Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Balázsnak vagy Jobblue, kinek hogy szokott jobb lenni. Ic nevem: Aihad Zef és 20 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
123 476 percem van jelenleg.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosoknak felmerülő kisebb-nagyobb kérdés, segítségkéresre való segítségnyújtás . Adminisztrátor munka segítsége.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretném magamat valami új dologba kipróbálni, kíváncsi vagyok mit tud kihozni belőlem ez az egész feladat. Előző jelentkezésen is gondolkoztam, de most érzem azt, hogy eljött az ideje a jelentkezés lap megírásának.
Miért pont téged válasszunk?
Türelmes és terhelhető vagyok, játszott időm alatt pár dologba volt részem azért, de nem kizárt hogy még mindig tudnának újat mutatni. Elszánt vagyok, tisztelettudóan kommunikálok a többiekkel szembe.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Ez változó számomra, mikor hogy. De naponta 2-3, hétvégen természetesen többet.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem voltam.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Türelmes, elszánt, tisztelettudó. Makacs, haragtartó, van olyan, hogy nagyon hangulatom határoz meg.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Jelenleg nem, gondolkoztam rajta, hogy későbbiekbe lehetséges. Amikor írom a lapot válaszom a kérdésre, nem igazán.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elsőként megismertettném a szabályzattal, azon belül is összpontosítva a legalapabb roleplay fogalmakkal, elvekkel és szabályokkal.
Elküldeném neki a szabályzatot, hogy ő is alaposan áttudja tanulmányozni az egészet, hogy jobban megmaradjon neki.
Ismertetném, hogy milyen módokon tud segítséget kérni, kiktől és milyen ügyekben, ha bármilyen problémába ütközik a játék során. (Mint a szerveren Report rendszerbe, Teamspeak-en vagy akár Discordon.)
Elmondanám neki az alap helyeket, mint a városháza, pláza, autóssuli és az ehhez hasonló helyek, amik a játékkezdésnél szükségesek.
Az esetleg kérdésekre válaszolnék neki ami felmerül benne, jelenleg a telefon rendszer, autóvásárlás-annak kezelése, tankolásra annak megfelelő használatára, illetve nagyvonalakba az autó szereltetésre, mit és hogyan kell.
Frakciókról egy pár szót, mit lehet tudni róluk, hogyan tud oda csatlakozni.
Ezek után megmutatnám a home panelt neki, azon belül hogyan kezelheti a dashboardot és az interface rendszereket illetve a beállitásokat.
A szerveren megmutatott dolgokat megértette, nincsen kérdése, megmutatom neki a Fórum, Teamspeak3, Discord és az UCP használatát, kicsit körbevezetném.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Válaszom a következő lenne: Bizonyitékkal és indokkal együtt nyiss egy reportot admin felé, aztán ő segít neked ebben, mivel nekem nincs jogosultságom ilyenhez.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre: