- 2020. 10. 30.
- 12
- 1
- V2 karakter
- Joci De Verocchi
I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Joci ~
[#2] Hány éves vagy?
~ 15 éves vagyok. ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ 1616 percel rendelkezem! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/gsXuwDZ ~
[#4] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/aSnKVf4 ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretnék a közösség tagjává válni és kipróbálni magamat a rendvédelmi szervek oldalán. Ezen túl pedig igen sok dolgot tudok a rendvédelemről, kompetensnek érzem magamat. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Ez az a kérdés, aminek a megválaszolásához kértem egy-két jó cimborám véleményét, hiszen a saját véleményem szerinti tulajdonságok, lehetséges, hogy nem mindig pontosak. Összesítve, egy olyan ember vagyok, aki megbízható és ha valami érdekli őt, akkor azt bizony 110%-os teljesítménnyel végzi el. Könnyen fogékony vagyok dolgokra, ezáltal gyorsan tanulok és ismerkedek meg új dolgokkal. Viszont, a negatív oldalat is erősítve vannak dolgok, amiket túlkomplikálok és ahelyett, hogy az egyszerű utat választanám, nagyon belemegyek a részletekbe, ami néha problémához vezet. Mindezekmellett többször is előfordult az, hogy szeretem kimondani az igazat, még akkor is, amikor ezt bizony nem kellene. Ezeken viszont dolgozom, és megpróbálom az ilyen esetek számát a lehető legalacsonyabbra redukálni. ~
[#6] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Nem voltam még!~
[#6] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Hétköznap:2-3 óra, Hétvége:4-5 óra ~
[#7] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Sziasztok! Jocinak hívnak 15.-ik életévemet taposom .Jelenleg 9.-es tanuló vagyok Székesfehérváron. Tovább tanulásomnak szakmát jelöltem meg. Hobbim a focizás,gépezés,biciklizés,Kézilabdázás. Pozitív tulajdonságaim:Maximalista vagyok,Megbízható vagyok illetve könnyen tanulok,Nagyon szeretek csapatban dolgozni. Negatív tulajdonságaim:Nagyon túlkomplikálom a dolgokat és valamikor a nehezebb utat választom a könnyebb út helyett,Szókimondó vagyok. ~
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Joci D Williams ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ San Fierro, 07/04/1995 ~
[#2] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ Személyi igazolvány:https://imgur.com/tNdp8d3 , Jogosítvány:https://imgur.com/RG7dejL ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Határ védelme,adó ügyek! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ Adó ügyek intézése.A határ védelme és a csempészet megakadályozása, Kisebb falvak átvizsgálása "Járőrszolgálat teljesítése". ~
[#7] Előző munkahelyei?
~ Áruszállító. ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem vagyok büntetett előéletű. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Először is felszólítanám Megaphoneba,rádióznám az igazoltatást,Elkérném az iratatit átnézem a csomagtartót,majd ha végzek és valami nincs rendbe megbírságolom! Ammenyiben mindent rendben találtam további szép utat kívánok és tovább indulok. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert precíznek tartom magam,tudok csapatban dolgozni, Nagyon Maximalista vagyok,Gyorsan tanulok és nagyon barátságos embernek gondolom magam. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha rám/kollegáimra támadnak azaz önvédelemre, illetve ha éles fegyverrel ránk lőnek, ha menekül az illető és a sokkoló nem elég, vagy az illető vízbe menekül. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Joci D Williams a nevem és 1995. április 7-én születtem San Fierroban. Egy lány és egy fiú testvérem van, Oliver D Williams és Jessica D Williams nevük, mind a ketten elköltöztek a városból. Édesanyám,Maria D Escobar,ő tanítónő San Fierroban, édesapám Taylor D Williams, ő kőműves Los Santosban, szegény sokat utazik a munkája miatt. Az áltolános iskolát San Fierroban jártam ki. Középiskolámat Los Santosban végeztem el rendészeti szakon. Ez idő alatt kollégiumban laktam. Ezután San Fierroba költöztem, albérletet vettem ki. Egyetemre szintén Los Santosban jártam,sikeresen el is végeztem. Ezt követően rendvédelmi munka után néztem az interneten, de éppen nem kerestek sehova újoncokat a városban, ezért elmentem áruszállítóként dolgozni, mert azt olvastam, hogy nagyon jó ott a fizetés. Pár napja láttam egy hírdetést, hogy újoncokat keresnek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal köreibe,így hát kaptam a lehetőségen és úgy gondoltam, hogy jelentkezek ide. ~
Utoljára szerkesztve: