Panasztevő InGame neve:
► Jimmy Climford ◄
Panaszra tett adminisztrátor neve:
► Soap ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen bírálás, másik játékossal való kivételezés ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://imgur.com/a/eQWHBGE ◄
Megjegyzés:
► Nos úgy történt ez a dolog hogy volt egy pénzszállítónk ellopva és én mentem a Bankhoz aztán láttam hogy pakolják az aranyat és rádióztam is hogy gyertek aranybank mert pakolja a NAV-os az aranyat. A cél nekünk az volt hogy kövessük a pénzszállítót aztán meg mi elvisszük teli arannyal. Laugatherek be pakolták el indultak északi határ fele én követtem majd egy Audi A8-as folyamatosan jött belém derbyzett (és álítollag sok admin specelt) határnál rendesen mégegyszer belém jött ahogy mentem át. Földe útra letértek kiugrott a NAV-os skinben lévő srác rám lőtt MP5-el majd hátrálni kezdtem és utána megint követni kezdtem látótérből (ilyet ugyan úgy csinál a rendvédelem is) és akkor jött vagy 4 admin és megállítottak az RP-t pillanatra aztán Laugathereket tovább engedték csak az adminok beszéltek velünk. Az meg a másik hogy honnan van NAV-os skin a srácnak (csak nem admin rakta rá) ??? Nem értek egyett a jail okával (fa mögött voltam nem PG) ezt közöltem velük és elkezdtek getelni össze vissza. Soap kijelentette [2019-05-25 128:11] [Output] : Soap: (( Laugatheresek csak le rpzték h ellopják stb. Elvileg már 1 hete erre készülnek )). Végére kérdéseimre nem válaszolt, az adminjail okát nem fejtette ki. ◄