Sziasztok, valoban hibaztam, nem fogom tagadni. Lattam hogy jottok be, es egyszeruen egybol az volt bennem hogy fedezek kell, sajnos egybol a futas gombra mentem ami leallitota, arrebb mentem, ott leguggoltam. Utolag belatva ott kellett volna maradjak meg inkabb, hisz ott alltam volna meg egy keveske idore illetve a rampage csikom is jol allt, tenyleg ertelmetlen volt szamomre ezt csinalni. Viszont amit en gondolok a szituaciorol hogy akar ha ott maradunk, akar nem, szerintem veszteskent jutunk ki a helyszinrol. Hisz ezt a behatolast, sehogyan sem tudtuk volna megnyerni, lehet hogy peldaul engem elkaptok elve, vagy a tobbieket is, nem tudom mikepp alakult volna. Ha gondolja Fallen, elkuldhetem szamara a POV-omat, bar nem tudom segit-e barmin is. Tisztaban vagyok a kovetkezmenyekkel, de sajnos megis igy cselekedtem a helyzet miatt. Lehet csak egy jatekrol beszelunk, de megis para egy helyzet volt szamomra ami miatt nem tudtam tisztan gondolkodni akkor. Elnezest kerek toletek ezert, remelem megtudjuk beszelni ezt a hibazast, szint ugy csereben vallalom a karteritest, ujrajatszas elfogassal, ha van barmifele lehetoseg ilyenkor. Szabalytarto jatekosnak gondolom magam, UCP-men talalhato 3 ajail melyet felev alatt szedtem ossze amiota komolyabban jatszom, egyaltalan nem a kiskapukra megyek ra, nem is az a celom hogy mindenfele elonyokre jatsszak masokkal szemben. Sajnos kb masfel honapja erositem az illegalt, igy sok tapasztalattal sem rendelkezem ezen a teren, rengeteg varatlan dolog tortenik, amiknel hirtelen kell dontsek, es nem mindig a jo sul ki belole. Remelem ertheto volt az en reszem is, megtudjuk beszelni ezt az emberi hibazast. Nem szeretnek egy ilyen galliba miatt pihenore menni, ha barmi reszetekrol valami olyat okoztam, reszemrol TS-en megbeszelhetjuk az elobb emlitett karteritesrol, persze ha van ra lehetoseg. Tovabbi szep napot kivanok. /ekezetek hianya vegett elnezest, telefonrol irok/