Elutasítva Jhos Pierra unban kérelme - Kon felé!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Raiden

Újonc
2020. 10. 12.
42
16
V4 karakter
Bruno Travis :)
LV karakter
Jhos Pierra :)
V2 karakter
Harper Wilfred
zoldlogo.png

Neved:
< Jhos Pierra >

A ban időpontja:
< 2021.09.13 22:42:03 >

A ban időtartama:
< 10 év (2030.01.01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< @Kon >

A ban oka:
< DM, Súlyos OOC minősítés, Adminisztrátor előli kilépés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért szeretném az Unbant mert szeretnék újra egy RP közösség tagja lenni, ami szerethető, és élvezetes. A barátaim is szoktak feljárni a szerverre játszani, és én is szeretnék visszatértni mint régebbi játékos, és tiszta lappal indítani. Elnézést szeretnék kérni azokért a dolgokért amit tettem azon az estén, nagyon meggondolatlan voltam és nem gondoltam bele, hogy ez milyen következményekkel jár, sőt bevallom, abban a pillanatban nem is édekelt, de azért mert hagytam hogy elüljön rajtam a harag és brutálisan hülye voltam. Nem igazán reménykedem abban, hogy visszatérhetek, mert borzalmas dolgokat tettem de ha van rá lehetőség azt nagyon nagy szívvel megköszönném, és bebizonyítanám, hogy azóta sok mindenben változtam, érettebb lett a gondolkodásmódom és nem csinálok ilyen hülyeséget. Háromnegyed éve kaptam a bant, tudom ez nem számít főleg ilyen indoknál, de ha kell akkor mint jail fejében, és mint utolsó esélyes is visszatérnék a szerverre. Utólag pedíg szeretnék az egész közösségtől, de főleg a sráctól és az admintól bocsánatot kérni, akivel szemben ezt tettem.
Előre is köszönöm a bíráló admin válaszát! További szép napot/estét! :)
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.