- 2020. 02. 06.
- 179
- 87
- V4 karakter
- Jimmy Jefferson
- LV karakter
- Jimmy Jefferson
- V2 karakter
- Harry Steve
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Gergő Jimmy Jefferson 15. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 64586 >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok kérdéseinek megválaszolása, segitsége kezdő játékosok segitsége szerver szabályzatának ismertetése, betartatása. Kisseb ügyek intézése amelyhez nem szükséges admin ezáltal az ő munkájuk segitése, könnyitése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék embereknek segiteni, és az S.G.H csapatotott munkámmal támogatni. Régota szeretném kiprobálni magam SGH-ként de eddig nem jött össze, remélem most sikerül. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom a jó probléma megoldó képességem, segitőkésszégem mellett elegendő időt tudnék szánni a feladatra, szeretek másoknak segiteni minden tudásommal. A szerveren eltöltöt időm alatt szerintem elegendő tapasztalatott szereztem a pozició betöltésére. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 3-4 órát >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Negatív:
Néha lusta,
Kiváncsi,
Kételkedő
Pozitív:
Segitő kész,
barátságos,
türelmes
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Egyenlőre nem, a frakcióra így nem tudnék időt szánni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Előszőr is az alap dolgokkal kezdeném mint például a munka felvétellel megmutatnám neki hol tud munkát felvenni utána, az íratokat intézném el vele. Ezek után a /do;/ame;/me parancsokat részletezném. Ezek után áttérnék a Prémium pontokra hogyan vásárolhatja meg, az F7-es gombal a prémium panelon elköltheti ezeket vagy a tuningolóban prémium tuningokra. A home panelről is szót ejtenék itt találja a fontos információkat a karekteréről és az apróahol gépjárművet tudd vásárolni, vagy más játékosoktól is van lehetősége. A városházán felvehető munkát vázolnám neki hogyan tudja elvégezni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia én adminsegédként nem tudok vhspawnt adni keress fel minimum egy admint és fejsd ki neki miért kellene. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia ez szabálysegésnek minősül, kérlek keres fell egy adminit ő tudd intézkedni az ügyben. >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia ebben nem tudok segiteni a fegyver százalékkal való átverés ic ügynek minősül. OOC stílusra figyelj. >>
Utoljára szerkesztve: