Jogosítvány megújításának lehetősége.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Reyik

Újonc
2020. 01. 19.
27
20
LV karakter
Hu Zhao
Az lenne az ötletem, hogy egy bizonyos összegért megtudnánk újítani a szerelőtelepen a jogosítványokat például 1000$-ért. (ez csak példa összeg) Hasonlóan működne mint amikor kérünk egy forgalmi engedélyt.
Ez nem ott egyből helyben történne a garázsban hanem valahol egy irodában a szerelőtelepen belül például egy számítógépnél és le RP-né majd mondjuk pár perc múlva visszajön megkapnánk az újat a régit pedig kidobná a szerelő a kukába. Van egy hasonló lehetőség ha ez nem tetszene ez pedig úgy nézne ki, hogy ugyanígy történne csak nem egy új jogosítványt kapnánk hanem egy papírt róla és azt pedig a suliban lehetne beváltani egy új jogsira ingyen.
Ez miért is lenne jó? Például valaki nevet vált a szerveren, akkor nem kéne elmennie az autósiskolába, hogy újra letegye a jogosítvány és azzal ott bóhockodjon hanem a szerelőknél megtudná szerezni az új jogosítványát az új nevével.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! A válaszaitokat előre is köszönöm! :giggle:

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: nemisteli

Ivan

Barangoló
2019. 01. 10.
91
374
26
SRB
LV karakter
marvin burnett
Legnagyobb tudtommal,ha valaki nevet vált,elmegy VH-ra,aztán ott megújítsa a jogsit és az új neve fog rajta szerepelni,bár ez nem biztos.

• Tetszik
Reactions: Termi

Reyik

Újonc
2020. 01. 19.
27
20
LV karakter
Hu Zhao
Legnagyobb tudtommal,ha valaki nevet vált,elmegy VH-ra,aztán ott megújítsa a jogsit és az új neve fog rajta szerepelni,bár ez nem biztos.
V3-on így van viszont itt nem, mert teszteltem szándékosan mielőtt valaki ezt mondaná, hogy átírja.
Azért így "terveztem" meg ezt a folyamatot, hogy legyen benne egy kis RP is ne csak az legyen elfutsz akkor VH-ra megújítod és kész is van az új jogsid az új neveddel. :)

Ivan

Barangoló
2019. 01. 10.
91
374
26
SRB
LV karakter
marvin burnett
Alapból nem lenne gond ezzel. DE! Ha próbálunk kicsit törekedni itt a játékban a realitáshoz,akkor ez nem lenne túl RP-s,hiszen IRL sem vált senki hetente/hónaponta nevet. Az okés,hogy ebből is lehetne RP-s szituációt kihozni,de viszont nem lenne túl reális szerintem.
A jogsi szerzés tény,hogy kicsit macerás,de szerintem nincs vele nagy gond,mivel IRL sem egyszerű egy jogsit szerezni. :)

Kiefer

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
143
202
21
V3-on így van viszont itt nem, mert teszteltem szándékosan mielőtt valaki ezt mondaná, hogy átírja.
Azért így "terveztem" meg ezt a folyamatot, hogy legyen benne egy kis RP is ne csak az legyen elfutsz akkor VH-ra megújítod és kész is van az új jogsid az új neveddel. :)
Ahogy tapasztaltam ez V3-on sincs így:(szerintem az is elég lenne, ha megújításkor az új nevet írná rá

• Tetszik
Reactions: Wice

Reyik

Újonc
2020. 01. 19.
27
20
LV karakter
Hu Zhao
Ahogy tapasztaltam ez V3-on sincs így:(szerintem az is elég lenne, ha megújításkor az új nevet írná rá
Az a fura véletlen oda írtam V3 ötletekhez ezt és a globális moderátor azt írta tesztelte és átírja, de itt LV-n fix nem írja át. Direkt megnéztem előtte.
Szóval Én már nem tudom. ???
Alapból nem lenne gond ezzel. DE! Ha próbálunk kicsit törekedni itt a játékban a realitáshoz,akkor ez nem lenne túl RP-s,hiszen IRL sem vált senki hetente/hónaponta nevet. Az okés,hogy ebből is lehetne RP-s szituációt kihozni,de viszont nem lenne túl reális szerintem.
A jogsi szerzés tény,hogy kicsit macerás,de szerintem nincs vele nagy gond,mivel IRL sem egyszerű egy jogsit szerezni. :)
Ez igaz bár Én azt mondanám, hogy azt is bele kell kalkulálni hiába roleplay, de ez csak egy játék szóval ilyen kisebb fennakadásokat el lehetne vetni szerintem és ha már az RP a lényeg legyen benne akkor legalább egy kicsi. :) Ráadásul egy kicsit bővülne a szerelők dolga ezt szerintem nem bánnák meg.

• Tetszik
Reactions: Ivan

Kiefer

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
143
202
21
Utolsó név váltásom decemberben volt, teljesen biztos, hogy akkor még nem írta át,
azóta pedig csak kiírták volna valahova, ha orvosolták már?‍♂️

• Tetszik
Reactions: Reyik

Reyik

Újonc
2020. 01. 19.
27
20
LV karakter
Hu Zhao
Utolsó név váltásom decemberben volt, teljesen biztos, hogy akkor még nem írta át,
azóta pedig csak kiírták volna valahova, ha orvosolták már?‍♂️
Hát figyelj Én nem tudom. Az egyszer biztos hogy nem játszok ott, mert nagyon laggolok.

Utoljára szerkesztve:
  • Szomorú
Reactions: Kiefer

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
A fegyverengedélynél az új nevet irja ki megújitáskor, de jogsinál nem.

• Tetszik
Reactions: Reyik és Ivan

Mateh

Klaviatúra gyilkos
2019. 07. 10.
717
5 409
V4 karakter
Gyorgy Sztojka
LV karakter
Kadyr Nuradilov
Ha nincs jogsid nem kell megújítani.

hqddgr3030w21.jpg

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤthis time is the last.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 435
4 331
V4 karakter
Mesias Varela
Na de... Mi köze van a szerelőknek a jogosítványhoz?
Nem tart semeddig sem új jogosítványt csinálni, én például elsőre megcsinálom a KRESZ kérdéseket. Onnantól kb 6 perc a kocsizás. Vagy ha ennyire nagy a bajod a jogsi lerakásával, akkor ne váltál nevet, hacsaknem más frakció lesz,pl Mexikóiból váltasz egy Olaszra.​

Reyik

Újonc
2020. 01. 19.
27
20
LV karakter
Hu Zhao
Csak azért hoztam fel a szerelőtelepet, hogy egy kis rp legyen benne, ha már ők intézik az autókkal kapcsolatos dolgokat. Nevet meg nem feltétlenül azért vált az ember, hogy új karaktert alakítson. Szóval ez van. Na mindegy ha nem lesz nem lesz Nekem mindegy, de rossz az hogy újra kell csinálnod egy olyan dologot ami már megvan. Ez csak egy ötlet volt és szerintem nem lenne rossz. Például Nekem 2.-ára sikerült, mert elsőre elnyomtam, de aztán az oktató autóval menjek körbe lassan. Ami elég unalmas. ?

Suhajda

Pötyögtető
2019. 01. 10.
532
242
LV karakter
Vins Black
Hülyeségnek tartom,IRL se mész oda egy szerelőhöz és kérsz jogosítványt,Irl is megvan ennek a módja az okmány irodánál,Orvosi alkalmassági meg minden a szerelőnek semmi köze a jogosítványhoz,Ez a Kormányhivatal dolga.

Reyik

Újonc
2020. 01. 19.
27
20
LV karakter
Hu Zhao
Hülyeségnek tartom,IRL se mész oda egy szerelőhöz és kérsz jogosítványt,Irl is megvan ennek a módja az okmány irodánál,Orvosi alkalmassági meg minden a szerelőnek semmi köze a jogosítványhoz,Ez a Kormányhivatal dolga.
Igaz, de akkor legalább átírná a nevet is, akkor lenne jó, de felül említettem valamit ahhoz valamennyire tartom magam. Na mindegy most ez engem nem érdekel. (A téma)

2019. 01. 10.
1 808
18 424
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
Illegálban például nagyon hasznos ez, hogy marad a név jogsin.
Hamis iratokhoz lehet hozzájutni, több roleplay szitut tud teremteni.
Szerintem maradhatna így, nem sok idő, amíg megcsinálja az ember azt a rövid kis tesztet, vizsgát.

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 22.
22
40
V4 karakter
Lyle Springfield
LV karakter
Tazwell Bonner
Szerintem felesleges ezt túl bonyolítani...Miért kellene menni szerelőhöz?! Működjön úgy mint a fegyverengedély, elmész a VH-ra megújítod és kész..Nem kell itt fölöslegesen a szerelőkhöz rohangálni stb..Így amit Bakusz mondott RP szituációk is megvalósíthatóak, használhatóak.

Reyik

Újonc
2020. 01. 19.
27
20
LV karakter
Hu Zhao
Szerintem felesleges ezt túl bonyolítani...Miért kellene menni szerelőhöz?! Működjön úgy mint a fegyverengedély, elmész a VH-ra megújítod és kész..Nem kell itt fölöslegesen a szerelőkhöz rohangálni stb..Így amit Bakusz mondott RP szituációk is megvalósíthatóak, használhatóak.
Ja csak jó lenne ha meg is csinálnák, mert így új jogsit kell csinálni mindig. :)

?????.

Újonc
2020. 07. 04.
40
9
V4 karakter
shai mihümsi
LV karakter
sigkore kobre
V2 karakter
anders love
nem kell, jó ez így is szerintem, ahogy van !

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.