Jin Calder - Rhys Dale [dxminik]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DZSIN

Barangoló
2019. 01. 15.
149
108
V4 karakter
Jin Calder
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jin Calder

Panaszra tett személy InGame neve:
Rhys Dale

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan DM.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nem jött össze egy biznisz, ebből adódóan leköpte IC testvérem (Eric Calder) kocsiját, Rúgtam egyet a levegőbe mint ahogy az a videón is látszódik ezek után elővette fegyverét és fejbelőtt ( 1 respawn kártyám bánta mivel nem volt fent admin), majd elkezdett powerkodni ooc hogy nyugodtan hívjak admint neki már volt ilyen ügye!

davdev

Zöldfülű
Támogató
2019. 07. 21.
172
155
21
V4 karakter
Burak Efe
LV karakter
Lucas Lynch
Szép estét, gondoltam panaszkönyv lesz ebből. Hibásnak érzem magam én is. Viszont, az hogy leköpöm az autód nem hiszem hogy ad arra indokot , hogy felém fuss és fejbe rúgj. Másrészt miután nem jött össze az üzlet, trágár szavakat használtatok IC tehát ti kezdtétek a provokálást én azután köptem le az autót, de szerintem ebbe semmi olyan tevékenység nem volt ami RP ellenes. A fegyver előkerült önvédelemből, animba szerettelek volna lőni mivel nem tudom a következő mozdulatod, illetve miután rád lőttem elkezdtél felém sétálni és ahogy egyre közelebb értél a célkereszt a fejedre került és kattintottam, nem szerettem volna egy halált de így jött ki. Még szeretnék egy annyit hozzáfűzni, hogy IRL is véletlen fejbe lőhetlek főleg ha megindulsz felém, miközben az első figyelmeztetés lövést leadtam.

Utoljára szerkesztve:

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 514
20
V4 karakter
glen gehrke
Valamelyikőtök legyen szíves küldeni egy logot a teljes interakciótokról, köszönöm!

• Tetszik
Reactions: Fede és Tonyy.

DZSIN

Barangoló
2019. 01. 15.
149
108
V4 karakter
Jin Calder
Én pont most indultam el nyaralni tehát logot nem tudok küldeni sajna.A fejberúgás nem történt meg ahogy az a videón is látszik illetve utána megálltam egyhelyben így azt sem lehet mondani hogy szét akartalak csapni. A feléd sétálás annyiban kimerül hogy megfordultam. Az IRL is fejbe lőhetlek-re annyit hogy nem igen szoktak embereket ölni egy levegőbe rúgásért. Várom az Admin bírálatát.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 514
20
V4 karakter
glen gehrke
Sziasztok, köszönöm a türelmet!

Jin, lennél kedves leírni, hogy miért kezdted szidni Rhys karakterét?
Rhys küldött egy logot a teljes beszélgetésetekről, egyszerűen nem látom okát annak, hogy te őt elkezdjed szidni, vagy "rúgdoss a levegőbe."
Természetesen a megölés sem volt korrekt Rhystől - erről majd beszélünk - azonban ez a szidalmazás - rúgás még nem tiszta, megköszönném ha kifejtenéd az álláspontodat róla.

DZSIN

Barangoló
2019. 01. 15.
149
108
V4 karakter
Jin Calder
A szidalmazás oka egyszerűen annyi hogy nem ő volt az első már aki eljött kipróbálta a kocsit ezzel úgymond az időmet rabolva aztán elmegy. Teljesen fejből nem emlékszem miket mondtam neki IC de azt hiszem valami olyasmit hogy “koccoljon el onnan” illetve hogy “próbálgatós veréb”. Amikor odaugrottam közben rúgtam a levegőben az már a leköpés után történt meg de ez látszik a videón. *Akár egy TS beszélgetésbe is benne vagyok ha hazaértem a nyaralásból ha szükséges.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: davdev

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 514
20
V4 karakter
glen gehrke
Nem teljesen értem, hogy amiatt, mert nem ment végbe egy üzlet, miért kéne szidni és rúgdosni a másikat. Szép lenne, hogyha nem vennék meg egy autót, és fejberúgnának érte.
Jelen helyzetben erősen túlment a realitás határain amit Rhys csinált, gondolom egyértelmű hogy egy hasonlóért a való életben sem fogsz megölni senkit, nem tervezek húsz sort írni arról, hogy miért. Gondolom egyértelmű.

Jin, a panaszod jogos, azonban amit Te csináltál, sem volt teljesen rendben.
Rhys Dale kapni fog 180 perc adminjailt DM miatt, te pedig 90 percet nonRP-ért.
Zárom a panaszt, helyezhető. Köszönöm!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.