 20-30 kérdés hanem akár 50 is. Szerintem semmi gond nem lenne abból, ha kicsit több időt töltene valaki az autóssuliba. Illetve egy kisebb kutató munkát is igényelne számára, hogy le tudjon vizsgázni. Illetve lehetne gyakorlati oktatás is, repülőből pl: olyan mint GTA V-ben van, hogy ilyen kis körökbe kell berepülni, hajóval pedig A-B-be eljutás lehetne.

Köszi, hogy elolvastad, a topic azért született meg részemről, mert én már kicsit néha furának tartom, hogy egyetlen jogosítvánnyal lehet vezetni bármit. Illetve a kérdések újraalkotása pedig ráférne a dologra.

• Tetszik
Reactions: Riveraa

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
A légi oktatás itt szerintem helikopterrel lehetne megoldható mivel nem is tudom hogy van e olyan játékos akinek van repülője. Viszont ha bekerülne remélem egyszerűen és jobban lenne itt megcsinálva mint az alap San Andreasban, a légisulis rész a legrosszabb rémálmaimban jön elő és szerintem még sok más játékosnak is :D

Viszont viccet félretéve, kreatív az ötlet, csak az a baj, hogy rengeteg játékosnak a szerveren még kocsira sincs jogsira, mert még túl fiatalok hozzá, és a KRESZ-t sem tudják még, nemhogy helit meg hajót tanulnak vezetni, ezért nem a kedvenc időtöltésük lenne ezzel foglalkozni az biztos, illetve szerintem a rendőrök szinte soha nem igazoltatnak helit vagy hajót, vagy ha igen akkor is ritkán.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
mert még túl fiatalok hozzá, és a KRESZ-t sem tudják még,
Ebben igazad van, viszont úgy gondolom, hogy ha egy kisebb kutató munkát végeznének, belemerülnének az internet eme részébe, nem lenne nagy gond. De a felvetés jogos. (ezt amúgy az alapötletben is leírtam, hogy a kutató munka nem lenne rossz)

• Tetszik
Reactions: Termi

Bradley.

2019. 01. 10.
116
582
26
V4 karakter
Benjamin Pashenko
LV karakter
Clyde Wallace
Viszont viccet félretéve, kreatív az ötlet, csak az a baj, hogy rengeteg játékosnak a szerveren még kocsira sincs jogsira, mert még túl fiatalok hozzá, és a KRESZ-t sem tudják még, nemhogy helit meg hajót tanulnak vezetni, ezért nem a kedvenc időtöltésük lenne ezzel foglalkozni az biztos

Katasztrófa, ahogy a helikoptert használják. Random leszálnak az úttestre, egyéb irreális helyekre, ferde felületekre, kertes ház kertjébe/tetejére. Legalább lenne valamihez kötve.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Ezzel egyet értek, bizony sokan vezetik úgy hogy a való életbe feldarabolna vagy 8 embert, de egy jogsi miatt nem lenne semmihez kötve. Megvennék valakitől a helit aztán le se tennék a jogsit ha túl nehéz lenne mert a levegőbe nem szirénázza le őket senki.

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Szia. Szerintem teljesen felesleges tovább bonyolítani. Maximum még a motoros vizsgát tudnám elképzelni, de mást nem nagyon.

sinskoma

Zöldfülű
2019. 04. 27.
185
174
LV karakter
Randolph Marks
A "B" kategóriás jogosítvánnyal lehet motort is vezetni, így nem látom sok értelmét az "A" kategóriás jogosítvány bevezetésére.

Ischmeretlen

Újonc
Támogató
2019. 09. 28.
17
46
LV karakter
Aksel Vanagas
A "B" kategóriás jogosítvánnyal lehet motort is vezetni, így nem látom sok értelmét az "A" kategóriás jogosítvány bevezetésére.

Igen,segédmotort. Egy harley-t én személy szerint nem annak sorolnék be.
Én adnám az ilyen update-t,ha például buszsofőr álláshoz kellene ‘D’ kategóriás jogosítvány,de persze ezáltal többet is keresne,hogy legyen értelme megcsinálnia.

• Tetszik
Reactions: Ryo

sinskoma

Zöldfülű
2019. 04. 27.
185
174
LV karakter
Randolph Marks
A "D" kategóriá inkább a magán/frakció buszokhoz lenne jó, a buszsofőr munkához nem hiszem, mivel a szervernek ez a része a kezdésben kellene, hogy segítsen. Sokan úgy kedzik el, hogy a sima jogosítványuk sincsen meg, akkor a "D"-re sem fogja.

Szatmári

Barangoló
2020. 09. 03.
106
128
20
V4 karakter
Vanessa Collins
LV karakter
Zaid Lewis
Szia, szerintem nem kell bonyolítani jó ez így ahogy van most.

• Tetszik
Reactions: tomeszLV

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Semmi értelme, nincsen vízi rendőrség, sem légi, ezért úgyse csinálna senki jogosítványt, a motorokat meg hagyjuk, az miatt a 6-8 féle motor miatt ami a szerveren van teljesen felesleges azokra külön jogsi.

• Tetszik
Reactions: sinskoma

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Én sem tartom jó ötletnek ezt az össze-vissza bonyolítást, hogy külön mindenre jogsi kellene. Az mondjuk szerintem jobb lenne, ha a kérdésbankot bővítenék ki új kérdésekkel.

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Szerintem a meglévő jogositvány rendszert kellene átdolgozni, hiszrn van egy két félreérthető kérdés, elég nehézre sikerült. IRL nekem is ban jogositványom, és így is megbuktam IG 5x a teszten. ??

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Azt még támogatom hogy legyen külön "A" és "B" kategória, de a hajó és helikopter vizsga fölösleges.
A helikopter vezetőjét nagyon nehéz lenne igazoltatni, a vízi rendőrség meg nem létező fogalom a szerveren.

Én adnám az ilyen update-t,ha például buszsofőr álláshoz kellene ‘D’ kategóriás jogosítvány,de persze ezáltal többet is keresne,hogy legyen értelme megcsinálnia.
Ez eléggé jól hangzik.

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Nem kell túlgondolni a dolgot, szerintem még egy ennél egyszerűbb rendszer is megfelelne, mint a jelenlegi, ahol ledob egy kocsit és csak CP-ken kell átmenned.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.