Jimmy CLimford ----> Soap

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

shukar2

Újonc
2019. 01. 10.
37
41
Nagykanizsa
V4 karakter
Jimmy_Climford

dc0c92b415af0898ec530743cdcb16d2.png

Panasztevő InGame neve:
Jimmy Climford

Panaszra tett adminisztrátor neve:
Soap

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálás, másik játékossal való kivételezés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/eQWHBGE

Megjegyzés:
Nos úgy történt ez a dolog hogy volt egy pénzszállítónk ellopva és én mentem a Bankhoz aztán láttam hogy pakolják az aranyat és rádióztam is hogy gyertek aranybank mert pakolja a NAV-os az aranyat. A cél nekünk az volt hogy kövessük a pénzszállítót aztán meg mi elvisszük teli arannyal. Laugatherek be pakolták el indultak északi határ fele én követtem majd egy Audi A8-as folyamatosan jött belém derbyzett (és álítollag sok admin specelt) határnál rendesen mégegyszer belém jött ahogy mentem át. Földe útra letértek kiugrott a NAV-os skinben lévő srác rám lőtt MP5-el majd hátrálni kezdtem és utána megint követni kezdtem látótérből (ilyet ugyan úgy csinál a rendvédelem is) és akkor jött vagy 4 admin és megállítottak az RP-t pillanatra aztán Laugathereket tovább engedték csak az adminok beszéltek velünk. Az meg a másik hogy honnan van NAV-os skin a srácnak (csak nem admin rakta rá) ??? Nem értek egyett a jail okával (fa mögött voltam nem PG) ezt közöltem velük és elkezdtek getelni össze vissza. Soap kijelentette [2019-05-25 128:11] [Output] : Soap: (( Laugatheresek csak le rpzték h ellopják stb. Elvileg már 1 hete erre készülnek )). Végére kérdéseimre nem válaszolt, az adminjail okát nem fejtette ki.

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Helo! A panasz második felét nem értem "másik játékossal való kivételezés ", a jailt pedig még mindig jogosnak vélem!
Teljesen egyértelmű, hogy miért kaptad. Megy egy pénz szállító. Te követed mert ki akarod rabolni, el akarod tőlük venni.
A pénszálíltósok észre vették, hogy követed őket így kiszált és lőtt rád de te mit sem törődve ezzel ugyan
úgy követted őket. Na látod ez a PG.
Nagypapa skinbe baseball ütővel a hátadon volt nálad egy Colt-45 50 valahány lőszerrel nem tudom,
hogy akarsz szembe szálni
olyanokkal akik túlerőben vannak ellened és feltételezhetően fel vannak páncélozva + a fegyverük is erősebbek mint a tieid.
Rajtam kívül 2 admin (köztük egy 5-ös admin is) meg tudta állapítani, hogy PG-ztél ugyanis ő is TV-zett titeket és jó magam is
végig néztem az esetet.

A NAV-os skint én adtam rájuk viszont azért tettem így mert láttam, hogy bent voltak NAV F3-ba addig amíg rájuk adtam a
skint (csak úgy halkan megsúgom ha nincsenek bent az adott frakció F3 paneljében akkor a skint ha ráadja admin egyből
ledobja róluk és rájuk kerül az 1-es idjű skin) mert láttam, hogy az adott leaderek rábolíntottak erre, hogy az ő skinjeiket
használják, ráadásul szerintem ez egy remek RP volt, nagyon sok filmet láttam, ahol a "rossz fiúk" rendőrnek, biztonsági
őrnek és ezekhez hasonló embereknek adták ki magukat, hogy előnyt szerezzenek, most is ez történt. Szerintem nincs baj
azzal ha valaki "csellel" vagy RP-vel akarja kirabolni a bankot nem pedig úgy mint egyesek, hogy bevonulnak AK-val meg M4el
a hátukon és had szóljon, ők csendesen akarták lehozni szerintem ezzel nem volt baj.

Jelen pillanatban ennyit tudok hozzáfűzni a panaszhoz, várom a bírálatot!

