Jin Calder, Jessica Blundetta, Stella Costa - Roy Statson[Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DZSIN

Barangoló
2019. 01. 15.
149
108
V4 karakter
Jin Calder
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jin Calder, Jessica Blundetta, Stella Costa

Panaszra tett személy InGame neve:
Roy Statson

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Non RP ami abban merül ki hogy röviden és tömören volt egy lövöldözés ahol Jessica Blundetta és Stella Costa mint rendőrök jelen voltak és Blundetta ellőtte Roy mindkét lábát jött egy szanitéc ő felsegítette majd mentőhelikopterrel el lett szállítva ahol már elvileg a korházig sem jutottak el mivel Roy előkapta a fegyverét hozzáteszem kettő (2) darab lőtt sebbel a lábán amin nyomókötések és társai voltak és megfenyegette a mentőst hogy engedje el. Az én problémám az hogy szerintem ez egy cseppet sem fér bele az RP kereteibe hogy lőtt sebbel a lábán fenyegetőzik.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://i.postimg.cc/nhxH2dsS/mta-screen-2024-02-11-21-15-28.png

Megjegyzés:
További logokat a bíráló adminnak szívesen továbbítjuk mivel MDC és frakció rádió van benne.

Fregox

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
356
334
V4 karakter
-
LV karakter
Matthew G Cortez
Hali, látom pont neked sikerült megírnod ezt a panaszkönyvet. Többieknek nincs forum felhasználója, vagy mi okból történt ez így? Az általad állított nonrphez nem túl sok közöd van már, max az előzményeihez, de akkor kezdjünk bele...

Kicsit messzebbről indítanám a dolgot, legyen minden olvasónak egy képe az esetről, így talán egyszerűbb... Volt egy teljesen fölösleges összeszólalkozás, mi kezdeményeztük, ez logból visszanézhető, ahol Sasha Kolesnikova kapott 1-2 ütést. Erre rá egy percre Jessica Blundetta és Stella Costa r. őrm. érkezett a helyszínre, nagyon tudatosan, mintha néhány ember egy parkolóban bármi furcsaságra is adna okot, majd azt rádiózták, hogy verekedésre érkeztek ki. Nyilván már ekkor feltűnt ezt, de IC-t fontosabbnak láttam, nem erőltettem a dolgot. Ekkor folytatódott a szóváltás, ahol 2 rendőr jelenlétében Jin Calder úgy gondolta megüt, mert miért is ne alapon, melyet nem hagytam annyiban, ebből alakult ki a videón látható szituáció. Ekkor világossá vált számomra, hogy ti jól ismeritek egymást, hiszen arra, hogy kaptam 1-2 ütést még reakció sem történt a két őrmester részéről, pedig volt úgy 5 másodperc, míg beírtam azt az 1 kemény sort, amivel én reagáltam rá. Persze mikor én ezt visszaadtam, előkerültek a sokkolók, illetve Jin részéről egy vipera. A videón jól kivehető Stella Costa 0 késztetést érzett arra, hogy lesokkolja Eric Caldert miközben egy viperával fut utánam. Stella konkrétan kocog, majd meg is áll a sarkon, - ezzel időt hagyva Jin Caldernek, hogy ő maga rendezze a dolgokat - ekkor döntöttem úgy, hogy ennek semmi értelme, és a saját kezembe veszem az irányítást, majd miután viperával sikeresen megütöttél, le is lőttelek, így már nem volt más választás, bele kellett állni a dologba, ahonnan vesztesként jöttem ki. Az állításomat, miszerint, furcsa körülmények között érkeztek ide az őrmesterek, és kb. 0 késztetést éreztek arra, hogy bármit is tegyenek veled/veletek, már csak ez a TeamSpeak szobában lévő beszélgetés igazolja jobban, ahol mind a 4en ebben az időben társalogtatok. - Nyilván nem tudom miről lehetett szó ott, de senki ne mondja nekem, ha valakivel együtt ICzel, és közben beszélgetsz, nem történnek furcsaságok, mint ahogy ez a videón, jól kivehető -

