Job Ewing jelentkezése See Game Helpdesk csapatához.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ivi

Újonc
2020. 07. 07.
42
160
V4 karakter
Idi Kante
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Legtöbbször a játékosnevemen szoktak szólítani, Job Ewing az In Game nevem. 17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 30.000 percel rendelkezem a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata a játékosoknak való segítségnyújtás, útbaigazítás a legjobb tudása szerint, az ő rá kiszabott kérdéseket megoldani,megválaszolni. Adminisztrátorok segítése a kisebb kérdések megválaszolásával. Kérések,igénylések továbbítása a megfelelő adminisztrátoroknak (Főadmin,Szuperadmin). >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Legfőképpen a szabadidőm miatt, és a tájékozottságom kamatoztatása miatt is a játékosok felé.
Többször kaptam lehetőséget Ideiglenes Adminsegéd feladat betöltésére, amit nagyon élveztem. Boldogan válaszoltam játékosoknak a kérdéseikre, kéréseikre.
Szeretnék kezdő, vagy éppen nem kezdő játékosokat útba igazítani, kérdéseikre a legmegfelelőbb választ, segítséget kiadni. Több platformon, szerveren is töltöttem be hasonló szerepkört, amiket sikeresen teljesítettem, végeztem.>>

Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy érzem, hogy tudnám teljesíteni a rám kiszabott feladatot. Problémamegoldó/felfogó képességem is a helyén van, a kommunikációs készségem is fejlődött részben, de ezt a TeamSpeak felületen tudnám ismertetni, nem pedig írásban. Az adminok munkájában szeretnék segíteni, valamint a playereknek a játékélményükben, ami egy jó érzést biztosít számomra, hogy tudtam segíteni rajta. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznaponként tudnám teljesíteni a heti kötelezőt, naponta akár 3-5órát. Hétvégente 6-7órát tudok teljesíteni a szerveren, amit az SGH munkára tudok fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Egyszer volt egy félreértés, amit megsikerült beszélni az adminisztrátorral.
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, egyszer.
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitívumok közé sorolnám a terhelhetőséget, a kedvességet, és a jó probléma megoldó képességet.
A negatívumok közé pedig a feledékenységet, vélemény és szó kimondóságot. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék a későbbiekben Adminisztrátor lenni. Szeretnék nagyobb körben is segíteni a játékosok problémáin, panaszain,és a kérésein. Rendfenntartással kapcsolatos dolgokat ellátni, a nem ide illő játékosokat szankcionálni. Emellett szeretnék egy közösséghez tartozni a szerveren belül. Kiszeretném majd a későbbiekben próbálni magam Adminként, így jóval több embernek tudnék segíteni, megoldani a problémájukat akár egy másik játékossal szemben, akár egyéni problémát. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Legelső sorban ismertetném vele, hogy egy RolePlay szerverre csatlakozott fel, és az F1-es gomb megnyomásával találkozhat az alapvető Információkkal,játékbeli tudnivalókkal és a munkákkal, itt nagyjából mindenre választ kap a játékos. Ezután közölném vele, hogy vannak különféle szabályok, amiből már láthatott néhányat (tapasztalhatott) a regisztráció kitöltése közben, során. Linkelném neki a SeeMTA V3 szerverszabályzatot, majd körülvezetném nagyjábollagosan az F11-es térképen. A vársoházát emelném ki neki, megmutatnám hogy hol válthat ki iratot, hol vehet fel munkát, de mellékesen bemutatnám neki a szerveren lévő frakciókat, szervezeteket, hogy kellő tapasztalattal (a szerver terén) akár ide is csatlakozhat.
Nem hagynom ki a /do és a /me ismertetését, illetve pár egyszerűbb tanácsot adnék neki ezzel kapcsolatban, hogy hogyan is kellene ezt/ezeket használni. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Köszönés után közölném vele, hogy ebben nem tudok neki segíteni semmi féle képpen, de egy Adminisztrátor tud számára segíteni vhspawnal kapcsolatban, ha Bug, Healkártya vagy egyéb tényező miatt kell neki. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< /vá 93 Szia. Ha Skines fegyvernek a figyelmeztetésével vert át, abban az esetben keress fel egy adminisztrátort, vagy nyiss panaszt a személyre (A logot minden féle képpen mentsd le, akár az aznapi logodat is.) Ha pedig nem skines fegyvert vettél, akkor nem számítanak a figyelmeztetések a fegyveren, mivel nem te PP-zted az adott fegyvert, így a rajta lévő warmokat figyelmen kívül kell hagyni. >>

Utoljára szerkesztve:

Flash.

ExGameAdmin[5]
2019. 09. 13.
665
1 347
Püspökladány
V4 karakter
saul fonz🔥🔥.
Cső,véleményem szerintem ez egy elég jó lap lett. Bár még egy kettő helyen egészítsd ki egy-két gondolattal,miden esetre sok sikert!​

• Tetszik
Reactions: ivi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.