Cső, ottvoltam végig az ügynél, bele is vagyok írva, hogy hozzászólhatok, így részenként reflektálnék Tihon úr hozzászólására.
Ne magyarázzuk már meg, hogy a döglött egér alszik. Bevallottad itt mindenki szeme láttára egy fél napig kint is volt a hozzászólásod, hogy beismered az MG-t, de most jöttél vissza a szerverre kisebb kihagyás után és tudod, hogy ez nem mentesít, most pedig hirtelen a dolgok úgy jönnek, hogy mégsem vagy hibás . Én is végig ott voltam, Jimmyvel beszéltünk ts3-on és én írtam helyette adminoknak, ugyanis ő vezetés közben nem tudott.
"Ekkor nem tudhattuk még, hogy a jármű lopott-e vagy sem. De tegyük fel mg volt. Megálltál volna és szóltál volna ooc, hogy nem kéne, vagy szimplán együttműködsz és elengedünk. Persze ezzel, hogy elmenekültél, az egész rp-tek ugrott mivel lövöldözésbe fulladt. "
Egyébként exadminként tudhatnád, hogy rp szituációt csak adminisztrátor állíthat meg.
Ez a része pedig nagyon nem helytálló:
"A szabályzat azt mondja ki, hogy a pénzszállítót tilos követni, illetve bejelentések alapján rámenni.
Mi szimpla járőrszolgálat közben mögötte haladva felkapcsoltuk a fényhidat és a hangjelzést, mint az a képen is látszik. Ezt követően felszólítottuk, hogy álljon félre, mivel egy szimpla közúti ellenőrzés akartunk végrehajtani. "
Nem kell kiforgatni a szabályzatot, egyszerűen tilos követni amit ti megtettetek, ez egyértelmű MG.
"Mindkét oldalon volt hiba" :?
Jimmy kapta is a szankciót, a tied pedig még várat magára, Justin javaslatára készült el a panaszkönyv.
Még talán a szankció mentes végkimenetelbe is benne lettünk volna, ha úgy állsz hozzá végig mint ahogy az elején. De így áteditelni a hozzászolást ez eléggé inkorrekt.
Na meg teljesen ne nézz minket hülyének, ugyanis rutinellenőrzéskor nemhiszem, hogy szokás erősítést hívni. Amiről gondolom van IC hogy megbeszélitek, hogy hívjatok
[2019-07-12 22:06:05] [Output] : [SeeMTA - Erősítés]: Drake Deamon erősítést hívott. Indoklás: Pénzszállító