Innentől a lelassultak a történések, valami olyasmit véltem a rendvédelmisek beszélgetéséből kiolvasni, hogy egy nagyobb volumenű akció volt éppen a szerveren, ahol fontosabb volt sok 10 rendévelmis jelenléte, azért csak pár embernek sikerült egy meglőtt rendőrhöz, és egy sebesült elkövetőköz kiérkezni. A földre kerülésemtől itt a log, egészen a menekítésemig. Ebben jól kivehető, nem ment minden flottul, ellátásomra nagyon sokat kellett várni, bilincs lekerült rólam, annak ellenére, hogy ottvoltak többen, senkinek meg sem fordult a fejében, hogy át kellene nézni a ruházatomat, na most két törött lábbal, mi tartott volna vissza attól, hogy én ne lövöldözhessek már ott? Nyilván tudjuk, PG lett volna, ennyi rendvédelmis mellett egy Colt 1911el ilyet végrehajtani, de ha ez az intézkedés szakszerű lett volna, ilyenre egy fikarcnyi lehetőségem sem nyílt volna. Az információközlés a szervezetek között hanyag volt a helikopterben a mentősnek fogalma sem volt róla, hogy én voltam az elkövető, nyilván kapva a lehetőségen, illetve azon, hogy rádióban minden hallva, tudtam róla, hogy a többiek valami akcióra készülnek, tudtam, ha én ezt meglépem, lesz segítségem a menekülésben, menekítésben. Na, most kérdem én, egy hordágyon lévő kétségbeesett, emberölési kísérlet hivatalos személlyel szemben vádolt ember, aki láblövést szenvedett, kíséret nélkül, fegyverrel, illetve lőszerrel, és egy jóhiszemű mentőssel a volán mögött mit kellett volna lépnie? Megtettem azt, amit sokan megléptek volna, eltérítettem a mentőhelikoptert, szóltam a többieknek hova menjenek, mert a kopterrel érkezem. - Erre sem lett volna semmi esélyem, ha azt az 1 dolgot meglépik és átnézik a ruházatomat, de nem történt meg. - Milyen furcsa, a mentősnek, ezzel semmi problémája nem volt, illetve az RP folytatódott tovább, hiszen Ryan Roosevelt, a mentőshelikopter pilótáját kikérdezték, sőt... még a helyszínt is, gazdagnegyedben megtekintették, ahol a menekítésem megtörtént.

Szóval kérdem én, ki szerint volt ez nonrp? Ki gondolta úgy, hogy ez nem helyénvaló? Miért Te írtad a panaszkönyvet? Bosszúból született, mert nem kaptam meg a méltó jussomat IC? Nem áll össze a kép számomra... Viszont, hamár belemegyünk a dolgokba, Eric Calder nem tudom miért maradt ott a helyszínen, miután felkártyázta magát és szaladgált be a helyszínre csak úgy, illetve Jin megmozdulását sem gondolnám a túl szerepjátékhoz hű viselkedésnek, mikor lelőttem a családtagját - vagy tudom is én, pontosan milyen kapcsolatot ápolnak egymással IC - erre annyi reakciója volt, hogy odafut és míg a földön fekszem odavágja, hogy "Te pancser!" Ezt nem tudom elképzelni, hogy bárki így reagálná le, ha meghal bárkije is... Arról pedig ne is beszéljünk inkább, hogy ez a leülünk törökülésbe, és nézzük az intézkedést, miközben egyikünk meghalt már a szituációban mire is volt jó... Illetve azt sem tudom pontosan, hogy Eric Caldernek honnan volt arról IC információja, hogy engem most keres a rendőrség.

Zárásként pedig annyit fűznék még hozzá, 21:43 perckor történt meg a kimenekítésem, utána kerek 1 órán keresztül IC ment részünkről, hogy szerezzünk egy mentőst, bármi áron, hiszen be és kimeneti sebeim vannak, össze kell varrni... Előrp is történt arról, hogy mentőst hívnak, és elhozzák hozzám, egy zsákkal a fején, hogy ne derüljön ki hol vagyok, aztán pedig, a kért eszközöket beszerezve egy rögtönzött műtétet végrehajtson, amivel összevarrja a sebeket a lábamon, ha esetleg csontot ért volna bármelyik golyó, akkor a szilánkokat eltávolítsa, fertőtlenítse, illetve ha szükséges valami sínbe tegye a lábamat...Ezt el is kezdtük, 22:45 perc körül untunk rá arra, hogy 5-600 játékos mellett egy mentős sem képes kiérkezni hívásra, és mivel többünknek dolga volt már, átnapoltuk holnapra(mára) ezt az RPt. Ezután többen leléptünk, Fazekas Richard, Fazekas Antal és még pontosan nem tudom ki, visszaindultak a hangáramhoz, hogy az ő általuk otthagyott autót, elvigyék, mikor Jessica Blundetta OOC tudatta velük, 1, ismétlem 1 órával az eset után, hogy ebből adminügy lesz, mert Én nonrpt hajtottam végre, bár a beszélgetésből lejön az, hogy IC sem OOC nem voltak tudatában annak, hogy egyébként mi is történt pontosan, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a beszélgetés.

Utoljára szerkesztve:

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Sziasztok, mikor lenne nektek alkalmas egy Teamspeak3 beszélgetés, mondjuk a holnapi nap folyamán?

• Tetszik
Reactions: arzen

Fregox

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
356
334
V4 karakter
-
LV karakter
Matthew G Cortez
Hali, mai nap nekem szinte biztos, hogy nem jo, Dzsin altal megadott intervallumban meg plane, holnap kb delutan 1-2tol egeszen estig viszont megoldhato.

Munyoz.

2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
@DZSIN @Fregox írjatok akkor kérlek privátban előreláthatólag vasárnapig mondjuk délután 4-től este 9-ig mikor lennétek elérhetőek, és akkor összehozzuk a héten mindenképp, jó legyen az időpont mindkét fél számára.

Munyoz.

2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Tisztáztuk Teamspeaken korrekten megbeszéltük az egészet, folytatódik az RP.
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.