Jhonny Swiss Jelentkezési Formanyomtatványa

2023. 08. 06.
16
2
V4 karakter
Jhonny Swiss
bmslogo.png

JELENTKEZÉSI formanyomtatvány

~ Out of Character ~

> Hogy hívnak?
- Bálint
>
Hány éves vagy?
- 13
>
Account ID-d?
- 236272
>
Jelenlegi játszott perced?
- 9115
>
Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív?
- Este,Délután
>
Online töltött óráidból mennyit tudnál szerelésre fordítani?
- 2-3 óra
>
OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek)
- > Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka?
- Nincs
>
Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal?
- Igen
>
Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb..
- Bálint vagyok 13 éves.A hobbim az a kerékpározás vagy esetleg néha elugrok GYM-be egy kis faluba élek.Sokat szoktam lenni kint a levegőn és ha most netán megkapnám ezt az állás lehetőséget akkor kicsit több időt tennék a játékba mert most az eddigig egy évbe sajnos ki voltam bannolva. Szóval amúgy nagyjából ennyi 7.Osztályos tanuló vagyok Sokat szoktam más játékokon játszani LV-ztem is rengeteget míg bannolva voltam. És remélem hogy felvesznek az nekem teljes élet beteljesülést jelentene!

~ In Character ~

> Jelentkező neve?
- Jhonny Swiss
>
Jelentkező születési helye, ideje?
- Los Santosi Korház 1999.08.21
>
Korábbi munkahelye(i)?
- Nem volt
>
Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki!
- Azért mert nagyon sűrven érdeklődök az autók után és kiválló megoldó képességem van bármit megcsinálnék.
>
Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik a belépéshez szükséges összeggel?
- Igen
>
Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.)
- A nevem Jhonny Swiss 1999.08.21-én születtem Los Santosba. Egy nagyjából ilyen nagyon kis szegény családból származok nehéz kemény munkával eljutottam hogy 18-éves vagyok és nem tudom hogy hova menjek tovább. Majd nagyapámnak szerelni kellett az autóját és olyan jó érzés volt hogy középiskola után autószerelő képzésre jelentkeztem majd utána sikeresen megszereztem a vizsgát.És hivatalosan még nem tudtam kimutatni hogy mennyire értek az autókhoz de szakmailag nagyon éles vagyok nagyapámnak az autóját folyamatosan szereltem és végül patikára megcsináltam neki és végül nekem adta és én azt még mindig örzöm az egyik garázsomba.És én teljesen készen állok arra hogy munkaidőben itt dolgozhassak.
>
Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?

- 25p max