- 2019. 06. 22.
- 16
- 8
- V4 karakter
- Darren covey
- LV karakter
- Joe Swaine
Neved:
< Joe Swaine >
A ban időpontja:
< 2020.05.18 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 >
Neve, aki bannolt:
< DZOLI >
A ban oka:
< Szándékos admin elől kilépés, sokkolva nem futsz,PG >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szóval...öhh igen újra írok, mivel nem akarom a szervert elfeledni, már párszor leírtam hogy volt az egész történet, én nem akarok azokra kitérni, a parkolós sztorira, az egészel megbékéltem. Én azért írok mert nagyon vissza akarok jönni, Dzoli bocsánat ha csalódást okoztam, a rendőrőktől, az emberektől akik látták amit csinálok, én nem gondoltam akkor át az egészet, nem gondoltam volna hogy ebből egy ban lesz, nem gondoltam bele ha kilépek soha többé nem mehetek vissza.. Áthaladtam a szabályzaton, amit igen akkor kellett volna amikor regisztárlsz valahova, én ezt nem tettem meg. Ezt csak azért említem meg hogy tudjátok miért léptem ki akkor, tudom az hogy valaki nem ismeri a szabályzatot nem jogosítja fel arra hogy megszegje. Nagyon vissza akarok térni a régi kerékvágásba, az éjjel 5ig húzodó rpkre, az emberekre, a horgászatra, a bicózásokra, ( igen csináltam egy bmx klubbot..) nagyon szerettem azt ahogy új embereket ismerek meg, és játszom velük, hiányzik az első farmom, sajnos a répákat sose tudtam meg milyen leadni az npcnél, reménykedek hogy valaha kipróbálhatom azt is.. kiakarok próbálni több frakciót.. én amíg játszottam az rp-t erőltettem, kocsim is csak utolsó nap lett , úgy gondolom hogy hibáztam, és jár még egy esély.. Dzoli ezt most neked szól, ha bármikor beraksz jailba, vagy hallasz rólam panaszt bannolj, vállalom azt hogy bármikor kirakhatnak, de had kapjak még egy esélyt, nagyon szeretnék újra fellépni és nyomni a srácokkal az rpt, a horgászatot... tudom mindenki ígérget, de én esküszöm neked be is tartom. Csak még egy esélyt had kapjak... Köszi hogyha végig olvastad...pea >