- 2020. 02. 06.
- 179
- 87
- V4 karakter
- Jimmy Jefferson
- LV karakter
- Jimmy Jefferson
- V2 karakter
- Harry Steve
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
Gergő, Jimmy Jefferson, 15 éves vagyok.
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
89 000 perc.
Mi az SGH feladata?
A játékosok kérdéseinek megválaszólása, segitése kezdő játékosoknak a szerver ismertetése felmerülő kérdéseiknek megválaszólása. A kisseb ügyek intézése amelyhez nem szükséges admin ezáltal az ő munkájuknak megkönyitése.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Már régi álmom hogy adminségéd, később admin lehessek. Régóta kiszeretném magam probálni ilyen téren. Az S.G.H. csapatott is szeretném erősiteni, munkámmal segiteni őket.
Miért pont téged válasszunk?
Úgy gondolom a jó probléma megoldom képességem, segitőkészségem mellet elegendő időt tudnék szánni a feladatra. Szeretek másoknak segiteni minden tudásommal. A szervern eltöltött időm alatt szerintem elegendő tapasztalatott szereztem a pozició betöltésére.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 4-5 órát hétvégente ennél többet.
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
Negatív: Olykor lusta, Kíváncsi, Félénk
Pozitív: Segitő kész, barátságos, türelmes
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
Igen. Amennyiben lehetséges és arra a szintre jutok, akkor természetesen elvállalnám a feladatott. Adminként kicsit eltérőbb szerepet kell betölteni de hasonló mint az adminsegéd. Mivel más szerepet kell betölteni adminként ezért azt a területet is ki probánám. A probléma megoldásom jó, szóval gyorsan tudok döntést hozni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Előszőr is az alap dolgokkal kezdeném mint például a nagyker munka megmutatnám neki holtalálja és hogyan tudja a munkát végezni utána, az íratokat intézném el vele. Ezek után a /do;/ame;/me parancsokat részletezném. Ezek után áttérnék a Prémium pontokra hogyan vásárolhatja meg, az F7-es gombal a prémium panelen elköltheti ezeket vagy a tuningolóban prémium tuningokra. A home panelről is szót ejtenék itt találja a fontos információkat a karekteréről. Az autókereskedést is megmutatném neki ahol gépjárművet tudd vásárolni, vagy más játékosoktól is van lehetősége.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Közölném vele hogy én adminsegédként nem tudok vhspawnt adni, de az ügyet átadom egy adminnak és fejtse ki neki miért kellene.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Rablásnál kipakolhatják az autóm?
Szia! Ha nyitva van az autó akkor megfelelő rpvel igen, viszont ha zárva van akkor nem.