Utoljára szerkesztve:

shukar2

Újonc
2019. 01. 10.
37
41
Nagykanizsa
V4 karakter
Jimmy_Climford
Mi megkérteztük hogy hogyan került rá NAV-os skin nekünk annyi választ mondtál hogy NEM TUDOM. Ilyen RP-t mi is szerettünk volna egyszer csinálni de mi nem kaptunk skint. Speceltetek ha minden igaz akkor azt is láttad hogy az Audi S8 határnál nekem jött és átbuggolt a másik felére ezt te tudom nem akartad látni. Meg ha elmagyarázod nekem hogy hogyan csinálták elmondod normálisan akkor lehet nem is kellett volna ezeket a köröket futni. Jöttek még a srácok utánam nem egyedül voltam 3-an lettünk volna.

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Én nem emlékszek arra, hogy olyat írtam volna nektek, hogy "Nem tudom, hogy került rájuk a skin". Én azt a srácot TV-ztem aki az általatok kergetett pézszállító autóban hátul ült. nem láttam olyat, hogy akármilyen audi is megpördült volna akárhol is, ha látom akkor egyértelmű, hogy közbe szólok.

EDIT: A lövöldözés pillanatában egyedül voltál és amikor követni kezdted akkor is egyedül voltál. A társaid csak később érkeztek meg.

shukar2

Újonc
2019. 01. 10.
37
41
Nagykanizsa
V4 karakter
Jimmy_Climford
Az meg hogy F3-ba belehet rakni embert mert RP miatt kell a NAV-os skin akkor nekem is lehet ilyet csinálni vagy csak a Laugathereknek. Igen amit nem kell azt nem láttok meg tényleg. A válaszod meg az volt hogy Nem tudom itt a log.
[2019-05-25 128:11] [Output] : Soap: (( Laugatheresek csak le rpzték h ellopják stb. Elvileg már 1 hete erre készülnek ))
<13:08:51> "Mateszking": [2019-05-25 129:35] [Output] : David Climford: (( Soap amugy navos ruhát hogyan szereztek télelg? ))
[2019-05-25 12:09:35] [Output] : [AdminJail]: Soap bebörtönözte Jimmy Climford-t 60 percre.
[2019-05-25 12:09:35] [Output] : [AdminJail]: Indok: PG.
[2019-05-25 12:09:38] [Output] : HÍRDETÉS: Subaru Imprenza eladó. ((Douglas Todorovic))
[2019-05-25 12:09:38] [Output] : Kapcsolat: 38761120157308.
[2019-05-25 12:09:42] [Output] : Soap: (( én nem tudom ))

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Azt valószínűleg másra írhattam mert eléggé pörgött a chat, de előtte én leírtam h miként szereték meg (ezt amúgy a PKba le is írtad "[2019-05-25 128:11] [Output] : Soap: (( Laugatheresek csak le rpzték h ellopják stb. Elvileg már 1 hete erre készülnek )). " <--- ezt te írtad le a PK-ba :D ) amúgy meg itt van róla az RP: https://forum.see-game.com/threads/laugather-crew.372/page-10#post-168753

• Tetszik
Reactions: Marco

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 226
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Mint az általad említett frakció vezetője írok ide, kedves Jimmy.
Civilek vagytok, lövöldöztek folyamatosan. (Előtte, mikor NNI-ben voltam tapasztaltam.)
Merem kockáztatni, hogy nem volt előRP arról, hogy ti vadásztok a pénzszállítókra, és ki fogjátok rabolni őket. >(?)

A kivételezős dolgot légyszíves ne mondogasd, senkivel sem volt kivételezés.
Az pedig, hogy a fegyveresek által védett szállítóra rátörsz Colttal, hagyjuk is.

