- 2019. 05. 20.
- 895
- 1 114
- V4 karakter
- alfonz g ross
- LV karakter
- joe doug
Neved:
< Joe Doug >
A ban időpontja:
< 2020 04 30 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Dzoli >
A ban oka:
< Farmmal való átverés. [PK - 60.000$] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nem szánt szándékkal vertem át a srácot aki pkra rakott, felvázolnám a történetet hogy volt az eset. Na 3nappal azelött béreltem ki a farmot mielött a srác bérelte volna tőlem és, nem volt pénzem megújítani a farmomat ezért az egyik ic barátom eladta volna az ak-47es fegyverét hogy megtudjam hosszabítani a bérlésemet mert már tőlem is kibérelték elmentünk szellemvárosba mert ott vártak ránk 3ember elkezdtünk üzleteni és mind a 3nál kis kaliber volt azaz glock havernál az ak nálam pedig egy boxer és ránk fogták a fegyvert aztán írtam oocbe hogy ez kurvára pg nagykaliberre ráfogni a kicsit... dara lett a vége a 3 kiskaliberes hívott admint vagyis Dzoli jött, aztán 30percen át ment az ooc veszekedés végül kaptam egy 300perces ajt Súlyos PG, NonRP indokkal. Ezután rá írtam Dzolira hogy van egy farmom amit ki adtam bérbe és az nap este jár le és kemény 3$-om van. Azt kaptam válasznak hogy nem érdekli így jártam. Amikor a pkt írta a srác bannolva vóltam fórumról úgyhogy esélyem sem lett volna írni alá de Dzoli tudta hogy ajben vagyok és nem enged ki ameddig összeszedem a pénz. Nagyjából ennyi a történet köszönöm hogy elolvastad és szánsz erre a pk-ra pár percet. pk link: https://forum.see-game.com/threads/matthew-smolen-joe-doug-dzoli.113627/ >