Jimmie Booker -> Ramona Klicsko, Busch Steven [SGH], Markus Schmitt [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jimmie Booker

Panaszra tett személy InGame neve:
Ramona Klicsko, Busch Steven, Markus Schmitt

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kábítoszer animáció megszakítása

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://www.twitch.tv/teammathers/v/1972889015?sr=a&t=11903s

Megjegyzés:
nincs

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Husi.

“Merj élni, meghalni bárki tud!”
2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Szia-Sziasztok!
Nem fogok és nem is szeretném habiszti és hazug szövegekkel traktálni mindenkit. Amit írtál PK-t jogosnak tartom magam felé írányuló részét. A többiek nevében nem szeretnék írni , mindenki leírja a maga gondolatát.

Tegnap este mielőtt bejötettetek az interiorba felszívtam egy kokain csíkot, ugyanis nekem nem volt rampage mivel én nyitottam a kazettákat. Mindenki emberből van , elmondom neked, nektek őszintén, hogy Ts-en valaki felkiáltott és úgy megijedtem , hogy véletlen rányomtam a spacere. Mivel tudatosult bennem , hogy megszakítottam az animációt , ezért mivel mast nem tehettem elővettem a fegyveremet és arrébb gurultam. Mint ahogy írtam is fentebb nem szeretnék hazudni és nem is rám jellemző , valóban megszakítottam véletlen az animációt és ezt a társamnak írtam is Discordon ,hogy valószínűleg PK lesz belőle. Nem szeretnék senkit sem felkérdezni, hogy miért is írta meg a PKT amikor semmi haszna nem válik neki belőle, mert mindenkinek lehetősége PK-t tenni. Személyem szerint bevallom , hogy megszakítottam, sajnos a véletlen space nyomással is meg lehet ezt tenni. Ic ha lehetséges akkor vállalom azt is , hogy nem lelőttetek , hanem bevisztek stb, stb... Ha ez nem lehetséges és fallen úgy gondolja , akkor vállalom érte a kitiltálst hiszen teljelsen jogos a PK.
Illetve fallennek elküldöm privátba a Discord beszélgetésről a képet.

Hangsúlyozom ez csak a saját szemszögem, a többiek nevében nem tudok nyilatkozni.
Köszönöm, hogy végig olvastátok.

Utoljára szerkesztve:

Uzora.

Barangoló
2021. 03. 19.
117
328
V4 karakter
tea-lovric
Sziasztok, valoban hibaztam, nem fogom tagadni. Lattam hogy jottok be, es egyszeruen egybol az volt bennem hogy fedezek kell, sajnos egybol a futas gombra mentem ami leallitota, arrebb mentem, ott leguggoltam. Utolag belatva ott kellett volna maradjak meg inkabb, hisz ott alltam volna meg egy keveske idore illetve a rampage csikom is jol allt, tenyleg ertelmetlen volt szamomre ezt csinalni. Viszont amit en gondolok a szituaciorol hogy akar ha ott maradunk, akar nem, szerintem veszteskent jutunk ki a helyszinrol. Hisz ezt a behatolast, sehogyan sem tudtuk volna megnyerni, lehet hogy peldaul engem elkaptok elve, vagy a tobbieket is, nem tudom mikepp alakult volna. Ha gondolja Fallen, elkuldhetem szamara a POV-omat, bar nem tudom segit-e barmin is. Tisztaban vagyok a kovetkezmenyekkel, de sajnos megis igy cselekedtem a helyzet miatt. Lehet csak egy jatekrol beszelunk, de megis para egy helyzet volt szamomra ami miatt nem tudtam tisztan gondolkodni akkor. Elnezest kerek toletek ezert, remelem megtudjuk beszelni ezt a hibazast, szint ugy csereben vallalom a karteritest, ujrajatszas elfogassal, ha van barmifele lehetoseg ilyenkor. Szabalytarto jatekosnak gondolom magam, UCP-men talalhato 3 ajail melyet felev alatt szedtem ossze amiota komolyabban jatszom, egyaltalan nem a kiskapukra megyek ra, nem is az a celom hogy mindenfele elonyokre jatsszak masokkal szemben. Sajnos kb masfel honapja erositem az illegalt, igy sok tapasztalattal sem rendelkezem ezen a teren, rengeteg varatlan dolog tortenik, amiknel hirtelen kell dontsek, es nem mindig a jo sul ki belole. Remelem ertheto volt az en reszem is, megtudjuk beszelni ezt az emberi hibazast. Nem szeretnek egy ilyen galliba miatt pihenore menni, ha barmi reszetekrol valami olyat okoztam, reszemrol TS-en megbeszelhetjuk az elobb emlitett karteritesrol, persze ha van ra lehetoseg. Tovabbi szep napot kivanok. /ekezetek hianya vegett elnezest, telefonrol irok/

Gummo

Fradista mindig,újpesti soha!
SzerverAdmin
v4
2020. 10. 29.
84
240
V4 karakter
Xenia Klicsko
LV karakter
Ramona Guemo
V2 karakter
Ramona Guemo
Sziasztok! Nem fogok kertelni valóban hibáztam. Az egész szituáció teljesen ösztönből jött, meg ijedtem nem számítottam rá,hogy hirtelen be fognak jönni a rendőrök pláne ennyien. Az animáció megszakítás futás végett szakadt meg. Bejöttek a rendőrök én meg elkezdtem futni egy jobb pozíció reményében. Fel se fogtam,hogy mi történik az animbuggoltatás nem volt szándékos,emberből vagyok én is így elkezdtem futni. Szándékosan nem tettem volna ilyent az UCP-m teljesen tiszta,ex 5-ös adminként nem szegnék direkt szabályt. Bárkivel előfordulhat,hogy véletlen nyom egy spacet úgyhogy fel se fogja mi történik még ha stopanimozna valaki arra azt mondom direkt van. Előnyöm nem származott belőle egy embert se tudtam le lőnni szerintem és meg is haltunk mindannyian. . Akkora FPS dropom volt,hogy fel se fogtam mi történik. Ha bárkinek bármi hátránya történt belőle akkor természetesen kárpótolom.Kedd este későn vettek fel illegálba ez volt az első dara szituációm. A videót kicsit későn mentettem le a respawn kártya végett getelődtem városházára és azért mentettem le,hogy legyen bizonyítékom hol voltam,de azért küldöm privátban Fallenek a szemszögemből..

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 181
6 453
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Egyértelműen hibát követett el a három panaszra tett személy, az elmúlt napokban már született ezzel kapcsolatban pár kitiltás.
Ez jelen pillanatban sem lesz másképp, gondolom maga a szituációra nem kell kitérnem, mert a videón minden látszik. Ha valakinek mégis adódna kérdése az üggyel kapcsolatban privátban/ts -en kereshet.

Ramona Klicsko, Anthony Bernstein, Markus Schmitt 1 hónap kitiltást fog kapni bugkihasználás indokkal.
Az SGH pedig örökös kitiltást SGH munka elrontása miatt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.