Mateszking

Újonc
2019. 01. 13.
43
91
V4 karakter
Olivia Murphy
Hali itt egy nagyobb log:
[2019-05-25 12:09:10] [Output] : Jimmy Climford: (( De nem PG-ztem ))
[2019-05-25 12:09:13] [Output] : *** David Climford becsatolja a biztonsági övet.
[2019-05-25 12:09:14] [Output] : *** David Climford kicsatolja a biztonsági övet.
[2019-05-25 12:09:15] [Output] : Soap: (( de ))
[2019-05-25 12:09:15] [Output] : *** David Climford bezárta egy Lexus IS300 ajtaját.
[2019-05-25 12:09:21] [Output] : Jimmy Climford: (( Nem értek egyett ))
[2019-05-25 12:09:24] [Output] : Subi kilépett a közeledben. [Időtúllépés] Távolság: 8 yard
[2019-05-25 12:09:24] [Output] : HÍRDETÉS: Totálkáros autok érdekelnek! ((Frank Sherry))
[2019-05-25 12:09:24] [Output] : Kapcsolat: 38761120158467.
[2019-05-25 12:09:32] [Output] : [Infobox]: Blaise adminszolgálatba lépett.
[2019-05-25 12:09:34] [Output] : Soap: (( Akkor írj panaszt ))
[2019-05-25 12:09:35] [Output] : David Climford: (( Soap amugy navos ruhát hogyan szereztek télelg? ))
[2019-05-25 12:09:35] [Output] : [AdminJail]: Soap bebörtönözte Jimmy Climford-t 60 percre.
[2019-05-25 12:09:35] [Output] : [AdminJail]: Indok: PG.
[2019-05-25 12:09:38] [Output] : HÍRDETÉS: Subaru Imprenza eladó. ((Douglas Todorovic))
[2019-05-25 12:09:38] [Output] : Kapcsolat: 38761120157308.
[2019-05-25 12:09:42] [Output] : Soap: (( én nem tudom ))

Szerintem ezt erre írtad!És akkor mért nem mondtad meg,hogy te raktad rá?

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Nem tudom mire írhattam azt de akkor előtte miért írtam ezt :

[2019-05-25 128:11] [Output] : Soap: (( Laugatheresek csak le rpzték h ellopják stb. Elvileg már 1 hete erre készülnek ))

Ebből szerintem egyértelműen ki lehet szedni, hogy hogyan került rájuk a skin, azt meg utálom ha valaki ki akarja forgatni a szavaimat!:D

Mateszking

Újonc
2019. 01. 13.
43
91
V4 karakter
Olivia Murphy
Értem le rpézték csak akkor megmondtad volna hogy, te raktad rá és ennyi!Nem azzal van gond,hogy nem rpézték le csak,hogy miért mondtad azt,hogy "nem tudod",hogy hogyan került rájuk a skin és szerintem "nem tudom" ezt csak arra írhattad másra nem.Én nem forgatom ki a szavadat és nem is akarom!

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Értem, előtte is elmondtam, hogy IC lopták + most a PK alatt is leírtam, hogy mi hogy volt az élményképet is elküldtem.
A PK elvileg a jailról szól azt pedig jogosnak tartom még mindig! VÁrom a bírálatot továbbra is!

shukar2

Újonc
2019. 01. 10.
37
41
Nagykanizsa
V4 karakter
Jimmy_Climford
Én akkor is jogtalannak érzem a jail-t. Ezért várom a bíráló admint.
Amikor rám lőttek akkor én hátráltam nem előre mentem és kiszáltam lelőni akkor megértem hogy PG akkor nem irtam volna PK-t.

killerke01hun

Újonc
2019. 01. 10.
28
19
Kedves Luagater Crime family leader légyszíves ne vádaskodj bizonyíték nélkül mindig több mint 30 soros elő Rp-ét írunk és egy folytába IC-ünk.Nem értem mi a bajod azzal hogy lövöldözünk,a család összes tagja illegállis személyt RP-éz,nem szeretnénk frakcióba csatlakozni,mert így saját magunk döntjük el mikor és hogyan kezdünk bele valamilyen illegális tevékenységbe/RP-be.Szerintem ez volt az első amikor mástól akartunk elvenni PSz-t gondoltuk ha ellenünk megteheti más player mi miért ne csinálhassuk.

