Elutasítva Jhons D Bryan Unban Kérelme Kristóf felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Taylor David

Újonc
2019. 10. 16.
27
30
zoldlogo.png

Neved:
< Jhons D Bryan >

A ban időpontja:
< 2021-05-22 09:11:48 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Kristóf >

A ban oka:
< Farmmal való átverés. [100.000$] [PK] @Kristof >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Farmal nem terveztem átverni senkit. Ezt úgy értem, hogy a srácnak le is írtam, hogy egy hét után tudnám csak csinálni a dolgokat. De aznap este lelött az LVMPD ami miatt kissé ideges lettem, ezért nem játszottam nagyon. Egyszer csak beültem a gép elé, felakartam menni, hogy szóljak a srácnak, hogy mi van. De a ban fogadott... Egy utólsó esélyt elfogadnák,vagy akár jailt is unban fejében >

< 2021.09.15-ödike kőrnyékén beszéltem Kristóf-al és azt mondta hogy majd a későbiekben próbáljam meg megint,így úgy érzem hogy eljött az ideje ennek is hogy megirjam,mint ahogy fentebb is leírtam,Jailt is elfogadok UB fejében akármennyi percet,hiszen ez a kedvenc szerverem és nagyon rosz hogy csak videókat láthatok rolla,sajnálom amit tettem az én hibám vólt az hogy elvettem a pénzt hiszen úgy beszéltük meg a sráccal,hogy ideadja a pénzt és jövőhéten még a farmot amit bérel töllem az én is itassam/etessem a tyúkjait,a saját farmomon,mondtam hogy okés,na majd aznap este eljöttem a farmról,összetalálkoztam az LVMPD-vel akikkel kicsit összekaptam és mivel nagyon felidegesítettek így a szerverre nem mentem fel sokáig egy pár napig,és hát persze a far hosszabításom lejárt így a srác PK-t tett rám ami érthető is,na de nem is ragoznám a tőrténteket tovább hiszen nagyjából tudjátok miről is van sző.Pacsi nektek sziasztok,még egyszer nagyon szépen megköszönném ha újra játszani tudnák.

• Tetszik
Reactions: KristófLV

Norby

Losers are never right...
2019. 01. 14.
3 925
12 575
V4 karakter
Dexter Sean
LV karakter
Dexter Sean
Nem áll rendelkezésedre a kártérítés összege, így sajnos nem tudom levenni a kitiltásod.

• Tetszik
Reactions: Fanni
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.