Jimmy Climford panasztétele ---->Thomas Ross, Drake Deamon [Mumble]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

shukar2

Újonc
2019. 01. 10.
37
41
Nagykanizsa
V4 karakter
Jimmy_Climford

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jimmy Climford

Panaszra tett személy InGame neve:
Thomas Ross, Drake Deamon

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG
Nos úgy kezdődött hogy San Fieroba a mély garázsból kihoztunk egy pénzszállítót, a garázsban 1 db pénzszállító volt ami nem jelzett be. Blueberrybe elkezdett követni egy RS4 aki civil nem zavart és amikor mentem aranybank körül ott az utca végén rám fordult a rendőr, nem 30-50 km/h-val jött hanem nagy sebességgel érkezett az utca végére és úgy fordultak rám. Addig nem álltam le amíg nem szólított fel, és utána meg mentem tovább.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/Ue4BMYX

Megjegyzés:
Várom az adminisztrátor válaszát/reakcióját. Justin mondta hogy panaszkönyvre tegyem mert amikor ő ott volt akkor a srác(Drake Deamon) már nem volt online.

Utoljára szerkesztve:

Mumble

?
2019. 01. 10.
188
437
V4 karakter
Harkem_Odd
LV karakter
Hakan_Tasci
Sziasztok. A panaszt én fogom bírálni! Várom az érintett válaszát!

• Tetszik
Reactions: Fuxxos

Tihon

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
8
4
V4 karakter
Thomas Ross
Sziasztok.
A szabályzat azt mondja ki, hogy a pénzszállítót tilos követni, illetve bejelentések alapján rámenni.
Mi szimpla járőrszolgálat közben mögötte haladva felkapcsoltuk a fényhidat és a hangjelzést, mint az a képen is látszik. Ezt követően felszólítottuk, hogy álljon félre, mivel egy szimpla közúti ellenőrzés akartunk végrehajtani.
Ekkor nem tudhattuk még, hogy a jármű lopott-e vagy sem. De tegyük fel mg volt. Megálltál volna és szóltál volna ooc, hogy nem kéne, vagy szimplán együttműködsz és elengedünk. Persze ezzel, hogy elmenekültél, az egész rp-tek ugrott mivel lövöldözésbe fulladt.

Összességében úgy vélem mindkét oldalon volt hiba. Nem mondom, hogy szent vagyok, de ha nem pár napja jöttem volna vissza akkor valószínűleg nem állítottalak volna meg titeket a szabályzat ismeretével.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Danesz és Lanadrah

shukar2

Újonc
2019. 01. 10.
37
41
Nagykanizsa
V4 karakter
Jimmy_Climford
Hello eddig nem ez volt a válaszod. Most még hazudtál is egyet mert úgy fordultatok rám nagy sebességgel és egyből villogó sziréna és leszólítás. Sajnos én nem vagyok Admin hogy megállítsam az RP-t. A szabályzat körül belül 5 napja lett frissitve és a te elmondásod szerint pont akkor érkeztél. A szabályzat nem ismerése nem mentesít semmi alól (szerverszabályzat). Várom az admin bíráló válaszát.
Jack Climford is a panaszkönyvhez hozzászólhat mert az RP-ben is részt vett.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Tihon

Adam Climford

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
49
65
24
V4 karakter
Jack Climford
Cső, ottvoltam végig az ügynél, bele is vagyok írva, hogy hozzászólhatok, így részenként reflektálnék Tihon úr hozzászólására.

Ne magyarázzuk már meg, hogy a döglött egér alszik. Bevallottad itt mindenki szeme láttára egy fél napig kint is volt a hozzászólásod, hogy beismered az MG-t, de most jöttél vissza a szerverre kisebb kihagyás után és tudod, hogy ez nem mentesít, most pedig hirtelen a dolgok úgy jönnek, hogy mégsem vagy hibás . Én is végig ott voltam, Jimmyvel beszéltünk ts3-on és én írtam helyette adminoknak, ugyanis ő vezetés közben nem tudott.

"Ekkor nem tudhattuk még, hogy a jármű lopott-e vagy sem. De tegyük fel mg volt. Megálltál volna és szóltál volna ooc, hogy nem kéne, vagy szimplán együttműködsz és elengedünk. Persze ezzel, hogy elmenekültél, az egész rp-tek ugrott mivel lövöldözésbe fulladt. "

Egyébként exadminként tudhatnád, hogy rp szituációt csak adminisztrátor állíthat meg.

Ez a része pedig nagyon nem helytálló:
"A szabályzat azt mondja ki, hogy a pénzszállítót tilos követni, illetve bejelentések alapján rámenni.
Mi szimpla járőrszolgálat közben mögötte haladva felkapcsoltuk a fényhidat és a hangjelzést, mint az a képen is látszik. Ezt követően felszólítottuk, hogy álljon félre, mivel egy szimpla közúti ellenőrzés akartunk végrehajtani. "

Nem kell kiforgatni a szabályzatot, egyszerűen tilos követni amit ti megtettetek, ez egyértelmű MG.

"Mindkét oldalon volt hiba" :?

Jimmy kapta is a szankciót, a tied pedig még várat magára, Justin javaslatára készült el a panaszkönyv.

Még talán a szankció mentes végkimenetelbe is benne lettünk volna, ha úgy állsz hozzá végig mint ahogy az elején. De így áteditelni a hozzászolást ez eléggé inkorrekt.

Na meg teljesen ne nézz minket hülyének, ugyanis rutinellenőrzéskor nemhiszem, hogy szokás erősítést hívni. Amiről gondolom van IC hogy megbeszélitek, hogy hívjatok :ROFLMAO:
[2019-07-12 22:06:05] [Output] : [SeeMTA - Erősítés]: Drake Deamon erősítést hívott. Indoklás: Pénzszállító

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Tihon

Mumble

?
2019. 01. 10.
188
437
V4 karakter
Harkem_Odd
LV karakter
Hakan_Tasci
Drake Deamon válaszát is megvárnám, főként arról, hogy miért hívott erősítést a pénzszállítóhoz. Feltételezem, hogy az előtt, hogy a pénszállító elkezdett menekülni.

samat

Barangoló
2019. 01. 13.
130
365
V4 karakter
Lisa G Escobar
Sziasztok! Nekem az ügyhöz szerintem sok közöm annyira nincsen. Az autóban ültem a sofőr utánafordult és én láttam hogy ő menekül ezért hívtam erősítést.

Mumble

?
2019. 01. 10.
188
437
V4 karakter
Harkem_Odd
LV karakter
Hakan_Tasci
Hát, ezek szerint rendben van, de nem a legjobb néven hívtad az erősítést.

Tihon, te az eredeti hozzászólásodban, egyáltalán nem azt állítottad, mint amire most editelted.
Utolsó kérdésem, ez után bírálom a panaszt. Mit értesz az alatt, hogy csak “sima közúti ellenőrzést akartál végrehajtani”. Mert ez a pénzszállítóval elég érdekesen hangzik.

Tihon

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
8
4
V4 karakter
Thomas Ross
Nem érzem úgy, hogy lenne jelentősége a dolognak már. Várom a bírálást.

Mumble

?
2019. 01. 10.
188
437
V4 karakter
Harkem_Odd
LV karakter
Hakan_Tasci
Rendben. Sok dolgot mérlegelve végül meghoztam a döntést. Thomas Ross szankciója 90 perc adminjail MG @Mumble indokkal. Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.