Nesco

Nescodvice
2019. 04. 19.
113
474
Esztergom
Sziasztok, mivel végig néztem azt egész esetet Escobar jelenlétével, ezért írok ide. Folyamatosan követtétek a pénzszállítót, és Jimmy volt a legközelebb hozzá, majd a pénzszállítóból kiszállt valaki, és elkezdett rátok lőni, jelezve hogy ne is menjetek a közelükbe, és ne próbáljatok cselezgetni. Ez eddig egyértelmű is volt, bár neked nem egészen, mert követted őket tovább, mit sem említve, hogy egy Colt 45-ös fegyver volt nálad, és ha jól láttam MP5-tel kezdtek rád lőni. Semmi olyat nem tett Soap, amiért különösebb felháborodást mutass.

Escobar

crgyöngye.
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 09.
2 165
4 020
48
V4 karakter
Francesco G Escobar
Szituáció :

Ti egy Pénzszállítót szerettetek volna elrabolni...

"A cél nekünk az volt hogy kövessük a pénzszállítót aztán meg mi elvisszük teli arannyal. "

Gondolnánk komoly tervezés állhatott egy ilyen nagy volumenű akció előtt...
"rádióztam is hogy gyertek aranybank mert pakolja a NAV-os az aranyat. "
Inkább nem szeretnék belekötni abba, hogy valószínűleg 10 sor RP -t nem foglalt magába az előkészület az akcióra, hisz nem erről szól a PK, viszont szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ez az ügy során egyáltalán nem lett boncolgatva. (Pedig lehetett volna, és nem csak 60 perc lett volna belőle ezeket a logokat elnézve.)

Erre a két haverod megindult az autóval, miközben te a karaktered életével egyáltalán nem törődve egyedül követted a pénzszállítót banktól.
Határ után kiszállt Matteo Viel, aki egy tárat eresztett bele az autódba MP5el, majd továbbálltak.

Na most itt a normális reakció az lett volna, hogy nagyon durván lemaradsz, hogy éppen csak látóhatárban legyen a pénzszállító, de azért még tudjad informálni a haverjaidat, hogy hová tart, vagy pedig mivel számít a karaktered élete egy minimálisan is, inkább feladod a követést, és bevárod a haverjaidat, majd együtt felkutatjátok hogy merre is ment.

És most jön az, amiért a PG jailt is kaptad, méghozzá a te reakciód, és hozzáállásod a dolgokhoz.
Folytattad a követést, na de mégis hogy?

A követési távolságod:
Kép
Ismét felhoznám, hogy mindezt te úgy csináltad, hogy előtte már egy tárat beleeresztettek a kocsidba, tehát nagyon jól tudtad, hogy !minimum! 2 felfegyverzett ember tartózkodik a pénzszállítóban.
A "Rendvédelem is ezt csinálja" kijelentés pedig ebben a helyzetben egyáltalán nem állja meg a helyét, és jó lenne, ha egy magánakciózó civilt nem hasonlítanánk a rendőrséghez, mert nonszensz.

Többet nem szeretnék a PKhoz írni, csak megindokoltam, hogy valójában miért kaptad PG címszóval a jailt!
További szép napot!

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Sziasztok!
Azért kaptak NAV-os skint mert 1 hetes elő RPjük volt az egészről és meg lett kérdezve borisz amibe így bele is ment. Nem fogom részletezni a dolgokat, de volt belőle ma ügy, meg lett kérdezve.

Azt nem értem egyedül miért kezdesz akcióba egy 5-8 fős talpig felfegyverkezett csoportba akik viszik aranyszállítót? Ha többen is vagytok azért nem 5 soros RP kell róla hogy ti ezt az akciót miként hogyan akarjátok véghez vinni.

Azzal hogy te rád már egy tárat kilőttek még mindig követed őket, igen is PG, nem értem miért nem lehetett volna elhagyni a területet akkor és hagyni az egészet.

Majd legközelebb jobban figyelj ezekre és nem lesz belőle gond.
Panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.