Kód:
OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza ahol, mint játékos válaszolsz az általunk feltett kérdésekre.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!
Hogyan szólíthatunk? Hány éves vagy?
~ Máté-nak szólithatnak.14 éves vagyok~
Mióta játszol a SeeMTA V2 szerverén? Mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ 9 éves korom óta.8640 játszott perccel rendelkezek.~
Voltál-e már AdminJail-ben, kitiltva a szerverről? (UCP kép kötelező, NÉVVÁLTÁSOKRÓL is!)
~ Igen AdminJail-be voltam de kitiltásban még nem részesültem.
https://files.fm/thumb_show.php?i=svn7dpddd ~
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Rendelkezek ~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni? Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt elvártakat?
~ Hétköznap 1-2 órát
Hétvégén 2-3 órát
Ha felvételt nyerek ez a késöbbiekbe változhat többre csak a felvételi miatt tudok most ilyen kevesett online lenni. ~
Mesélj magadról pár mondat erejéig! (min. 7 kerek, egész mondat)
~ Sziasztok Tóth Máté vagyok 14 éves.Budapesten élek a szüleimel és egy kutyámal.A célom az életbe hogy egyszer profi labdarugó legyek és meg tudjak a focibol élni.De a tanulásomat a Logisztika felé vezetem és a késöbbiekben,ha nem jön össze a labdarugó karierem akkor a Logisztikábol szeretnék meg élni.Szeretek gépezni azon belül is inkább Gta V,CS:GO,Mta az amivel játszok.De hobbiaim közé sorolom a Biciglizést,Teniszezést,Uszást is.Remélem meg ismertettek.~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap utolsó részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!
Teljes neve:
~ Joe Lama ~
Születési helye, ideje:
~ See City,hospital.1996.02.22~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Szakközépiskolai végzettség~
Miért szeretne a Fix&Drive csapatához tartozni?
~ Szeretnék egy Jó csapathoz tartozni. ~
Csatolja szakmai önéletrajzát (10-15 mondat)!
~ Az önéletrajzomat csatolom (https://www.profession.hu/oneletraj...plate=7&hash=157423b5afc0f6d802eaa753573f5d78) ~
OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza ahol, mint játékos válaszolsz az általunk feltett kérdésekre.
Hogyan szólíthatunk? Hány éves vagy?
~ Máté-nak szólithatnak.14 éves vagyok~
Mióta játszol a SeeMTA V2 szerverén? Mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ 9 éves korom óta.8640 játszott perccel rendelkezek.~
Voltál-e már AdminJail-ben, kitiltva a szerverről? (UCP kép kötelező, NÉVVÁLTÁSOKRÓL is!)
~ Igen AdminJail-be voltam de kitiltásban még nem részesültem.
https://files.fm/thumb_show.php?i=svn7dpddd ~
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Rendelkezek ~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni? Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt elvártakat?
~ Hétköznap 1-2 órát
Hétvégén 2-3 órát
Ha felvételt nyerek ez a késöbbiekbe változhat többre csak a felvételi miatt tudok most ilyen kevesett online lenni. ~
Mesélj magadról pár mondat erejéig! (min. 7 kerek, egész mondat)
~ Sziasztok Tóth Máté vagyok 14 éves.Budapesten élek a szüleimel és egy kutyámal.A célom az életbe hogy egyszer profi labdarugó legyek és meg tudjak a focibol élni.De a tanulásomat a Logisztika felé vezetem és a késöbbiekben,ha nem jön össze a labdarugó karierem akkor a Logisztikábol szeretnék meg élni.Szeretek gépezni azon belül is inkább Gta V,CS:GO,Mta az amivel játszok.De hobbiaim közé sorolom a Biciglizést,Teniszezést,Uszást is.Remélem meg ismertettek.~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap utolsó részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Teljes neve:
~ Joe Lama ~
Születési helye, ideje:
~ See City,hospital.1996.02.22~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Szakközépiskolai végzettség~
Miért szeretne a Fix&Drive csapatához tartozni?
~ Szeretnék egy Jó csapathoz tartozni. ~
Csatolja szakmai önéletrajzát (10-15 mondat)!
~ Az önéletrajzomat csatolom (https://www.profession.hu/oneletraj...plate=7&hash=157423b5afc0f6d802eaa753573f5d78) ~
Aláírás:
Joe Lama
Joe Lama